To "źli" ludzie. Przede wszystkim dlatego, że ten film potępia rasizm, misje wojskowe i wszystko co złe, a pochwala współgranie z naturą oraz sprawiedliwe traktowanie wszystkich. Typowe zwycięstwo dobra nad złem, które złych ludzi drażni.
Zawsze zastanawiałem się co myślą sobie tacy ludzie, którzy widzą siebie w złych i potępianych postaciach w filmie. Teraz już wiem, po prostu tego filmu nie lubią.
Rozumiem jeśli komuś się film nie podoba, są różne gusta, ale wystawienie tak genialnie i w przełomowy sposób zrealizowanemu filmowi oceny 1/10 jest jak najbardziej niesprawiedliwe. Jak się film nie podoba, można docenić chociażby jego kunszt, który Avatar z pewnością w sobie ma i każdy to wie. Ale nie da się docenić filmu, który krytykuje człowieka takiego jakim sam jestem...
Morda jezus, bo za sam nick powinieneś dostać w pier..., to że takiemu debilowi jak ty podobają się debilowate filmiki, to tylko współczuje Jezusie, a pfuuu....
A co jest złego w jego nicku? Jak dla mnie, to jego nick mógłby brzmieć nawet "Jezus robi mi loda". Widocznie jesteś z tych, których religii nie można obrazić w żaden sposób, bo od razu stosy zaczynają płonąć.
"Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu." - Stanisław Lem ; )
No ciekawe. Jestem fanem tego filmu, a równocześnie jestem za misjami wojskowymi i militaryzmem. O rasizmie się nie wypowiadam...
I CO TERAZ?!
To Ty nie możesz się pogodzić z tym że jesteś idiotą. Coś gdzieś moze przeczytałeś, polizałeś, ale wciąż jesteś ułomny i na dodatek nieśmieszny. Z ułomności sie nie wyrasta i jeszcze nikogo nie wyleczyli. Pogódź się albo się zabij jak ten Jezus z Biblii, wszystkim bedzie lżej bo nie jesteś nikomu potrzebny.
Znakimita somocena, tylko ze... nas naprawde nie obchodzi jak bardzo ulomny jestes, ale wspolczujemy oczywiscie:)
Znakimita somocena Max_Shadow , tylko ze... nas naprawde nie obchodzi jak bardzo ulomny jestes, ale wspolczujemy oczywiscie:)
wow, coz za tworczosc:) ciezko bylo skopiowac? mozesz byc dumny, udalo sie, z czasem nauczysz sie tez pisac cos wlasnymi slowami :D
Wiesz pajacu ze takie nic nie znaczące, wtórne i dziecinnie ironiczne posty to sobie mozesz pisać do swoich koleszków gimbusów, moze na nich zrobią wrażenie.
Wzruszyla mnie twoja historia, jeszcze mi napisz w jaki sposb mi zabronisz.
P.s "pajac" to twoje imie? troche cie mam skrzywdzila, ale przyznam ze pasuje idealnie :D
zaimki osobowe celowo pisze z malej litery, ale nie martw sie, niedlugo w szkole dowiesz sie co to takiego :)
Pajacu to twoja historia.
Nie mam zamiaru Ci niczego zabraniać, przypominam Ci tylko na jakim poziomie rozwoju jesteś, bez wzgledu na twój wiek.
Rozbawiły mnie twoje zaimki, jesli myslisz że we mnie to jakoś godzi to jestes bardziej niedorozwinięty niz myslałem. Nie popisuj się swoją pseudowiedzą z j polskiego bo cienki bolek z Ciebie. Wciąż uzywasz dziecinnych tekścików w stylu twoja mama/stara ..."tak Ci na imie...saaaam jeeesteeeeś" sratata . Chłopczyku, dorośnij bo ludzi powyżej 14 roku zycia to juz nie śmieszy, a emotikona sugeruje że jesteś sam sobą zachwycony
Zastanawiam sie po co piszesz zawsze dwa razy? lubisz monologi ?:D
jaka stara, jaki bolek, chloptasiu ty psychiatry potrzbujesz:D
Dziecko, ah sorry, przeciez ty masz wiecej niz 14lat :D nie spinaj sie tak bo jeszcze popuscisz, wydaje ci sie ze kogos wzruszaja twoje teksty i glupota jaką w nich przedstawiasz? musze cie rozczarowac, nikt imbecyli nie traktuje powaznie :)
btw. ciagle pomijasz moj jeden post polmozgu:D przejrzyj dokladnie ten temat, to i tam bedziesz mogl popisac sie glupota, bo ze cos z glowa masz, to juz wiadomo, a teraz jeszcze wychodzina to, ze ze wzrokiem tez, czuje sie wrecz urazony ze tam nie oponujesz a to tak jakbys przyznawal mi racje ze jestes idiota, a tego chyba nie chcemy, bo stracimy cala zabawe :>
widzisz tepy pajacy, gdybys mial mozg zamiast pustej przestrzeni miedzy uszami, to po pierwszym moim poscie, zorientowalbys sie ze, twoje odpowiedzi sluza mojej zabawie i jeszcze wiekszym dokumentowaniu twojej glupoty,
tylko pls, odpisz znowu cos fajnego, bo przyznaje ze pretendujesz to pozycji mojego ulubionego blazna, a uwierz mi ze wbrew pozorom latwo nim nie idzie zostac, mimo to, masz duze predyspozycje i jestes na dobrej drodze ;)
poszukaj definicji monolog a pozniej jeszcze raz przeczytaj moje pierwsze zdanie a tamtym poscie, chyba tyle potyrafisz:D
Sam poszukaj definicji bo tego bardzo potrzebujesz. Serio.
