To "źli" ludzie. Przede wszystkim dlatego, że ten film potępia rasizm, misje wojskowe i wszystko co złe, a pochwala współgranie z naturą oraz sprawiedliwe traktowanie wszystkich. Typowe zwycięstwo dobra nad złem, które złych ludzi drażni.
Zawsze zastanawiałem się co myślą sobie tacy ludzie, którzy widzą siebie w złych i potępianych postaciach w filmie. Teraz już wiem, po prostu tego filmu nie lubią.
Rozumiem jeśli komuś się film nie podoba, są różne gusta, ale wystawienie tak genialnie i w przełomowy sposób zrealizowanemu filmowi oceny 1/10 jest jak najbardziej niesprawiedliwe. Jak się film nie podoba, można docenić chociażby jego kunszt, który Avatar z pewnością w sobie ma i każdy to wie. Ale nie da się docenić filmu, który krytykuje człowieka takiego jakim sam jestem...
Dorosnąć powinna osoba która wierzy w bajki o spisku.
Brak argumentów z twojej strony. >> Jesteś idiotą.
Żałuję że zrobiłem wyjątek i w ogóle zacząłem z tobą dyskutować.
Dorosnąć powinna osoba która... ahh s.p.i.e.r.d.a.l.a.j lamusie, nie będe cie uświadamiał. Pokaż jakieś argumenty to rozważymy uwierzenie ci, bo nie jesteśmy takimi naiwnymi dzieciakami jak ty
"ahh s.p.i.e.r.d.a.l.a.j lamusie"
Jedyne na co cie stać ty ograniczony pacanie
"nie będe cie uświadamiał"
Nie musisz, nie potrzebuję twoich bajeczek.
"Pokaż jakieś argumenty"
Już się z nimi zetknąłeś, tylko chyba jesteś upośledzony albo gorzej, więc są one nieskuteczne.... Nawet zdjęcie szczątków uważasz za "podejrzane"
"nie jesteśmy takimi naiwnymi dzieciakami"
Nie wcale, tyko daliście się omotać grupie psychicznych osób która kwestionuje oficjalną wersję wydarzeń, więc kto tu jest naiwnym dzieciakiem.
Jeśli nie samolot to co twoim zdaniem mogło uderzyć w pentagon? Jestem bardzo ciekawy jakąż to baję przedstawisz, lubiłem bajki jak byłem dzieckiem i zawsze czytam z ciekawością wymysły tych chorych ludzi którzy twierdzą że 9/11 to spisek. Macie świetną wyobraźnię.
Powstrzymałem się od wyzywania ciebie na jakiś czas, ale widzę że to był bezsensowny gest który zignorowałeś jak wszystko inne zresztą, zasrany pustogłowy imbecylu.
http://www.youtube.com/watch?v=Kz_eEzvq8xY
Poza tym nigdy nie twierdziłem że coś jest takim czy innym spiskiem, ty po prostu niczego jeszcze nie rozumiesz
Hahaha. Na każdym śmietniku można znaleźć kawał takiej blachy. Czyżby tam rozbijały się samoloty?
Pokaż wrak, a nie kawałek metalu.
Publikuję tutaj cytat idioty, ku przestrodze innych.
"Na każdym śmietniku można znaleźć kawał takiej blachy."
Z tobą nie dyskutuję ponieważ nie wykazałeś się obroną swoich chorych teorii.
Idź bronić krzyża albo co.
Ja nie broniłem żadnych chorych teorii, ja tylko śmiałem się z twojego dziecinnego patrzenia na świat
Debilu, nasz sceptycyzm broni się sam, nie będziemy naiwnie wierzyć we wszystko co nam mówią. Nie masz żadnych dowodów? Kłamiesz, nie mamy interesu ci wierzyć
"nie będziemy naiwnie wierzyć we wszystko co nam mówią."
Przecież już uwierzyliście, komuś kto wmówił wam że w pentagon nie uderzył samolot.
A jak mam nazwać kogoś, kto myśli, że głosi niezaprzeczalne prawdy, a tak naprawdę jest hermetycznym ignorantem?
Dobra, przyznawaj się.
Z kim się założyłeś i o ile, że mnie z stąd wyrzucisz? ; )
Już ci coś na ten temat mówiłam. Rozumiem, że to słowo jest dla ciebie ważne, ale nie musisz już nim tak epatować. Nadmiar szkodzi, Andrewx. ; D
No ale co ja ci poradze że nim jesteś i już wszyscy o tym wiedzą? Teraz mają jakiś argument przeciwko tobie spryciulo
Szkoda, że ja tych dowodów jeszcze nie widziałam.
