PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=299113}
7,4 818 tys. ocen
7,4 10 1 818074
6,8 90 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Powiedzcie mnie dla czego musieli wygrać? Ludzkość, walcząca o przetrwanie przegrałą z niebieskimi wyposażonymi w łuki i kamienie. Przez podłego zdrajcę, który poprowadził wroga przeciw jego własnej rasie.

Cóż, pozostaje liczyć na to żę w 2. ce atak ludzi na niebiekich się powiedzie.

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

to idz spac, dobranocka bylao 19.00

National i Izunia

ok ty juz przegralas.Teraz twoj pipeczek zostal

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Mam ochote Ci ustąpić..Ty chyba nie wiesz..co piszesz...ale mnie denerwujesz wiec nie ustapie!!!!!

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Heh... raz powtorzylem wg ciebie.... ale chyba nie jestes jeszcze zbyt rozwiniety w srodku... zeby zrozumiec co mialem na mysli piszac to...

Izunia i National

to wymysl cos od siebie.zebys mi cos udowodnil tak jak wam no prosze

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Musialbym sie najpierw znizyc do twojego poziomu... nawet gdybym chcial nie jest to mozliwe.

ocenił(a) film na 10
Izunia i National

Niestety ale tego poziomu nie da sie osiagnac...on tylko potrafi...

National i Izunia

jednak ten poziom wystarczyl zebys napisala pare plytkich postow-cos dziwnego?

ocenił(a) film na 10
National i Izunia

"to idz spac, dobranocka bylao 19.00"
"idz spac" twoje odpowiedzi-Jeszcze sie czemus dziwisz.To TWOJ poziom pamietaj idz spac idzi spac

Izunia i National

haha piszesz jak troll lub dziecko tylko ze bez ostrych slow.Pisz tak dalej a przegrasz szybko

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Piszesz jakbys coś....łykał...albo wąchał hehehehe!

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Przegrasz? Ale z kim my walczymy? Z kims kto juz upadl, przegral i burka cos z dolu? Czlowieku nei kompromituj sie... nie twoj poziom... pojdz spac, dobrze ci radzi, moze jutro nie bedziesz o tym pamietac... wyjdzie ci na dobre.

Izunia i National

nie zapominaj ze to wy nie zrorumieliscie prostego postu i zaraz zaatakowalisce mnie

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Heh... masz tupet ;). Jak moge zrozumiec twoje mysli, ktore przedstawiasz tutaj "wasza obecnosc daje mi duzo do myslenia". Czlowieku.. po raz kolejny ci mowie... pomysl.. za nim napsizesz. No prosze cie.. chociaz postaraj sie pomyslec!

Izunia i National

nie chcialem zebys cie to zrozumieli a przynajmiej negatywnie no ale coz wy tylko tak potraficie

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Za to widac, ze ty myslisz az za bardzo.... pisanie tak krotkiego postu zajelo ci 6 minut.. oczywiscie nie czepiam sie. A okreslenie orzeszek bylo skierowane do ciebie.. chociaz blednie bo ty i tego nie posiadasz

ocenił(a) film na 10
Izunia i National

hihi on posiada ziarnko maku...chociaż czy ja wiem...nasionko by nie miało warunkowby wykielkować pipipip;-)

Izunia i National

mylisz sie jesli myszlisz ze czekam tu na wasze posty-zajelo to 6min bo bylem zajety.Teraz sam widzisz kto tu kogo atakuje ale to normalne jak czlowiek nie ma czego juz napisac albo jest zdenerwowany

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

jasne...a kto specjalnie dla nas ulożył kiedys przeróbke naszej rozmowy?az tak nas lubisz,że poezje o nas piszesz?

National i Izunia

dziewczyno o czym ty piszesz co?chyba parodie waszej rozmowy choc caly czas nia piszecie.pipipipi pipeczku tak oznaki inteligencji

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Nie przekrecaj ynteligencie ;). Mi sie jednak wydaje, ze cale twoje zycie jest jedna wielka parodia.... no wiesz.. ty ZADNYCH oznak inteligencji nie pokazujesz... wiec z czym do ludzi.

Izunia i National

ja o parodi to i ty . ja o inteligencji to i ty-cos nowego moze?