"jaka stara, jaki bolek, chloptasiu ty psychiatry potrzbujesz:D" taka stara/mama jaką użyłeś w swojej wypowiedzi, co To jest "cienki bolek" to tez trzeba Ci tłumaczyć?
moze rozpisz sie bardziej czy juz argumentow ci braklo?
tyle napisalem a ty tylko slowo monolog rozumiesz? moze chociaz poszukaj definicji innch zwrotow, ktore uzylem i bedziemy mogli posmiac sie dalej:)
bo poki co, to stajesz sie nudny, zrozum ze, imbecyl ktory potrafi bawic ujdzie, ale taki smutny przyglup ktorego teraz prezentujesz, to juz porazka...
bohaterowie sa zmeczeni? nie poddawaj sie, daj czadu, zablysnij ponownie jakis "madrym" tekstem z piaskownicy :)
wierze w ciebie:>
Tobie zawsze brakuje argumentów bo uzywasz wyświechtanych zwrotów których nie rozumiesz. A Ty juz dowiedziałeś się co to jest monolog? Nudnym smutasem Ty jestes , powtarzasz po mnie i ciągle brak Ci argumentu na cokolwiek, osmieszasz się w kółko. Co juz nie chcesz żebym się zamknał? Po raz kolejny sobie zaprzeczasz. Mozesz sobie próbować mnie prowokować, nie wyjdzie Ci to.
czyzby ?:D mimo ze juz predzej napisalem ze robie to od pierwszego postu? naprawde chloptasiu nie potrafisz zrozumiec co czytasz?:D
brak mi argumentow i POWTARZAM po tobie - na taka glupote to juz nawet mi brak slow, powaga:D
wazne ze jest zabawa, tak trzymaj, inaczej debile byliby calkowicie zbedni na tym swiecie, a tak, przynajmniej bawia innych ;)
Pokaż cytaty ze swoimi argumentami. Brak Ci słów ,a jednak Ci ich nie brak... masz schizofrenię, lecz się bo jestes ułomny a rozmowa dla Ciebie za trudna .
Jeśli to jest dla Ciebie jakaś zabawa i się tą rozmową tak bardzo podniecasz jak wyżej to kolejny dowód na to ze jestes przygłupim smutasem.
Sprawdź jeszcze w słowniku co to jest argument, bo widzę że kolejny wyraz dla Ciebie za trudny do ogarniecia.
".. masz schizofrenię, lecz się bo jestes ułomny a rozmowa dla Ciebie za trudna ." masz cytat, oczywiscie kolejny dowod twojej glupoty ale zawsze cytat.
Ja mam sprawdzac w slowniku?:D i to ja niby powtarzam po tobie?:D przy okazji, moze zacznij chociaz odnosci sie do tego co pisze bo klepiesze bez sensu, z drugiej strony mozna to zrozumiec, pozno juz a kredki do szkoly tez musisz spakowac, stad pewnie taki belkot.
Napisze jeszcze raz ale moze innymi slowami, jesli nadal nie zrozumiesz to popros mame aby ci wyjasnila albo nauczycielke jutro w szkole: nie podniecam sie ta rozmowa (pomijam fakt ze to nie jest rozmowa debilu) ani tez nie jest to dla mnie zabawa. Zabawny jestets TY! powtarzam TY i to wlasnie ty mnie bawisz baranie:D
To jest Mój cytat z moim argumentem bałwanie, ja pier... jesteś aż takim ułomem? nie spodziewałem się.
Cały czas odnoszę się do tego co piszesz.
