PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=299113}
7,4 818 tys. ocen
7,4 10 1 818074
6,8 90 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

Powiedzcie mnie dla czego musieli wygrać? Ludzkość, walcząca o przetrwanie przegrałą z niebieskimi wyposażonymi w łuki i kamienie. Przez podłego zdrajcę, który poprowadził wroga przeciw jego własnej rasie.

Cóż, pozostaje liczyć na to żę w 2. ce atak ludzi na niebiekich się powiedzie.

Izunia i National

"Nie powiem kto byl pucybutem... i sie podlizywal ;"Widze ze sie masz za jakas elite tego forum no coz zmartwie ci napewno nie jestes.Kiedys sie lubilismy wiesz pisalo sie dorze i milo przynajmiej chwile.

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Tylko, ze TY co troche miałeś jakieś "wysokoki emocjonalne"....nie dało sie z Toba pisać normalnie...czasem miałes przeblyski...wydawało sie, że myślisz...ale to były minuty...

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Ohhh pewnie... jestem elita i sie tym szczyce! Wiesz? Mam nawet nadruk na koszulce.. 'To ja - National z FW". Nie musisz mi tego uswiadamiac.. bo zadna ELITA tego forum nie jestem ani nigdy nie bylem... a to ze lizales nam... za przeproszeniem... dupe... i wpychales sie w kazda nasza rozmowe... to juz inna sprawa. Przepraszam cie.. ale to ty zepsułeś ta mila atmosfere...

Izunia i National

omg skoro tak wam lizalem to dlaczego jednoczesnie was atakowalem co?Dziwni jestesciie ty o lizaniu a twoja pipeczka o atakowaniu.A i nigdy wam nic nie "lizalem" wpychalem

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Hmmm... widze teraz tos zablysnal swoja inteligencja ;). Dlaczego to robiles? Powiedz mi.. skad moge to wiedziec? Jestem toba? Nie... wiec skad takie puste i idiotyczne pytanie do mnie? Wiesz.. nei chce ci juz nic mowic.. ale to jak nazywasz innych ludzi... swiadczy o tobie... nie o nas. A tak to mzoesz nazywac swoich przyjaciol.. ahh nei amsz ich ... nie wiem... mzoesz nawet rodzine.. nie ocbhodzi mnie to... ale nie mow tak na nia...

hyhyhy.. bo to tobie wpychali... hyyhyhyh

ocenił(a) film na 10
Izunia i National

hihihii dokładnie hihihihihihihihihhiih cmok;-)

Izunia i National

"bo to tobie wpychali" omg i do tego zboczeniec.Mi chodzilo ze sie nie wpychalem do waszych rozmow ale ty odrazu to miales na mysli no ladnie,.Ona mowi do ciebie pipeczek to ty do niej pipeczka chyba nie?jak nie to srr to nie to co myslisz napewno

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

hyhyhy a powiedz mi... skad wiesz.. co ja mialem na mysli co? ;) Czy takie cos.. co nawet nie umie porzadnej odpowiedzi zbudowac czyta mi w myslach? A tak na przyszlosc.. to pisz zrozumiale... zero snenu i ladu w twoich wypowiedziach.

ocenił(a) film na 10
ocenił(a) film na 10
Izunia i National

on sam miał to na mysli hihihihihi i wmawia, że Ty to maiłes na mysli, hihi..mysli ze jest sprytny....mysli...w sumie to nie mysli hihi...

ocenił(a) film na 10
National i Izunia

Dokaldnie... nie mysli ;). Ale w tym problem.. ze ja wlasnie tego... TEGO nie mialem na mysli.. hyhy no ale coz.... glodnemu chleb na mysli jak to mowia ;)

Izunia i National

"hyhyhy.. bo to tobie wpychali... hyyhyhyh" o co ci chodzilo hmm lyzke do buta pewnie co?Wez sie ogarnij i skoncz na dzisiaj przynajmeij

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

IDZ SPAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

Sam przekręcasz nawet proste słowa!

Masz jakieś....dewiacje, zgłos sie do specjalisty!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
National i Izunia

racja pojdz spac... zrobisz tym uzytek wszystkim.. a glownie sobie.

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Powiedz mi... czy ty masz az taki niedobor slow polskich, ze musisz je zastepowac anglieskimi zwrotami-skrotami? Az tak chcesz sie skompromitowac, ze nawet po polsku nie potrafisz sie odgryzc?

ocenił(a) film na 10
Izunia i National

skarbie on woli po rosyjsku hihih

Izunia i National

wiesz odgryzanie sie po angielsku bedzie rzecza trudniejsza wiec napewno nie bedzie to kompromitacja.Tak czasami uzywam zwrotow angielskich noi chlopcze co z tego?Gram duzo w MMORPG i tam zazwyczaj pisze sie krotko i szybko a nie tak jak ty wersami bys pisal

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Ty best avatar.....a czemu ty wysyłasz czasem puste posty?pytam z ciekawosci, no i by Ci udowodnic, że cos jest z Toba nie tak hihihi!

National i Izunia

nic mi nie udowodnisz moja droga-Wysylam puste posty poneiwaz chce odswiezyc/wykopac stary temat

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Własnie..to co piszesz, słownictwo świadczy o Tobie...nic dodac nic ująć....