Jednak wciąż mam nadzieję, że kiedyś doznam twej łaski i je zobaczę. : )
A co jeśli ci powiem że mój przyjaciel ma nie tylko to co napisałaś na tym forum dla zdesperowanych obojniaków, ale w ogóle wszystko co kiedykolwiek wyszło z twojego kompa?
Na przykład nagie zdjęcia pod prysznicem, które notorycznie wysyłam do planety XXX? : D
Zapomniałem dodać jaki ten dowcip jest zabawny :D
Obojniak pod prysznicem jest bardzo apetyczny :D
Tak sobie wczoraj przeglądałem to forum i twoje wypowiedzi :D
Doszedłem do wniosku że w tym wypadku "lol" to za mało, tym bardziej że twoja wypowiedź mogłaby kogoś zmylić
"Nie dyskutuję z osobami które kwestionują oficjalną wersję wydarzeń 11,
po prostu przyklejam im nalepkę "IDIOTA" i tyle..."
Tak, tak - bo przecież tylko mądrzy ludzie łykają bez zastanowienia oświadczenie, że dwa wieżowce, zbudowane właśnie tak, aby wytrzymać zderzenie z samolotem (tudzież temperaturę, która rzekomo stopiła wzmocnienia), runęły po kilkugodzinnym (ile to trwało? Z pięć godzin, góra?) pożarze z prędkością spadania. Nawet jeśli ów pożar faktycznie stopił metalowe wzmocnienia, i spowodował zawalenie się górnych pięter, to jeśli w ogóle spowodowałoby to upadek tych położonych niżej, stałoby się to raczej stopniowo - a nie z prędkością spadania, jakby w ogóle nie było żadnego oporu.
Jeśliby wieżowce WTC faktycznie zawaliły się wskutek zderzenia z samolotami i pożaru, to byłby pierwszy w historii taki przypadek (co nie oznacza, że nie było precedensów - już w latach czterdziestych bodajże B-17 przywalił w Empire State Building, a i w latach późniejszych odnotowano podobne pożary paru innych wieżowców, które paliły się po kilkanaście godzin. Żaden się nie zawalił).
Fajny filmik, rzeczywiście. Podobną "prawdę" pamiętam z jednego z odcinków PRLowskiej Kroniki Filmowej. Był taki kawałek - "Cała prawda o USA"...
"zginął bohaterską śmiercią pułkownik Muammar Kaddafi"
Jesteś nienormalny.
Wygląda na to że jesteś nic nie wartym śmieciem. Podobny śmieć na wikipedii notorycznie usuwał zdjęcie przedstawiające miliony zwolenników Kaddafiego mówiąc: "brak odpowiednich źródeł"
Za to ty jesteś chamem i prostakiem, który nie przebiera w słowach. Widzę tę twoją "dyskusję" z plantumem - obydwaj jesteście siebie warci, obydwaj też jesteście pospolitymi durniami. Pokazujecie to dobitnie w jeden prosty sposób - próbujecie sobie wszystko sprowadzić do własnego, bardzo ogólnego dogmatu, bo najwyraźniej nie macie rozumu, aby takie kwestie rozpatrywać w odcieniach szarości, tudzież z uwzględnieniem absolutnie wszystkich aspektów - a nie tylko takich, które wam dają wygodny, łatwy do ogarnięcia i tak naprawdę z góry przez was wybrany obraz rzeczy. Jak przystało na imbecyli, wygodnie wam powiedzieć, że tamci to czarni, a tamci biali. Łudzisz się pewnie przy tym, że jesteś mądrzejszy od innych, tylko dlatego, bo dla większości ludzi Stany są białe, a Kaddafi czarny. Błąd. Jesteś tak samo głupi, jak reszta - odwróciłeś tylko schemat, ale sposób myślenia masz tak samo prostacki. Filmik twojego brata to zwyczajna manipulacja, podobna do tysięcy innych manipulacji nakierowanych na robienie ludziom wody z mózgu, w tym tych made in ZSRR - podstawy to po pierwsze operowanie ogólnikami i wygodnie wybranymi faktami, a po drugie wyszukiwanie tylko negatywnych (albo pozytywnych - zależy od nastawienia) aspektów danego zjawiska. Przy czym operując określeniami w stylu "zgniły zachód", twój braciszek kompletnie się zdradza z jednym faktem - nie kieruje nim ani rozum, ani rozsądek, ani obiektywizm, tylko nienawiść i zacietrzewienie. Podziękuję za opinię takim ludziom.
