Powiedzcie mnie dla czego musieli wygrać? Ludzkość, walcząca o przetrwanie przegrałą z niebieskimi wyposażonymi w łuki i kamienie. Przez podłego zdrajcę, który poprowadził wroga przeciw jego własnej rasie.
Cóż, pozostaje liczyć na to żę w 2. ce atak ludzi na niebiekich się powiedzie.
Mam ochote Ci ustąpić..Ty chyba nie wiesz..co piszesz...ale mnie denerwujesz wiec nie ustapie!!!!!
Heh... raz powtorzylem wg ciebie.... ale chyba nie jestes jeszcze zbyt rozwiniety w srodku... zeby zrozumiec co mialem na mysli piszac to...
Musialbym sie najpierw znizyc do twojego poziomu... nawet gdybym chcial nie jest to mozliwe.
"to idz spac, dobranocka bylao 19.00"
"idz spac" twoje odpowiedzi-Jeszcze sie czemus dziwisz.To TWOJ poziom pamietaj idz spac idzi spac
Przegrasz? Ale z kim my walczymy? Z kims kto juz upadl, przegral i burka cos z dolu? Czlowieku nei kompromituj sie... nie twoj poziom... pojdz spac, dobrze ci radzi, moze jutro nie bedziesz o tym pamietac... wyjdzie ci na dobre.
Heh... masz tupet ;). Jak moge zrozumiec twoje mysli, ktore przedstawiasz tutaj "wasza obecnosc daje mi duzo do myslenia". Czlowieku.. po raz kolejny ci mowie... pomysl.. za nim napsizesz. No prosze cie.. chociaz postaraj sie pomyslec!
Za to widac, ze ty myslisz az za bardzo.... pisanie tak krotkiego postu zajelo ci 6 minut.. oczywiscie nie czepiam sie. A okreslenie orzeszek bylo skierowane do ciebie.. chociaz blednie bo ty i tego nie posiadasz
hihi on posiada ziarnko maku...chociaż czy ja wiem...nasionko by nie miało warunkowby wykielkować pipipip;-)
mylisz sie jesli myszlisz ze czekam tu na wasze posty-zajelo to 6min bo bylem zajety.Teraz sam widzisz kto tu kogo atakuje ale to normalne jak czlowiek nie ma czego juz napisac albo jest zdenerwowany
jasne...a kto specjalnie dla nas ulożył kiedys przeróbke naszej rozmowy?az tak nas lubisz,że poezje o nas piszesz?
dziewczyno o czym ty piszesz co?chyba parodie waszej rozmowy choc caly czas nia piszecie.pipipipi pipeczku tak oznaki inteligencji
Nie przekrecaj ynteligencie ;). Mi sie jednak wydaje, ze cale twoje zycie jest jedna wielka parodia.... no wiesz.. ty ZADNYCH oznak inteligencji nie pokazujesz... wiec z czym do ludzi.
Ty idz spac bo i tak nic juz wiecej nie pokazesz a mozesz sie tylko bardziej pograzyc
Pewnie ze byles zajety.. wymyslaniem riposty ;>. Jak widzisz.. ja mam do powiedzenia bardzo wiele, ale to ty milczysz.. cos tu jest nie tak w tym twoim stwierdzeniu, nie sadzisz?
mam duzo do powiedzenia niestety napisze to jutro moze.Zara koncze.Napewno pisze z Izunia i Nationalem?kiedys jak walczylismy to pisaliscie lepiej
Nom... bedziesz mial cala noc na myslenie... tfu... co ja gadam. Raczej na to.. aby postarac sie pomyslec.
napewno pisze z Best_Avatarem? No tak... prezentujesz caly czas ten sam.. zalosnie niski poziom.
Nie no Boze... sorry ale ty naprawde jestes taki pusty!? O Chryste... czlowieku ZASTANOW sie co ty wypisujesz w ogole? Sprobowalem ci to przekazac jak najprosciej moglem.. ale ty nic nie zakapowales. Przepraszam ale ja z takim czyms pisac nie moge... po prostu anwet nie umiem. Z malpa latwiej sie dogadac.... O Boze...
Heh i powzywam sobie jak bede chcial. A co swiadczy o mnie to co napisalem wyzej? A to, ze mi anwet w tym nie mzoesz dorownac...
Sorry.... ale ty mi nawet w glupocie nie dorwnasz, masz racje. Moja glupota lezy na poziomie twojej najwyzszej intelignecji. Niestety do ktorej nigdy nie dojdziesz.. wiec o czym my mowimy..
Ohh a wiec to wszytko.. to byly twoje tzw ciete riposty tak? A myslalem... ze najlepsze przed nami... ze bedzie chociaz walka na poziomie... a ty juz pokazales wszytsko na co bylo cie stac. No nic.... Wiesz co.. ty moze wroc bez tarczy
pewnie uciekł...bedzie całą noc myslal...co jutro napisac hihihihihihihihihihihihih
pipaczku on chyba i tak nie zrozumie...nie jestem pewna, czy on myśli..trzezwo..
kochanie on sie dziwi czemu go nie lubimy i o co nam chodzi...jeny jak mozna lubic kogos kto parodiuje nas...
omg nie dowartosciowuj siebie ok.NIE CHCE BYC WASZYM KOLEGA!!!NIe parodiowalem was jedynie tylko maly fragment choc nie wiem czy to sie kiedys wogole stalo