To "źli" ludzie. Przede wszystkim dlatego, że ten film potępia rasizm, misje wojskowe i wszystko co złe, a pochwala współgranie z naturą oraz sprawiedliwe traktowanie wszystkich. Typowe zwycięstwo dobra nad złem, które złych ludzi drażni.
Zawsze zastanawiałem się co myślą sobie tacy ludzie, którzy widzą siebie w złych i potępianych postaciach w filmie. Teraz już wiem, po prostu tego filmu nie lubią.
Rozumiem jeśli komuś się film nie podoba, są różne gusta, ale wystawienie tak genialnie i w przełomowy sposób zrealizowanemu filmowi oceny 1/10 jest jak najbardziej niesprawiedliwe. Jak się film nie podoba, można docenić chociażby jego kunszt, który Avatar z pewnością w sobie ma i każdy to wie. Ale nie da się docenić filmu, który krytykuje człowieka takiego jakim sam jestem...
no oczywiscie ze sie poplakalem:DDDD
jeszcze mnie oswiec czemu, bo poki co wzbudzasz smiech, wiec chyba cos w zlym kierunku kojarze:DDDD
jak sie popłakałes to się idź do mamy przytul czy tam do szadoła. Coraz więcej emotikonek i coraz nudniejsi jesteście.
omg, debilu, przeciez on pisze ze go rozsmieszasz a to o placzu to ironia byla
gdzie takie odpady sie rodza;/
Brawo ciołki, znowu jestescie zabawni. Jeszcze, jeszcze cos napiszcie ciekawego.
nie wiesz co to jest monolog, a wiec sam musisz przeczytac definicje, monolog bo wypisujesz po dwa posty pod soba, wiec rozmawiasz sam ze soba, w sumie to czytajac te glupoty co piszesz to sie nie dziwie, na codzien tez pewnie ze soba rozmawiasz tylko bo kto by chcial rozmawiac z tak zrytym beretem
Nie, kolejny przygłupie, nie rozmawiam sam ze soba tylko z Max_Shadow i Teraz Tobą. Ku.rwa tacy z was idioci. hahaha Jakby to był monolog to by nikt mi nie odpisywał i nie wazne ile postów bym pod sobą napisał. Jesli juz z was takie regulaminowe matoły to jeśli odpisuję to klikam zawsze na "odpowiedź" do poprzednika, nie do siebie. Jakby nie było, nawet jesli posty sa pod soba to i tak max shadow odpisuje mi w kontekscie obydwu, czyli nie może to byc monolog przygłupy.
matole, on Ci nie odpisuje, on sie zabawia Twoja osoba, jesli w ogole takie cos jak Ty mozna nazwac osoba. Co z tego ze klikasz odpowiedz pajacu na gumce, mozasz i klikac swoja 15x i tez napiszesz, bo klikam odpowiedz? co za nieodorozwoj, zepsol dauna masz zgaduje?
Jak nie odpisuje jak grzecznie odpisuje wtedy kiedy tylko zachcę. Jakby nie było to jest to rozmowa nie monolog farfoclu.
ahhh, wtedy kiedy zechcesz to Ci odpisuje? faaaajnie, duzo jeszcze masz takich wyimaginowanych przyjaciol ?:D
no tak, zobacz jaki grzeczny przygłup, jak mi pieknie odpisywał zawsze. To ze Ty masz zmyslonych przyjaciół nie znaczy że inni musza mieć.
co jest chłopaczki, czyżbym musiał prowadzić monolog ze saba, juz sie poddaliście?
uuu czyzysz wreszcie rozkiminil znaczenie slowa monolog?:D tak, prowadzisz go od dluuugiego czasu:D
jedno jest nadakl dziwne, mianowicie:
waukorbowy odpowiada na waukorbowy "chlopaczki" sorry, ale to juz lekkie przegiecie, chyba ci sie zwoje zagrzaly:D
o ja pierdziele, koles sam do siebie pisze "chlopaczki"
Ty a moze on poprostu nie tylko zwrotow nie ogarnia ale tez zasady dzialania tego skryptu, moze on mysli ze nam odpowiada:D
no ale az taki tepy by byl:|
no wiem ze masz swoj swiat ale bez przesady, jest tutaj jeden przyglup, przyznaje bo temu nie da sie zaprzeczyc, a jestes nim Ty, i nikt Ci nie odpisywal, tylko to wlasnie Ty odpisywales na kazda prowokacje :D
ehh, kolejne trudne slowa dla niego, prowokacja
po co to piszesz, jeszcze ktos mu wytlumaczy o co chodzi i po smiechu bedzie;/
taak, to ja odpisywałem na kazda prowokację? Tak się składa że to wy odpisujecie na każda moją, jak dwa cweliki, łeb w łeb.
a Ty piszesz znowu do mnie przygłupie. To już jest serio nudne. Ide stąd bo jesteście wręcz już smutni.
oh no co ty, przestaniesz odpowiadac na swoje posty? stracisz jedynego rozmowce i przyjaciela, czyli siebie :D
ales Ty glupi koles, to az sie w pale nie miesci:D
Max ma rzeczywiscie racje, znowu nie wiec na czym polega prowokacja.