Nie uważam poczynań panów z USA za poprawne, ale to jeszcze nie musi oznaczać, aby gloryfikować dyktatora. To, że Stalin pozabijał więcej ludzi, niż Ceausescu, wcale nie oznacza, że ten drugi jest dobrym człowiekiem. To, że Chruszczow przeprowadził ową "destalinizację", nie czyni z niego baranka. A wy, ponieważ jesteście durniami, przyjmujecie durnowaty sposób myślenia - skoro ci są źli, to tamci MUSZĄ być dobrzy!
I plantum miał w jednym rację, mimo wszystko - jeśli dla ciebie bohater, to jest "ktoś, kto się nie poddaje do końca", to w takim razie bohaterem z równym powodzeniem można nazwać Hitlera. Zdecydowanie skrzywione pojmowanie słowa "bohater".
Ej no stary spokojnie... ej ej, bo ci grube szkła w okularach popękają...
Czytając twoją wcześniejszą wypowiedź można odnieść wrażenie że to właśnie ty nie wiesz jak bardzo wszystko jest szare, jak bardzo w tej grze nie ma dobrych. Stany, ZSRR, Chiny, wszyscy podobnie fałszują prawde, każdy obóz, czy faszyści, komuniści czy "kapitalnistyczni" demokraci posługują się iluzją, każdy system jest stworzony po to by okłamywać, uniemożliwiać dojście do prawdy...
"to w takim razie bohaterem z równym powodzeniem można nazwać Hitlera"
Widzisz stary, w pewnym sensie także nim był, ale oficjalne nazywanie go tak byłoby sprzeczne z interesami tego jeszcze niestraconego narodu. Natomiast oficjalne uznanie Kaddafiego bohaterem jest jak najbardziej wskazane by pokazać wszystkim jak ci gnoje bez twarzy likwidują słusznie im nieprzychylnych, niezależnych graczy, by uświadomić Polakom w co się pakują z tą całą K.u.r.w.ą Europejską czy NATO
"Ej no stary spokojnie... ej ej, bo ci grube szkła w okularach popękają..."
Marne szanse. Jedyne chwile, kiedy okulary noszę, to gdy jadę autem i słońce mnie po oczach razi. Ale dzięki za troskę.
"Czytając twoją wcześniejszą wypowiedź można odnieść wrażenie że to właśnie ty nie wiesz jak bardzo wszystko jest szare, jak bardzo w tej grze nie ma dobrych"
A niby na jakiej podstawie odnosisz takie wrażenie? Bo sprzeciwiam się jawnemu wybielaniu jednej strony, przy jednoczesnym gnojeniu drugiej? Bardzo to "sensowna" podstawa, zatem, i bardzo "sensowne" rozumowanie z twojej strony. Teraz to gadasz, jak system wszystkich okłamuje, ale kiedy tylko zaczynasz gadać o Kaddafim, już nie widać tej bezstronności. Kaddafi jest biały, NATO czarne. Przy czym to twoje (i nie tylko twoje) "poszukiwanie prawdy" jest pożałowania godne - ty i twój brat wyśmiewacie się z tych, którzy się z wami nie zgadzają, że łykają bez słowa wszystko, co im telewizja powie. Tyle że to jest miecz obosieczny, bo wy, "oświeceni", ze swojej strony łykacie bez problemu absolutnie wszystko, co wam tacy "głoszący prawdę" powiedzą. A ja też widziałem już paru takich kolesi - ot, tego żabojada, który gada do kamery, każąc sobie zawierzyć "na gębę" - zaiste, wiarygodne i rzetelne źródło informacji. Jak wybuchła afera z torturowaniem i poniżaniem irackich jeńców, albo z tą załogą śmigłowca, co w Bagdadzie do cywilów ogień otworzyła, to pojawiły się filmy i zdjęcia dokumentujące, że tak rzeczywiście było (zważ przy tym, że te afery wyśpiewały media - co to ponoć systemowi służą i wybielają imperialistów, robiąc ludziom wodę z mózgu). A od twojego brata usłyszałem (a raczej przeczytałem), że mam słuchać nawijki jakiegoś dziennikarzyny (który poza gadaną nie ma mi nic do pokazania) i uwierzyć we wszystko, co powie. I to wy mi gadacie, że ja niby "wszystko łykam"? Śmiechu warte!
NICZYM się nie różnicie od tłumoków, które wymysły dziennikarzy biorą co do joty jako prawdę niezaprzeczalną - zajęliście przeciwną stronę barykady, ale mentalność macie dokładnie tę samą. Powiedzą wam coś autorzy takich anty-zachodnich rewelacji - i uwierzycie od razu. I oszukujecie sami siebie, twierdząc, że wy "szukacie prawdy".
