Powiedzcie mnie dla czego musieli wygrać? Ludzkość, walcząca o przetrwanie przegrałą z niebieskimi wyposażonymi w łuki i kamienie. Przez podłego zdrajcę, który poprowadził wroga przeciw jego własnej rasie.
Cóż, pozostaje liczyć na to żę w 2. ce atak ludzi na niebiekich się powiedzie.
podobno .Nie pamietam dokladnie bo to kiedys bylo teraz troche sie zmienilo wiec narazie wole go lepiej poznac :)(ale rym ..) Aa i teraz jestem Blue Best Avatar : )
a wiesz....chyba wiem czemu..znaczy domyślam się..Gdyż niby jestes fanem avatara, czasem niby jestes miły, ale jak Ci coś...sie stanie, to zacznynasz być...nie miły...czemu pipipipi?
nie no prosze bez pipipi . dodaj-niby nie mily . Czy ja wiem moze czasami przesadzam ale nie wyzywam ani nie uzywam nie stosownych slow a jak mam czasami chwile uniesienia to normalne.Was nie bylo troche a ja tutaj staram sie codzinnie pisac i jak widze tych trolli i ich ... posty to sie troche denerwuje.
na nas też pisałeś, a nie byliśmy trollami...czasem jak coś Ci...sie stało...stawales sie jakby inny....
na dole napisałes cos....czym dowodzisz, ze nie jestes inny, nie zmieniłes sie...
Eeeee....
"wasza obecnosc tu daje mi duzo do myslenia." Chodzi nam oto.. co mialo to znaczyc...
własnie....albo on ciagle o nas mysli gdy tu jestesmy...albo nie wiem..ale żeby myślec....
orzeszek....hihihihihihihi;-)
no wy sie tez nic nie zmieniliscie.Widze ze do was trzeba pisac bardzo wyrozumiale i wmiare pozytywnie bo inaczej to klops.piszac -"wasza obecnosc tu daje mi duzo do myslenia" nie mialem na mysli nic zlego ani obrazliwego no ale widze ze sami sobie cos tam dodajeci noi jak zwykle Izunia juz zdenerwowana zaczyna obrazac .Ta stare czasy ...
Moze sie kojarzyc, zalezy od tego co kto mial na mysli. A jezeli to nie jest cos negatywnego... posadzajacego o cos nas.. to bys powiedzial, nie sadzisz?
My nie jestesmy obrazeni ani zdenerwowani.... napisales do nas, cos czego nie zrozumielismy.. zadamy odpowiedzi. W jakim sensie nasza obecnosc dala ci do myslenia? Izunia obraza? Nie zauwazylem.... moze widzimy inna izunie? ;)
Hmmmm... nasze pojawienie... hmmmm a mzoe ty uwazasz ze to my jestesmy tym... kairo cos tam?
hihihihihihihiihhi skarbie....hihihihihihihihihii kto wie co sobie myśli...hihihih kto go wie hihihihi;-)
czyli sama widzisz.Chcesz sie jednak klocic choc nie wiem w jakim celu ale jesli ci o to chodzi to ja zakoncze.ZAKONCZONE
ehh nie przesadzaj>za kogo ty sie uwazasz nic zlego do was nie powiedzialem i przeprosin okczekujesz.?najpierw pomysl nad postem a potem pisz czy jest pozytywny czy tez nie .
Wiec albo masz słabą pamięć, albo podwójną osobowość, nie raz sie nas czepiałes..nie pamiętasz?I nie udawaj tutaj!Kto mojego ukochanego obraża ten nie bedzie moim kolegą!
Argumentem jest chociazby.. hmmm... wszystkie twoje posty na tym serwisie. Wystarczy chyba prawda?
Ogolnie ale jest to abrdzo trafny argument. Niestety przy tobie musze na latwizne isc... wyzszego poziomu nie zrozumiesz
TO za kogo raczej ty sie uwazasz, a co do myslenia nad postami... to ty powinienes to robic za kazdym razem przez nacisnieciem przycisku "wyslij". A co do tego.. to powiedziales... ale mi na twoich przeprosinach nie zalezy ;)...
mi też nie tak na prawde...ale...
Udaje, że jest wszystko dobrze, a zapomniał jak psioczył na nas...
skoro ci nie zalezy to po co piszesz?Widac ze za duzo nie myslisz-No tak starasz sie unikac myslenie skoro to takie zle.Do mojego postu tez nie uzylas"orzeszka"?tak to ladnie nazwalas