PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=299113}
7,4 821 tys. ocen
7,4 10 1 821032
6,7 92 krytyków
powrót do forum filmu Avatar

moja neytiri 69

ocenił(a) film na 9

25 grudnia minie rok od polskiej premiery avka! :] to dzień w którym ujrzałem tą piękną istotę, i chyba się zakochałem.

http://plantum.w.interii.pl/grafika/ney_nip.jpg

cameron jako pierwszy stworzył coś co tak doskonale mi przypasowało. zdaje się jakbym czekał na taki film od dawna. wiele scen lubię oglądać wciąż i wciąż, ponieważ są zaskakująco wspaniałe.

ocenił(a) film na 9
Huang_jiaoshouTai

Zamknijcie się obaj :)

ocenił(a) film na 10
plantum

Ty też się zamknij i wyrzuć klucz.

ocenił(a) film na 9
Huang_jiaoshouTai

Ja nie mogę, bo tylko dzięki mnie forum żyje :)

ocenił(a) film na 6
plantum

Czyli przyznajesz się, że jesteś Trollem?

ocenił(a) film na 9
Snajpero1984

Jestem ostatni sprawiedliwy

ocenił(a) film na 6
plantum

No muszę przyznać, że jak na trolla, to jesteś sprawiedliwy.

ocenił(a) film na 10
Snajpero1984

Plantum jest sprawiedliwy niczym armia pseudokibiców po przegranym meczu ich ulubionej drużyny.

ocenił(a) film na 9
Huang_jiaoshouTai

hhahahahaha ;D o akurat było dobre

ocenił(a) film na 6
plantum

Masz rację, ale nie świadczy to dobrze o tobie :)

ocenił(a) film na 10
plantum

Dzięki tobie te forum zmienia się w śmietnik plantumie.

ocenił(a) film na 9
Huang_jiaoshouTai

Bzdury gadasz.
Jesteś zły bo ci uświadomiłem że jesteś hipokrytą, że nie potrafisz prowadzić spokojnej dyskusji, że nie znasz jp.

ocenił(a) film na 10
plantum

Czyli Picard to alter ego plantuma.Chociaż myślałem ,że to był Owner2.
Dziękuję ,że się przyznałeś ,że swoją marną prowokacją wyłudziłeś ode mnie reakcje powstałe na skutek zmęczenia czytaniem kompletnych bzdur twojego żenującego autorstwa.Następnym razem nie dam się nabrać.
"że nie znasz jp."
Masz rację ,nie znam japońskiego.

ocenił(a) film na 9
Huang_jiaoshouTai

"Masz rację ,nie znam japońskiego."

punkt drugi: Nie potrafisz prowadzić spokojnej dyskusji.
jesteś imbecylem i hipokrytą jednocześnie - zarzucasz innym ludziom brak czytania ze zrozumieniem, a tu oto jakie dajesz przykłady - najpierw nie zrozumiałeś tego co napisała czikita, teraz podczas dyskusji ze mną, udajesz idiotę (a może wcale nie udajesz? ty po prostu jesteś idiotą). Czy ciebie nie stać na odrobinę POMYŚLUNKU ? Czy nie prościej by było gdybyś zaczął się zachowywać jak normalny człowiek?

ocenił(a) film na 10
plantum

"punkt drugi: Nie potrafisz prowadzić spokojnej dyskusji.
jesteś imbecylem i hipokrytą jednocześnie - zarzucasz innym ludziom brak czytania ze zrozumieniem, a tu oto jakie dajesz przykłady - najpierw nie zrozumiałeś tego co napisała czikita, teraz podczas dyskusji ze mną, udajesz idiotę (a może wcale nie udajesz? ty po prostu jesteś idiotą). Czy ciebie nie stać na odrobinę POMYŚLUNKU ? Czy nie prościej by było gdybyś zaczął się zachowywać jak normalny człowiek?"
Więcej razy nie dam się nabrać na twoje fochy ,a te epitety i wyzwiska to żałosny akt chamstwa i trollingu.

"najpierw nie zrozumiałeś tego co napisała czikita,"
Ja już się z nią świetnie dogadałem ,nie zauważyłeś nawet ,bo jesteś zajęty kierowaniem wyzwisk w moją stronę.

"teraz podczas dyskusji ze mną, udajesz idiotę (a może wcale nie udajesz? ty po prostu jesteś idiotą).
Kolejne urojenia?
To już jest nudne ,wysłuchiwać twoich historyjek.

"Czy nie prościej by było gdybyś zaczął się zachowywać jak normalny człowiek?"
Napisał to plantum ,który sam się tak nie zachowuje.

ocenił(a) film na 9
Huang_jiaoshouTai

"Więcej razy nie dam się nabrać na twoje fochy"

To nie foch, człowieku, ogarnij się -> ja ci napisałem co robisz źle
Ty niestety albo nie możesz, albo nie chcesz tego zrozumieć >> tak czy inaczej twój problem.