"Widzisz stary, w pewnym sensie także nim był, ale oficjalne nazywanie go tak byłoby sprzeczne z interesami tego jeszcze niestraconego narodu"
Nie.
Nazywanie go tak byłoby sprzeczne z szeroko pojętymi regułami przyzwoitości i - by nie rzec - dobrego smaku. Nazywanie go tak kłóci się jawnie ze zdecydowanie mało pejoratywnym wydźwiękiem słowa "bohater", biorąc pod uwagę dokonania pana Adolfa. Nazywanie go tak jest obrazą pamięci dla tych, którzy walczyli ze skutkami wywołanego przezeń obłędu (w tym naszych rodaków). Potrzebujesz więcej powodów?
"by uświadomić Polakom w co się pakują z tą całą K.u.r.w.ą Europejską czy NATO"
No więc w co się pakują? Jakiż to ty szczytny i genialny plan na to wszystko przygotowałeś? A może Polska ma ruszyć na wojnę ze "zgniłym zachodem"?
Psioczysz tylko i żołądkujesz się w sprawach, o których nie masz tak naprawdę zielonego pojęcia - jak miliony innych Polaków (i nie tylko Polaków). Jak na razie nie powiedziałeś nic mądrego ani konstruktywnego. Jedyne, co uświadamiasz innym takim zachowaniem, to to, że jesteś chory z nienawiści - a takich nie należy słuchać.
"A niby na jakiej podstawie odnosisz takie wrażenie?"
Patrz:
"Fajny filmik, rzeczywiście. Podobną "prawdę" pamiętam z jednego z odcinków PRLowskiej Kroniki Filmowej. Był taki kawałek - "Cała prawda o USA"..."
"Jesteś nienormalny."
Na takiej. Czy aby na pewno nie jesteś bydłem któremu media wyprały beret?
"ale kiedy tylko zaczynasz gadać o Kaddafim, już nie widać tej bezstronności"
Nazywanie go dyktatorem i wspominanie przy okazji Causescu czy nawet tego c.h.u.j.a Stalina jest żenujące. On sprawował autorytarne (tylko bydlaki od razu kojarzą to słowo ze "złe") rządy w Libii, uczynił bardzo wiele dla swoich ludzi. Nie chce mi się wymieniać, zobacz sobie to: http://www.youtube.com/watch?v=ditwMOp-W4Q&feature=channel_video_title
Powiem ci jeszcze że gówno możesz o tym wiedzieć jeśli nie gadałeś nigdy z żadnym Libijczykiem, a my rozmawialiśmy
"bo wy, "oświeceni", ze swojej strony łykacie bez problemu absolutnie wszystko, co wam tacy "głoszący prawdę" powiedzą."
Chyba jesteś głupi, antykonformizm
"Nazywanie go tak byłoby sprzeczne z szeroko pojętymi regułami przyzwoitości i - by nie rzec - dobrego smaku. Nazywanie go tak kłóci się jawnie ze zdecydowanie mało pejoratywnym wydźwiękiem słowa "bohater", biorąc pod uwagę dokonania pana Adolfa. Nazywanie go tak jest obrazą pamięci dla tych, którzy walczyli ze skutkami wywołanego przezeń obłędu (w tym naszych rodaków). Potrzebujesz więcej powodów?"
A ja co powiedziałem, idioto?
"A może Polska ma ruszyć na wojnę ze "zgniłym zachodem"?"
Polska ma być wiodącym krajem, tak jak na nią przystało, wielka jak za dawnych lat, silna jak zawsze, niezależna jak jeszcze nigdy. Ty jesteś akurat śmieciem który idzie się podlizywać tym którzy mają go gdzieś, śmieją się z niego, sprzedali go lekkim skinięciem. Zbyt długo grali nam na nerwach, teraz muszą za to wszystko zapłacić
"Na takiej. Czy aby na pewno nie jesteś bydłem któremu media wyprały beret?"
Czyli rzeczywiście "sensowna" podstawa.
Za to ty jesteś z całkowitą pewnością "bydłem", któremu wyprała mózg propaganda przeciwnej strony barykady.
"Powiem ci jeszcze że gówno możesz o tym wiedzieć jeśli nie gadałeś nigdy z żadnym Libijczykiem, a my rozmawialiśmy"
Tak - a ja piłem herbatę z Kaddafim.
"Chyba jesteś głupi, antykonformizm"
Ubieraj to sobie w tak ładne słówka, jak chcesz - na mnie to nie działa.
"A ja co powiedziałem, idioto?"
No, co powiedziałeś? Pytam serio - skąd ten kretyński komentarz, jaki przed chwilą zacytowałem? Co ty nim chciałeś wnieść?