nawet Ci napsize dlaczego, bo z tego co widze on nawet nie wypowiedzial sie na temat samego film, tylko pierwszym postem uderzyl w Ciebie a forma posta i przeslanie jest jasna i tylko polglowek taki jak Ty mogl tego nie dostrzec, a Ty sobie mozesz wierzyc nadal ze ktos tu odpowiada na Twoje prowokacje, problem w tym ze kazdy kto pzreczyta ta smiechawa rozowe z imbecylkiem walkiem, odrazu zauwaza ze jak jeden koles, w tym wypadku o nicku Max napierdala sie z tepego mlotka i nicku waukorbowy.... zalosne, jak mozna byc tak opoznionym umyslowo:( az mi Cie zal stary
ahahahhaa jesteś debil totalny, nie tłumacz się już bo to się robi coraz bardziej załosne, hahahaha kiepskie z was trolle, pykajcie się dalej w jajko czy co wy tam razem robicie, nie tłumaczcie się.
chyba juz ktos wspominal zebys nie cenil innych swoja miara, a wyjawianie nam Twopich orientacji seksualnych jest zalosne, zreszta tak jak caly Twoj nedzny byt
co jest żałosnego w mojej rzekomej orientacji seksualnej. Masz jakies uprzedzenia ułomku?
ile razy mozna takiemu przyglupowi powtarzac zeby nie cenil innych swoja miara:D
ulomkiem jestes ty, i znowu powtorze ze nie potrafisz czytac ze zrozumieniem, wiec jestes ULOMEM
pzreczytaj jeszcze raz co napisal, a pozniej sie zastanow do czego odnosilo sie slowo zalosna
imbecyl
looool "wyjawianie nam Twopch orientacji seksualnych jest zalosne" on nawet tak krotkiego zdania nie potrafil rozczytac?:DDDDDDDDDDDDD
facet, toz to nie jest imbecyl, to jest wynaturzenie albo wypadek przy pracy:/
no coz, jesli sam juz zaczales mowic o sobie "co" to juz masz odpowiedz:D
dasz rade, rozkminisz, wysil sie!
ej bez jaj, bo sploszysz mi imbecylka, tak ostro mu z butami w jego swiat nie wjezdzaj, on ma swoje monologi, swoich przyjaciol itd. jego monolog jest inny, taki wyjatkowy i niespotykany, nie odbierajmy mu tego, i NIE PSUJ MI ZABAWKI!
walek, widzisz bronie nie, masz mnie smieszyc wiec nie "zdradzaj" mnie z innymi :P
wysil sie troche, moze choc z 2-3 bluzgi bo takim czym to prezentujesz totalne dno a wierzylem ze choc nad mulem sie unosisz:D
ziewam, postarajcie sie no. Podać wam mój numer telefonu co byscie mi fajne smski wysyłali?
nie rozpedzaj sie blaznie, to ze jestes czyims blaznem, nie oznacza ze jestes jego kolegom, tak wiec, raczej pozostaniesz przy tych wymyslonych kolegach
przykro mi, ale ktos musial ci to powiedziec, zauwaz jednak ze ja mowilem "ulubiony" co z tego ze balzen, ale za to ulubiony :)))
musicie mieć bardzo smutne żywoty. Opowiedzcie coś ciekawszego bo zaraz sobie pójdę.
szczerze mowiac to ten koles jest nudny, on nawet zadnych argumentow nie ma, widzisz co on pisze? ziewam, psotarajcie sie, pojde sobie, czasem sie zastanawiam czy on widzi to co my piszemy a moze po prostu nie potrafi tego rozkmninic dlatego nie odpowiada?
zgadza sie, ale wczytaj sie dokladniej w to co pisalem z nim predzej, to zobaczysz ze juz dawno to stwierdzilem, co tu duzo mowic, to jakis polmozg wiec czego od niego oczekujesz, zeby to przynajmniej inteligentne bylo a tu nie dosc ze widac na kazdym kroku ze to jakies niedoksztalcone, pewni jakis ulomek po gimnazjum czy cos, to jeszcze glupie, w jego wypadku brak inteligencji i wyksztalcenia skazuje go na pisanie takich bzdur a nam daje odrobine smiechu na codzien
chyba tak
ale jedna fajna sprawe zauwazylem, nazwales go blaznem i uczyles go ze ma Cie bawic, a on teraz pisze o nas ze go bawimy i ze jestesmy blazny:D czaisz wniosek?:d nauczyles go co znaczy blazen, teraz juz wie ze ma bawic:D
jeszcze troche ni kmini na czym to polega ale mozez czasem ogarnie
no tak jednak cos innego bardziej rzuca sie w oczy, jego kreatywnosc jest wrecz zerowa, zauwaz ze to o blaznach, to kolejna rzecz ktora po mnie powtarza, smutny koles w sumie, pewnie mam go laciem po glowie bije:D
hahahah, laciem po glowie, dobre, zdecydowanie tak, mysle ze rodzice go bardzo kochaja, taka tylko w nocy;)
Niezłe masz dylematy gutek. No dalej błazny, starajcie się mnie rozbawić, już wam tak dobrze szło.
Tak sobie wszedłem zobaczyć co tu u Avatara słychać, czytam i... Co wy tu kurde terapie neurotyczną jakąś prowadzicie, zajęcia korekcyjne mózgu robicie? Kurna mać obłęd...swoją drogą waukorbowy (urocza nazwa profilu) w szaleństwie swym niezrównany...