" wazne ze jest zabawa, tak trzymaj" - to jest twój cytat sam mówisz że jest to zabawa a póxniej zaprzeczasz sam sobie. Lecz się, serio! Jakby nie było, jeśli sie bawisz to jest to zabawa - ty potrzebujesz nawet słownika do tak prostych wyrazów. Sprawdź też w słowniku co to jest "rozmowa". Wszystkie twoje kretyńskie emotikonki świadcza o tym że cię ta rozmowa podnieca.
:D nie, napisze kolejny raz, to nie rozmowa, za glupi jestes na rozmowe :)))
przy okazji, emotikony nie sluza okazywaniu podniecenia dziecko :))) a juz kompletnie nie rozumiem skad teoria ze sa kretrynskie:D
jesli mowa o cytatach, choc watpie abys cokolwiek zrozumial, to chodzilo dokladnie o to jakie bzdury piszesz, ale ze nie wiesz ze sa to bzdury jak rowniez co to jest "schizofrenia" stad nie dziwie sie ze nie lapiesz czemu to sluzylo, co jest naprawde smutne i pokazuje jak wielkie jest twoje ograniczenie umyslowe.
kolejne z twoich "inteligentnych" przemyslen: "jeśli sie bawisz to jest to zabawa". - nie bawie sie, ty mnie bawisz - prosciej sie nie da niestety, juz to pisalem no ale nawiazujec do twojej slpeoty o ktorej juz wspominalem to bylem na tyle uprzejmy ze napisalem ci kolejny raz (ciekawe ile razy jeszcze^^)
jesli natomiast chodzi o to "ze jest zabawa" to kolejny raz dotyczylo ciebie polmozgu i tylko jakis niedorozwuj umyslowy moze to zinterpretowac ze KTOS to uwaza za zabawe
ile razy jeszcze mam pisac ze zabawny jestes ty :)
watpie ze choc czesc z tego zrozumiales ale mniejsza o to:D teraz juz wiesz dlaczego nie uwazam tego za rozmowe? jesli nie, to popropstu do tego trzeba uzywac choc odrobine mozgu, a z imbecylem, sam rozumiesz, nie da sie rozmawiac:D
"sam rozumiesz" bylo troche na wyrost, bo ja nie wierze ze ty to potrafisz zrozumiec:P
Tak, to nie jest rozmowa? To sobie sprawdź w słowniku co to takiego jest rozmowa. Tak, emotikony jak sama nazwa wskazuje maja wyrażać m.in twoje kretyńskie podniecenie. Emotikony zawsze były kretyńskie, zwłaszcza w nadmiarze.
Jesli mowa o cytatach to miałes podac jakiś swój cytat ze swoim argumentem.
"nie bawie sie, ty mnie bawisz ", dałnie, sam napisałeś " wazne ze jest zabawa, tak trzymaj"
Najpierw piszesz że "jest zabawa" później się tego wypierasz, to jest własnie schizofrenia a raczej jej objawy.
Uzyj mózgu jak coś piszesz i nie używaj wyrazów których serio nie znasz.
Kiepski jesteś nawet jak na trolla.
hahahah, walek uposledzony znowu dal sie zlapac:D
swoja droga to brzmi jakbys pisal do siebie, bo pasuje idelanie
rozumiem, znow ten wyimaginowany przyjaciel, a teraz Ty sprawdz objawy schizofrenii a pozniej odwiedz lekarza jak juz cos zatrybisz:)
nuuuda, że tez Ci się chce jeszcze coś pisać i to jeszcze na moją odpowiedz która nie była skierowana do ciebie... nara przygłupie.
jakie to ma znaczenie do kogo pajacu, wydaje Ci sie zektos potrzebuje twojego pozwolenia zeby sie wypowiedziec na temat Twojego uposledzenia?
niestey, jestes w bledzie
btw. jak tam w szkole, nauczyles sie czegos nowego?
walek czy jak ci tam, hahah, ty powaznie jestes ulomny, ludzie sie napierdzielaja z ciebie w kazdym poscie a ty tego nie ogarniasz, piszesz takie bzdury ze az monitor mi sie marszczy. to byl twoj cytat???? powaznie???? jak na to wpadles???
wez sie powies bo ty jakis odpad genetyczny jestes
siad i nie przynos wstydu, tak proste dialogi powinienes ogarniac, oczywiscie ze ty jestes moim blaznem. i nic sie nie martw, tak latwo cie nie oddam:D
wylacznosc na blazna?
swiat jest zbudowany tak ze cos za cos, wiec:P
bo fajnie takiego miec
odpowiedziales sam sobie pustaku, znowu monolg
a za chwile napisze znowu "klikam na odpowiedzi, to nie mze byc monolog, mamo! buububuuuu"
pustaczku, przygarne Cie, moim blaznem tez mozesz byc::*
jak już skończycie wymieniać się płynami ustrojowymi to później umyjcie rączki, oookii?