"Polska ma być wiodącym krajem, tak jak na nią przystało, wielka jak za dawnych lat, silna jak zawsze, niezależna jak jeszcze nigdy"
Same puste hasła tutaj przytaczasz - tylko coraz bardziej utwierdzając mnie w przekonaniu, że jesteś chorym z nienawiści głupcem. Na to przekonanie wpływa również słownictwo, jakim lekką rączką szafujesz pod adresem nieznanych ci ludzi - "śmieci", "bydło" - jesteś po prostu kompletnym prymitywem, i na pewno ostatnią osobą, u której szukałbym "prawdy".
"Ty jesteś akurat śmieciem który idzie się podlizywać tym którzy mają go gdzieś, śmieją się z niego, sprzedali go lekkim skinięciem"
Zamknij dziób, bo nie masz najmniejszego pojęcia o wyznawanym przeze mnie światopoglądzie, troglodyto. Po raz kolejny uwidaczniasz swój skrajnie prymitywny i prostacki sposób myślenia - ubzdurałeś sobie, że skoro nie zgadzam się na wybielanie Kaddafiego, to tym samym USA i resztę zachodu wychwalam pod niebiosa. Widać wyraźnie, że operujesz systemem zero-jedynkowym, jak każdy pospolity dureń. Ale strugasz wielkiego człowieka, bo myślisz, że czyni cię z niego wykrzykiwanie haseł wraz z twoim stadem.
"Zbyt długo grali nam na nerwach, teraz muszą za to wszystko zapłacić"
Czyli miałem rację - planu nie masz żadnego. Przypomina mi to biadolenie libertarian - cały ten manifest Rothbarda to jak dla mnie jeden wielki stek demagogii, którego autor narzeka na absolutnie wszystko, co obiekt jego nienawiści (państwo) robi, ale jednocześnie nie widać, aby sam miał coś mądrego do zaproponowania. Każdy głupi tak chrzanić potrafi - nawet nasi politycy, zamiast mówić, co konkretnie mają zamiar zrobić, psioczą tylko na pozostałych - "no, nie jesteśmy za dobrzy... ale patrzcie, tamci są jeszcze gorsi!".
Jak na razie utwierdzasz mnie tylko coraz bardziej w przekonaniu, że jesteś głupcem. Już samo wyzywanie wszystkich dookoła od bydła i śmieci wystarczająco o tobie świadczy - ale kiedy widzę, że w odpowiedzi na wyraźne pytanie o twój konstruktywny plan umiesz tylko sypać hasłami o wielkiej i niezależnej Polsce, to mnie, kurde, przekonałeś. Żeś tłuk pięściowy. Nie wspomnę już o tym, że te hasła o tym, jak to wszyscy zapłacą i jak to Polska ma być wielka, zaczynają mi już trącić nacjonalizmem - a ja nacjonalistami (tudzież rasistami, antysemitami, nazistami - generalnie wszystkimi, którzy myślą, że mają prawo do szufladkowania ludzi lekką rączką i oczywiście koronowania się przy tym na Ubermenschen) głęboko gardzę.
"Czyli rzeczywiście "sensowna" podstawa."
Przecież ci idioto podałem do tej podstawy twoje głupkowate wypowiedzi, zacytowałem je powyżej tego "na takiej"
"Za to ty jesteś z całkowitą pewnością "bydłem", któremu wyprała mózg propaganda przeciwnej strony barykady."
Jak to? Przecież ja stoje tylko po swojej stronie, nawet branie informacji ze wszystkich możliwych źródeł nie daje obrazu rzeczywistości, bo wszystkie mogą fałszować coś najistotniejszego... przemyśl to sobie płaski móżdżku
"Tak - a ja piłem herbatę z Kaddafim."
Gównoś widział, zamknij się już, śmieciu
"Ubieraj to sobie w tak ładne słówka, jak chcesz - na mnie to nie działa."
A czemu miałbym chcieć na ciebie "podziałać"? Co mnie taki debil obchodzi...
"Same puste hasła tutaj przytaczasz - tylko coraz bardziej utwierdzając mnie w przekonaniu, że jesteś chorym z nienawiści głupcem. Na to przekonanie wpływa również słownictwo, jakim lekką rączką szafujesz pod adresem nieznanych ci ludzi - "śmieci", "bydło" - jesteś po prostu kompletnym prymitywem, i na pewno ostatnią osobą, u której szukałbym "prawdy"."
Poszukaj jej w źródłach dla mas...
"ubzdurałeś sobie, że skoro nie zgadzam się na wybielanie Kaddafiego, to tym samym USA i resztę zachodu wychwalam pod niebiosa."