"Ja już się z nią świetnie dogadałem"

Dogadaliście się gdy czikita wywiesiła biała flagę? :) hehe
Nie wiem, nie czytam waszych dyskusji, nie muszę.

"Kolejne urojenia?"

no tak, huang swojej winy nigdy nie ujrzy bo jest ślepy. Uświadamiam cię, głupcze, że chyba jako jedyny na tym forum, jesteś na tyle zdolny aby skrót jp rozszyfrować jako japonia/japoński, ZWŁASZCZA że non stop dyskutujemy o języku polskim ty bęcwale. Nie czaję teraz czy znowu udajesz idiotę czy może rzeczywiście jesteś upośledzony.
Przypominam sobie teraz wszystkie twoje zapewnienia o twoje rzekomej znajomości polskiego i ciśnie mi się na usta: pieprzony, zakłamany ryżojad.

ocenił(a) film na 10
plantum

"Nie wiem, nie czytam waszych dyskusji, nie muszę."
Właśnie - nie wiesz.
Z resztą nie muszę się tłumaczyć ,zwłaszcza tobie.
Nie mam ci już nic do powiedzenia.

ocenił(a) film na 9
Huang_jiaoshouTai

I bardzo dobrze imbecylu.
Mam tylko nadzieję że przemyślisz to co ci napisałem.

ocenił(a) film na 10
plantum

Problem w tym ,że to ty nie rozumiesz.
Wyzwiska możesz sobie kierować do przedstawicieli twojej grupy inteligenckiej ,nie do mnie ,bo jako inteligentny człowiek sobie nie pozwolę się obrażać.
Innymi słowy ,żebyś "z r o z u m i a ł" ,nie będę odpowiadać na twoje zaczepki, chociażby dlatego ,że są żałosne.

ocenił(a) film na 9
Huang_jiaoshouTai

"jako inteligentny człowiek sobie nie pozwolę się obrażać."

ja też nie.

ocenił(a) film na 10
plantum

Muszę ci uświadomić kim jesteś - hipokrytą.
Ty mnie cały czas wyzywasz epitetami.

ocenił(a) film na 9
Huang_jiaoshouTai

To nie ja jestem hipokrytą, lecz ty.

ocenił(a) film na 10
plantum

"To nie ja jestem hipokrytą, lecz ty."
Jesteś psychiczny?

ocenił(a) film na 9
Huang_jiaoshouTai

"Jesteś psychiczny?"

przed chwilą płakałeś że cię "wyzywam epitetami."
a tu jaki piękny przykład twojej hipokryzji.

ocenił(a) film na 10
plantum

"przed chwilą płakałeś że cię "wyzywam epitetami."
a tu jaki piękny przykład twojej hipokryzji."
Zadałem ci zwykłe pytanie.

ocenił(a) film na 9
Huang_jiaoshouTai

"Zadałem ci zwykłe pytanie."

Jesteś imbecylem. << Stwierdzenie faktu (nieobraźliwe).

ocenił(a) film na 10
plantum

"Jesteś imbecylem. << Stwierdzenie faktu (nieobraźliwe)."
Tak jak podejrzewałem ,plantum znowu nie rozumie o co chodziło...

ocenił(a) film na 9
Huang_jiaoshouTai

zadając "pytanie" chciałeś mnie obrazić, ty bęcwale.

ocenił(a) film na 10
plantum

O!Wiesz lepiej ode mnie samego ,co chciałem zrobić - patrzcie państwo wielmożne.Potrafisz czytać w myślach?
Musisz trochę nad tym jeszcze popracować ,bo ci nie idzie.

ocenił(a) film na 9
Huang_jiaoshouTai

"O!Wiesz lepiej ode mnie samego"

Powtarzasz dokładnie te same chamskie metody które stosowałeś poprzednim forum.

ocenił(a) film na 10
plantum

Przecież w tym nie ma nic chamskiego ,chyba że masz schizofrenię i widzisz coś zupełnie innego niż jest napisane.
Poza tym wymyśliłem to dopiero dzisiaj.

ocenił(a) film na 9
Huang_jiaoshouTai

"Przecież w tym nie ma nic chamskiego ,chyba że masz schizofrenię i widzisz coś zupełnie innego niż jest napisane."

zacznijmy od początku imbecylu huangu.

punkt nr.1 - napisałeś "Jesteś psychiczny?"
To jest obraźliwe, nie wiesz głupczE? Nie ma żadnego praktycznego zastosowania poza obrażaniem.

punkt nr.2 - "Zadałem ci zwykłe pytanie."
nie dość że mnie obrażasz to jeszcze będziesz próbował wmówić że to jest nieobrażliwe wiec chyba twoja znajomość języka polskiego jest zerowa.

ocenił(a) film na 10
plantum

"punkt nr.1 - napisałeś "Jesteś psychiczny?"
To jest obraźliwe, nie wiesz głupczE? Nie ma żadnego praktycznego zastosowania poza obrażaniem. "
To jest tylko twoje zdanie.
Idź do psychologa albo lepiej - do psychiatry i się spytaj, nie bój się nie zmądrzejesz.Tylko się nie zdziw jeśli wizyta twoja zakończy się w kaftanie...