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

piszesz niezrozumiale...idz spac

National i Izunia

omg i kolejny raz idz spac.Napewno Izunia to pisze czy dziecko przed kompem.

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

To osoba dorosla, ktora radzi dziecku, aby sie juz polozylo. Dobrze ci radzi.

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Ty idz spac bo i tak nic juz wiecej nie pokazesz a mozesz sie tylko bardziej pograzyc

National i Izunia

"Ty idz spac" ja ci nie odpowiedziale tak wiec skad ten post?

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Ja krytykuje i podwazam twoje wnioski... jezeli tego jeszcze nie zauwazyles

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

A KTO CI KAZAŁ PISAC WYMYŚLONĄ PARODIE NASZEJ ROZMOWY?CZASU MASZ ZA DUŻO!

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Pewnie ze byles zajety.. wymyslaniem riposty ;>. Jak widzisz.. ja mam do powiedzenia bardzo wiele, ale to ty milczysz.. cos tu jest nie tak w tym twoim stwierdzeniu, nie sadzisz?

Izunia i National

mam duzo do powiedzenia niestety napisze to jutro moze.Zara koncze.Napewno pisze z Izunia i Nationalem?kiedys jak walczylismy to pisaliscie lepiej

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Nom... bedziesz mial cala noc na myslenie... tfu... co ja gadam. Raczej na to.. aby postarac sie pomyslec.
napewno pisze z Best_Avatarem? No tak... prezentujesz caly czas ten sam.. zalosnie niski poziom.

Izunia i National

"napewno pisze z Best_Avatarem?"Moja bron oki ale to sa plusy dla mnie :)

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Nie no Boze... sorry ale ty naprawde jestes taki pusty!? O Chryste... czlowieku ZASTANOW sie co ty wypisujesz w ogole? Sprobowalem ci to przekazac jak najprosciej moglem.. ale ty nic nie zakapowales. Przepraszam ale ja z takim czyms pisac nie moge... po prostu anwet nie umiem. Z malpa latwiej sie dogadac.... O Boze...

Izunia i National

powyzywaj sobie to swiadzczy o tobie pipaczku

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

I NIE MÓW NA NIEGO PIPACZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Heh i powzywam sobie jak bede chcial. A co swiadczy o mnie to co napisalem wyzej? A to, ze mi anwet w tym nie mzoesz dorownac...

Izunia i National

oczywiscie bo takim czyms nic nie osiagne.Masz racje nie dorownuje ci w glupocie

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Sorry.... ale ty mi nawet w glupocie nie dorwnasz, masz racje. Moja glupota lezy na poziomie twojej najwyzszej intelignecji. Niestety do ktorej nigdy nie dojdziesz.. wiec o czym my mowimy..

Izunia i National

tak prosto piszecie ze te riposty same sie tu wklepuja

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Musimy pisać prosto...inaczej nie zrozumiesz....

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Ohh a wiec to wszytko.. to byly twoje tzw ciete riposty tak? A myslalem... ze najlepsze przed nami... ze bedzie chociaz walka na poziomie... a ty juz pokazales wszytsko na co bylo cie stac. No nic.... Wiesz co.. ty moze wroc bez tarczy

ocenił(a) film na 10
Izunia i National

pewnie uciekł...bedzie całą noc myslal...co jutro napisac hihihihihihihihihihihihih

ocenił(a) film na 10
Izunia i National

pipaczku on chyba i tak nie zrozumie...nie jestem pewna, czy on myśli..trzezwo..

ocenił(a) film na 10
National i Izunia

ja nie jestem pewny czy on mysli... w ogole.

ocenił(a) film na 10
Izunia i National

kochanie on sie dziwi czemu go nie lubimy i o co nam chodzi...jeny jak mozna lubic kogos kto parodiuje nas...

National i Izunia

omg nie dowartosciowuj siebie ok.NIE CHCE BYC WASZYM KOLEGA!!!NIe parodiowalem was jedynie tylko maly fragment choc nie wiem czy to sie kiedys wogole stalo

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

ohhhhh tak wiec moze sobie to wymysliłam...Słabą masz pamiec..albo udajesz

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Kolega... a czy my chcemy abys nim byl? Nie powiem kto byl pucybutem... i sie podlizywal ;). Pamiec jak widze zawodzi... no tak.. jak sie nie ma gdzie jej gromadzic..