Chciałbyś żebym to sobie "ubzdurał", wtedy miałbyś przynajmniej jakiś stabilny argument, bo kręgosłup masz zbyt miękki
"Czyli miałem rację - planu nie masz żadnego"
Słuchaj teraz, cioteczny, po pierwsze wszystkich polityków wszystkich partii należałoby zniszczyć, czy to takie naturalne że ten gnój w garniaku, bez twarzy i honoru, przygotowuje starannie każde słowo które wypowiada publicznie? Starannie, wręcz pedantycznie dba o swoje poparcie "u ludzi", docierając do nich za pomocą telewizji?? Nie ma nikomu nic do zaoferowania poza kłamstwami i obłudą, nie może w żadnym wypadku dzierżyć żadnej władzy... a po drugie... a właściwie to z kim ja w ogóle rozmawiam? Z debilem który nic nie rozumie...
"zaczynają mi już trącić nacjonalizmem"
Nie jestem nacjonalistą, nie jestem faszystą.... nie jestem komunistą... nie jestem kapitalistą.... Polacy mają dar z którego nie umieją korzystać. Mamy niezależność w naszych genach heheh, nic nie musi nas łączyć poza tym prestiżem jakim jest bycie Polakiem, ani wiara, ani organizacja polityczna... Niemcy i inne im podobne narody są niesamowicie słabe, zależni od systemu, gdy on się wali wszyscy się poddają, gdy nie ma przepisów, ścisłych organó władzy są zagubieni jak dzieci we mgle... Można by to wykożystać, każdy Polak chętnie zgnoi obcokrajowca który się przecenia i pokaże mu kto tak na prawde jest górą
"Przecież ci idioto podałem do tej podstawy twoje głupkowate wypowiedzi"
Co mnie to obchodzi? Jak napiszę "Ala ma kota", to też podasz to jako "podstawę"? Ja o chlebie, ty o niebie - to jest według ciebie logiczne rozumowanie?
"Jak to? Przecież ja stoje tylko po swojej stronie"
Guzik prawda. Stoisz po stronie mnóstwa innych pyskaczy - wystarczy rzut okiem na rubrykę "podobne filmy" po wczytaniu filmiku twojego brata, aby się połapać, że ani nic oryginalnego, ani nic odkrywczego żeś nie wydumał.
A kiedy próbuje ci to uświadomić ktoś, kto w przeciwieństwie do ciebie nie przyjmuje absolutnie niczego (a nie tylko tego, co mówią ludzie z jednego obozu) bez sprawdzenia - to żeby trwać dalej w stworzonej przez siebie ułudzie, stawiasz zasłonę dymną z "antykonformizmem" i z nowym urojeniem - istniejącym wyłącznie w twojej chorej wyobraźni gloryfikowaniu USA przez oponenta.
"Gównoś widział, zamknij się już, śmieciu"
Powiem ci, jakie "g*wno" widziałem. A raczej widzę.
Widzę tutaj idiotę, który odbył rozmowy z kilkoma Libijczykami, i na tej podstawie (o, no i jeszcze na podstawie filmiku obrazującego ten tłum) sobie ubzdurał, że ma pełen obraz tamtejszego społeczeństwa. Na podstawie swoich prywatnych rozmów! Powiedz mi, debilu - jakby taki Libijczyk, po spotkaniu z kilkoma polskimi neonazistami, stwierdził, że w Polsce panuje kult Hitlera, to co, przyznałbyś mu rację? Jesteś zwykłym durniem, który daje się nabierać na tanie manipulacje dla ludzi zwyczajnie niedouczonych - vide ten filmik z dwoma kretynami z US army ciskającymi szczeniakiem jak kamieniem - typowa pożywka dla idiotów, którzy łatwo wszystko łykają, o ile zgadza się to z ich dogmatem (widziałem też taki filmik z przemową przygłupiego rabina - aż się tam roiło od komentarzy, jacy to ci Żydzi są "be" - w oparciu o gadanę pojedynczej persony! Ty się niczym nie różnisz od owych pyskaczy - też oglądasz takie kretyńskie filmiki i pozwalasz, aby ich autorzy myśleli za ciebie). Vide wcześniej wspomniany francuski dziennikarzyna, który już na samym początku swojej wypowiedzi kłamie, twierdząc, że chce się wypowiedzieć "w związku z istniejącą ostatnio tendencją do demonizowania Kaddafiego i Libii". G*WNO PRAWDA! Libia pod rządami Kaddafiego już na długo przed obecną aferą zajmowała zaszczytne miejsce na liście państw łotrowskich (rogue states), obok takich niewątpliwie chlubnych krajów, jak Kuba czy Korea Północna. Twierdząc więc, że przeciwstawia się panującej od niedawna tendencji, ów dziennikarz przekłamuje fakty i robi wodę z mózgu takim imbecylom, jak ty - którym tylko się wydaje, że cokolwiek wiedzą, bo zasłuchują się w taki szum jak w słowika. Jeśli była tu jakakolwiek tendencja, to jest to najwyraźniej trwający od lat spisek - taki niezwykle cwany spisek, który takie intelektualne zero, jak ty, rozgryzło. Uważasz się pewnie teraz za wielkiego człowieka, kiedy żyjesz w takiej bajce, w takiej stworzonej przez siebie ułudzie. Roześmiałbym się, gdyby nie fakt, że to wszystko jest cholernie tragiczne.