National i Izunia

zmeczenie :)

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

dokładnie...byliśmy grzeczni dla Ciebie, ale nie raz wciskałes sie na siłe do rozmów...i miałes wyskoku potem przepraszałes wszystkich za swoje zachowanie...jezu...

National i Izunia

tak 1 was przeprosilem moze 2 max

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

nas mozliwe ze 2 razy... a ile razy iwonke i innych? Heh....

ocenił(a) film na 10
Izunia i National

wlaśnie....cudował tu na forum, Iwonka sama widziała...

National i Izunia

hihih jak potraficie czlowieka rozsmieszyc.KIedys pare razy odwalilem to was przeprosilem przy okazji wszystkich ale zeby Iwonke za cos to sobie nie przypominam.Ona jest/byla spoko

ocenił(a) film na 7
Blue_Best_Avatar

sorka za wtącenie ale jesteście pozytywnie zakręceni.

ocenił(a) film na 10
Izunia i National

pewnie nie myśli...ale jak to Jake powiedział.."zawsze warto spróbować" hihihihihi;-)

Izunia i National

powtarzasz mnie?ladnie

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

nie dowartościowuj sie

ocenił(a) film na 10
National i Izunia

Albo go nie ma... albo wymysla MEGA SUPER ripsote, ktora nas zwali z nog. Nie wiem... ale nie mam ochoty marnowac czasu an takie... cos... i tak juz zbyt duzo go stracilem. Mam kogos, komu ten czas przeznacze.

ZApewne uznasz to ze sie poddalem i wygrales. Ja ci tylko mowie ze sie mylisz, ale rob jak uwazasz.. zmoesz wybiec na podworko i wyszczekac wszystkim o tym. Milego myslenia nad ripostami w nocy.

ocenił(a) film na 10
Izunia i National

kochanie tak....chodz.....zajmijmy sie sobą ohhh....

na pewno wymysla super odlotową riposte roku hihihih, hihihihi noc ma z głowy!pipi;-)

ocenił(a) film na 10
National i Izunia

ja bym obstawial.. ze cale zycie.

ocenił(a) film na 10
Izunia i National

nie jestam taki jak ty ze nie ma mnie kilka minut a ty juz sobie cos tam wymyslasz.Spokojnie poczekam na ciebie

ocenił(a) film na 10
Blue_Best_Avatar

Pewnie ze nie jestes.. i nigdy nie bedziesz. Nie dorownasz mi pod zadnym wzgledem.

ocenił(a) film na 7
Blue_Best_Avatar

Chyba piszą o kulturalnym zachowaniu i nie obrażaniu sie na wzajem.
Jak każdy ragulamin bla bla bla.

helsinger

no zgadles :0

ocenił(a) film na 9
Solidus_Snake

Sprytna prowokacja małolata, który za wszelką cenę próbuję być alternatywny. Jak dojrzejesz i ukształtujesz swoje życiowe poglądy, to podejmij temat na nowo. Na razie opierasz swoje poglądy na grach i wpisach tobie podobnych na innych forach.

ocenił(a) film na 7
Solidus_Snake

wygrali bo to ładnie wygląda na ekranie a co myślałeś że wszystkich wybiją.Słabszy musi wygrać z tyranem.

ocenił(a) film na 10
Solidus_Snake

Witajcie,

Tak sobie czytam te dyskusje, pomyslałam,że wspominacie dawne stare czasy. Pomyślalam, by może pod koniec stycznia, założyć pamietny wątek "jake sully" kto wie..może zebrali by sie starzy fani, ktorych już tu nie ma...w końcu wtedy pisalismy własnie styczen, luty, marzec, kwiecien....

ocenił(a) film na 10
National i Izunia

Wydaje mi sie, ze to bardzo dobry pomysl.. tylko pytanie, czy w ogole ktos z tamtych fanow jeszcze tutaj zaglada.

ocenił(a) film na 10
Izunia i National

Wiesz, może akurat w styczniu jakoś coś...natchnie fanów avatara pipi, moze Iwonka nasionka spotka i jej powiedza hihi;-)

ocenił(a) film na 10
National i Izunia

hehe tak iwonka i nasionka ;).. brakuje krzyrzaka i jego parowek do tego ;). Moze i masz racje... zobaczymy.. w grudniu lub styczniu ;).

ocenił(a) film na 10
Izunia i National

ohhh i Seze....wiem za to co Quartich robi..strzela do navii w domu hihihihil-))

ocenił(a) film na 10
National i Izunia

taa,, heh ostatnio nawet tutaj byl chyba, tzn pisal z nami ;). Nic sie nie zmienil ;)

ocenił(a) film na 10
Izunia i National

Kochanie szkoda, ze tamten filmik mi zablokowali...który zrobiłam o quatrichu, pamietasz?różowa pantera....

ocenił(a) film na 10
National i Izunia

Tyrum tum tum hehehe ;). Szkoda... a on chyba nawet nie ogladal tego, prawda?

ocenił(a) film na 10
Izunia i National

no właśnie nie oglądał pipi....bo usunęli.....a tam tak ładnie jak upadal krzyczal "pierogiiiiii"...hihihihih;-)

National i Izunia

wasza obecnosc tu daje mi duzo do myslenia.