PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=299113}
7,4 818 tys. ocen
7,4 10 1 818074
6,8 90 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Powiedzcie mnie dla czego musieli wygrać? Ludzkość, walcząca o przetrwanie przegrałą z niebieskimi wyposażonymi w łuki i kamienie. Przez podłego zdrajcę, który poprowadził wroga przeciw jego własnej rasie.

Cóż, pozostaje liczyć na to żę w 2. ce atak ludzi na niebiekich się powiedzie.

Izunia i National

najpierw musze swoja kronike poprzegladac tam cos moze znajde :)

ocenił(a) film na 10
ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Ale poodbno Ty best avatar mu zalazłes za skóre....

National i Izunia

podobno .Nie pamietam dokladnie bo to kiedys bylo teraz troche sie zmienilo wiec narazie wole go lepiej poznac :)(ale rym ..) Aa i teraz jestem Blue Best Avatar : )

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

a wiesz....chyba wiem czemu..znaczy domyślam się..Gdyż niby jestes fanem avatara, czasem niby jestes miły, ale jak Ci coś...sie stanie, to zacznynasz być...nie miły...czemu pipipipi?

National i Izunia

nie no prosze bez pipipi . dodaj-niby nie mily . Czy ja wiem moze czasami przesadzam ale nie wyzywam ani nie uzywam nie stosownych slow a jak mam czasami chwile uniesienia to normalne.Was nie bylo troche a ja tutaj staram sie codzinnie pisac i jak widze tych trolli i ich ... posty to sie troche denerwuje.

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

na nas też pisałeś, a nie byliśmy trollami...czasem jak coś Ci...sie stało...stawales sie jakby inny....

National i Izunia

a to kiedys bylo wtedy ze tak powiem odwalalem troche xD teraz inny jestem SPOX :)

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

na dole napisałes cos....czym dowodzisz, ze nie jestes inny, nie zmieniłes sie...

National i Izunia

zacytuj bo nie znajde :)

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Eeeee....

"wasza obecnosc tu daje mi duzo do myslenia." Chodzi nam oto.. co mialo to znaczyc...

ocenił(a) film na 10
Izunia i National

własnie....albo on ciagle o nas mysli gdy tu jestesmy...albo nie wiem..ale żeby myślec....

orzeszek....hihihihihihihi;-)

ocenił(a) film na 10
National i Izunia

ciiii ;)...

National i Izunia

no wy sie tez nic nie zmieniliscie.Widze ze do was trzeba pisac bardzo wyrozumiale i wmiare pozytywnie bo inaczej to klops.piszac -"wasza obecnosc tu daje mi duzo do myslenia" nie mialem na mysli nic zlego ani obrazliwego no ale widze ze sami sobie cos tam dodajeci noi jak zwykle Izunia juz zdenerwowana zaczyna obrazac .Ta stare czasy ...

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

akurat....Ty już sam wiesz co miałeś na myśli, wiec nie kręć!!!!!!!!

National i Izunia

czy tobie slowo "myslenie"kojarzy sie tylko z negatywnymi rzeczami/slowami?

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Moze sie kojarzyc, zalezy od tego co kto mial na mysli. A jezeli to nie jest cos negatywnego... posadzajacego o cos nas.. to bys powiedzial, nie sadzisz?

ocenił(a) film na 10
Izunia i National

ohhhh masz racje skarbie, jego zdanie było jednoznaczne....

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

My nie jestesmy obrazeni ani zdenerwowani.... napisales do nas, cos czego nie zrozumielismy.. zadamy odpowiedzi. W jakim sensie nasza obecnosc dala ci do myslenia? Izunia obraza? Nie zauwazylem.... moze widzimy inna izunie? ;)

Izunia i National

nie nie-polaczylem wasza obecnosc z mala sprawa i tyle ale to tylko przemyslenia.

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Hmmmm... nasze pojawienie... hmmmm a mzoe ty uwazasz ze to my jestesmy tym... kairo cos tam?

Izunia i National

o tak masz racje co za dedykcja.Sprawa Zamknieta

ocenił(a) film na 10
Izunia i National

hihihihihihihiihhi skarbie....hihihihihihihihihii kto wie co sobie myśli...hihihih kto go wie hihihihi;-)

National i Izunia

Izunia skoncz juz bo znowu klocimy sie przez pierdolke

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Nie zaczęłam!

National i Izunia

to badz mila i zakoncz

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

nie bede!

National i Izunia

czyli sama widzisz.Chcesz sie jednak klocic choc nie wiem w jakim celu ale jesli ci o to chodzi to ja zakoncze.ZAKONCZONE

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

dziekuje!!!

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

no wiesz co.. teraz to zes powiedzial....

ocenił(a) film na 10
Izunia i National

Nie bede miła dla kogoś kto Ciebie obrażal ohhh!

Izunia i National

ehh to co mam mowic jak sie czepiacie wszystkie chce zakonczyc te wojenke i tyle

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

to przeproś nas

National i Izunia

ehh nie przesadzaj>za kogo ty sie uwazasz nic zlego do was nie powiedzialem i przeprosin okczekujesz.?najpierw pomysl nad postem a potem pisz czy jest pozytywny czy tez nie .

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Wiec albo masz słabą pamięć, albo podwójną osobowość, nie raz sie nas czepiałes..nie pamiętasz?I nie udawaj tutaj!Kto mojego ukochanego obraża ten nie bedzie moim kolegą!

National i Izunia

a czy ja powiedzialem ze chce byc?

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Ty sam już nie wiesz nic...

National i Izunia

jakis argument?nie bo piszesz bez sensu

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Argumentem jest chociazby.. hmmm... wszystkie twoje posty na tym serwisie. Wystarczy chyba prawda?

Izunia i National

tak ogolnie.Myslalem ze stac cie na cos lepszego ale idziesz po latwiznie to oczywiste

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Ogolnie ale jest to abrdzo trafny argument. Niestety przy tobie musze na latwizne isc... wyzszego poziomu nie zrozumiesz

Izunia i National

a moze u ciebie nie ma wyzszego poziomu staneles na minimum?

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

AHHH! Ale sie odgryzl! Moje minimum jest niestety twoim maximum...

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

TO za kogo raczej ty sie uwazasz, a co do myslenia nad postami... to ty powinienes to robic za kazdym razem przez nacisnieciem przycisku "wyslij". A co do tego.. to powiedziales... ale mi na twoich przeprosinach nie zalezy ;)...

ocenił(a) film na 10
Izunia i National

mi też nie tak na prawde...ale...

Udaje, że jest wszystko dobrze, a zapomniał jak psioczył na nas...

National i Izunia

skoro ci nie zalezy to po co piszesz?Widac ze za duzo nie myslisz-No tak starasz sie unikac myslenie skoro to takie zle.Do mojego postu tez nie uzylas"orzeszka"?tak to ladnie nazwalas

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Myślisz, że jesteś cwany ale sie mylisz!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
National i Izunia

skarbie, skarbie.... on nie mysli.. i w tym lezy caly problem.

National i Izunia

dobra widze ze mnie powtarzacie i wymyslacie jakies rzeczy wiec skonczcie."Wrocie" na tarczy

ocenił(a) film na 10
Izunia i National

pipi masz racje pipaczku hihi;-)