"Chciałbyś żebym to sobie "ubzdurał""
Nie chciałbym - ubzdurałeś to sobie. Widzę tu zresztą kolejny objaw tego, że ciebie nie należy słuchać - w swojej głupocie połączonej z arogancją myślisz, że lepiej wiesz, co ktoś na dany temat myśli, niż sam zainteresowany! Nie wiesz o mnie NIC. NIC!!! A próbujesz zgrywać jasnowidza? Telepatę? Guru? Ty zadufane w sobie zero - swoje urojenia zachowaj dla siebie!
"a właściwie to z kim ja w ogóle rozmawiam? Z debilem który nic nie rozumie..."
Rozumiem doskonale.
Jesteś naładowanym agresją i nienawiścią oszołomem - bez takich jak ty, świat byłby piękniejszy. Z każdym kolejnym postem już nie tyle przekonuję się o twojej głupocie (to już widzę od dawna), co o twoim obłąkaniu. Takich jak ty powinno się zamykać i zapinać w kaftan. Widzę powoli szczegóły twojego planu - "zniszczyć!", "zgnilizna!", "śmiecie i bydło!", "zgnoić!", "pożałują!". Pewnie najchętniej byś ludzi paru pozabijał. Tak zresztą działają ugrupowania terrorystyczne - rozsiewają rewelacje o tym, jacy to z Zachodu rzeźnicy, aż tłumoki twojego pokroju to łykają i gotowe są niszczyć - tak zaślepione, że myślą, iż czynią to w słusznej sprawie.
Jesteś potworem.
Powiem ci też, zionący nienawiścią potworze, jeszcze jedno:
Nawet jeśli intencje Amerykanów we wkraczaniu do Iraku wcale czyste nie były, to w dalszym ciągu sprawili, że niewątpliwy łajdak w osobie Saddama Husajna dostał to, co mu się należało od dawna. Nawet jeśli Amerykanie w okresie zimnej wojny święci nie byli, to i tak przyczynili się walnie do upadku o wiele gorszego zawodnika, jakim był ZSRR (na czym my również skorzystaliśmy). Nawet jeśli Amerykanie w drugiej wojnie światowej nas zdradzili i sprzedali Ruskim, to nie można zaprzeczyć, że bez nich nie udałoby się pokonać imperium zła, jakim z całkowitą pewnością była Trzecia Rzesza. Nawet jeśli Amerykanie tu i tam realizują swoje imperialistyczne (lub mniej imperialistyczne) dążenia, to jednocześnie robią przy tym coś użytecznego. A ten twój bielutki, dobry, bohaterski Kaddafi - co on zrobił? Ilu krajom pomógł? Ile złych rządów obalił? Jakich dobrych uczynków dokonał, choćby i interesownie? Tylko mi nie chrzań o tym, ile to on zrobił dla kraju - to zrobił nawet częstokroć wspominany Hitler. Gadaj, co on takiego zrobił, żeby Amerykanów - z powyższymi dokonaniami - nazwać jednoznacznie imperium zła, a jego dobrym człowiekiem, bohaterem i patriotą.
Łatwo jest tak psioczyć i gnoić - jak robią to miliony innych, tępych, niedouczonych Polaków, zdolnych tylko do dopieprzania innym (w Dniu Świra nawet modlitwę taką dosadną pokazali - oczywiście, ponieważ jesteś zionącym nienawiścią potworem, uważasz tę naszą przywarę za zaletę). Tyle że ty dorabiasz sobie jeszcze do tego ideologię, którą oszukujesz sam siebie, snujesz przepiękne bajki o "szukaniu prawdy" i dzięki temu wszystkiemu od razu czujesz się lepszy i większy. Chociaż w rzeczywistości jesteś jeszcze jednym pyskaczem, który nic mądrego ani konstruktywnego wydusić z siebie nie umie. Mało tego - dla ciebie "konstruktywne" to kogoś (lub coś) zniszczyć i zgnoić.
"to jest według ciebie logiczne rozumowanie?"
No raczej tak psycholu, pytałeś o podstawe więc ci zacytowałem twoje idiotyczne wypowiedzi i napisałem "na takiej"
"wystarczy rzut okiem na rubrykę "podobne filmy" po wczytaniu filmiku twojego brata, aby się połapać, że ani nic oryginalnego, ani nic odkrywczego żeś nie wydumał."
No ale dlaczego myślisz że mój brat czerpie inspiracje z innych "podobnych filmików" (które były już po jego filmie)? To raczej inni czerpią z niego...
"w PRZECIWIEŃSTWIE DO CIEBIE nie przyjmuje absolutnie niczego (a nie tylko tego, co mówią ludzie z jednego obozu) bez sprawdzenia"
Jesteś chory... Twoje źródła z których tak lubisz czerpać są nic niewarte, jak i wszystkie źródła z których ogólnie mają czerpać informacje ludzie
"Widzę tutaj idiotę, który odbył rozmowy z kilkoma Libijczykami, i na tej podstawie (o, no i jeszcze na podstawie filmiku obrazującego ten tłum) sobie ubzdurał, że ma pełen obraz tamtejszego społeczeństwa"
Ty nie masz tego obrazu, żadnego nie masz, więc dlaczego zabierasz głos? Cokolwiek powiesz jest gówno warte, jak i zresztą ty
"jakby taki Libijczyk, po spotkaniu z kilkoma polskimi neonazistami, stwierdził, że w Polsce panuje kult Hitlera, to co, przyznałbyś mu rację?"
Co ma piernik do wiatraka? Gdzie tu jakichś neonazistów wciskasz i po co? Plemiona które zostały sprytnie podburzone przeciwko pułkownikowi to prymitywy nie umiejące się nawet poprawnie wysłowić... Zamknij się już idioto, na prawde
"daje się nabierać na tanie manipulacje dla ludzi zwyczajnie niedouczonych"
Tak? A na jakie? W ogóle to raz jestem głosicielem prawd, raz daje się nabierać na manipulacje, uspokój się, ogarnij się, spróbuj zebrać myśli na spokojnie
"oglądasz takie kretyńskie filmiki i pozwalasz, aby ich autorzy myśleli za ciebie"
Heheheh
"Libia pod rządami Kaddafiego już na długo przed obecną aferą zajmowała zaszczytne miejsce na liście państw łotrowskich (rogue states), obok takich niewątpliwie chlubnych krajów, jak Kuba czy Korea Północna."
No bo wszystkie na prawde niezależne kraje tam lądują, twórcom tej listy przecież o to chodzi. Mimo wszystko próba nawiązania do tego że ustrój Libii był podobny do totalitaryzmów na Kubie i w Korei jest śmieszna. Schowaj się śmieciu
"Twierdząc więc, że przeciwstawia się panującej od niedawna tendencji, ów dziennikarz przekłamuje fakty i robi wodę z mózgu takim imbecylom, jak ty - którym tylko się wydaje, że cokolwiek wiedzą, bo zasłuchują się w taki szum jak w słowika. Jeśli była tu jakakolwiek tendencja, to jest to najwyraźniej trwający od lat spisek - taki niezwykle cwany spisek, który takie intelektualne zero, jak ty, rozgryzło. Uważasz się pewnie teraz za wielkiego człowieka, kiedy żyjesz w takiej bajce, w takiej stworzonej przez siebie ułudzie. Roześmiałbym się, gdyby nie fakt, że to wszystko jest cholernie tragiczne."
Stary ogarnij się, ja nawet nie wiem o czym teraz mówisz :D
"Takich jak ty powinno się zamykać i zapinać w kaftan"
Mnie? :D
"Widzę powoli szczegóły twojego planu - "zniszczyć!", "zgnilizna!", "śmiecie i bydło!", "zgnoić!", "pożałują!". Pewnie najchętniej byś ludzi paru pozabijał"
Nie, ale twoja mentalność pozwala im na poniżanie Polaków, frajerze. Potem miesza się im w głowach, a to przecież Polacy są lepsi
"Tak zresztą działają ugrupowania terrorystyczne - rozsiewają rewelacje o tym, jacy to z Zachodu rzeźnicy, aż tłumoki twojego pokroju to łykają i gotowe są niszczyć - tak zaślepione, że myślą, iż czynią to w słusznej sprawie.
Jesteś potworem."
Zwiększ tą swoją dawke leków...