"punkt nr.2 - "Zadałem ci zwykłe pytanie."
nie dość że mnie obrażasz to jeszcze będziesz próbował wmówić że to jest nieobrażliwe wiec chyba twoja znajomość języka polskiego jest zerowa."
Zapomniałem...przy psychopatach trzeba zachować szczególną ostrożność w tym co się robi i mówi.

ocenił(a) film na 6
plantum

Większego chama od ciebie Plantumie to można ze świecą szukać

ocenił(a) film na 10
plantum

Jak to się ma do mojego pytania ,bo związku nie widzę?

ocenił(a) film na 9
Huang_jiaoshouTai

"Jak to się ma do mojego pytania ,bo związku nie widzę?"

Obaj napisaliśmy coś obraźliwego wobec siebie i teraz obaj będziemy upierać się przy tym że wcale tak nie jest.

ocenił(a) film na 10
plantum

"Obaj napisaliśmy coś obraźliwego wobec siebie i teraz obaj będziemy upierać się przy tym że wcale tak nie jest."
O_O
Wyższa psychologia.

ocenił(a) film na 9
Huang_jiaoshouTai

Debil z ciebie skoro nie rozumiesz tego co jest czarno na białym....

ocenił(a) film na 10
plantum

Nigdzie nie zakwestionowałem ,że napisałeś coś nie tak.

ocenił(a) film na 6
plantum

Plantum nie pisz nam jak do ciebie w domu mówią ok?

ocenił(a) film na 10
plantum

google > pytanie retoryczne > szukaj w google > wyniki wyszukiwania > powodzenia.

ocenił(a) film na 9
Huang_jiaoshouTai

Panie pieprzony Huang, nigdzie nie zakwestionowałem że napisałeś pytanie retoryczne.
To bardzo ładnie że interesujesz się takimi rzeczami, ale może byś się zastanowił w jakich okolicznościach się pisze takie pytanie (zacytuję bo, jak Boga kocham, w życiu byś nie wpadł na to o czym mówię ) "Jesteś psychiczny?"/ w jakim celu piesze się to pytanie &gt; bo chyba kurvva nie rozumiesz.

ocenił(a) film na 10
plantum

"nigdzie nie zakwestionowałem że napisałeś pytanie retoryczne."
Oczywista oczywistość ,nie widzę potrzeby informować mnie o niej.

"To bardzo ładnie że interesujesz się takimi rzeczami, ale może byś się zastanowił w jakich okolicznościach się pisze takie pytanie (zacytuję bo, jak Boga kocham, w życiu byś nie wpadł na to o czym mówię ) "Jesteś psychiczny?"/ w jakim celu piesze się to pytanie > bo chyba kurvva nie rozumiesz."
W celu uzyskania informacji ,czy dana osoba jest świadoma treści swych wypowiedzi jakie wypowiada/pisze i czy orientuje się w sytuacji ,w której się znajduje.
Odpowiedź na te pytanie (zorientujesz się o jakie pytanie chodzi ,czy ci od razu napisać?Napiszę od razu ,bo byś za 1000 lat się nie zorientował - "jesteś psychiczny?) podlega sytuacyjnej ocenie psychologa/psychiatry.

ocenił(a) film na 9
Huang_jiaoshouTai

"Oczywista oczywistość ,nie widzę potrzeby informować mnie o niej."

To po cholere imbecylu mi coś tłumaczysz? Jesteś ślepy czy jak?

"W celu uzyskania informacji ,czy dana osob......."

Nie. Ale skoro dalej będziesz się upierał, że po raz kolejny wcale ale to wcale mnie nie obraziłeś to informuję cię że nie będę szczędził epitetów ty gnoju.

"(zorientujesz się o jakie pytanie chodzi ,czy ci od razu napisać"

jesteś kopiarką, ale oczywiście zapominasz o tym gdy ktoś ci zwraca uwagę, dlatego nie pamiętasz że ci zwróciłem na to uwagę ze 100 razy....

ocenił(a) film na 10
plantum

"To po cholere imbecylu mi coś tłumaczysz? Jesteś ślepy czy jak?"
Ja ci nic nigdzie nie tłumaczyłem i nic tłumaczyć nie zamierzam.
Wskazałem ci ,że to pytanie było retoryczne i żebyś sprawdził co to jest PYTANIE RETORYCZNE ,czyli takie gdzie zadający pytanie nie spodziewa się usłyszeć żadnej odpowiedzi.A ty skomentowałeś to po swojemu jak zwykle.

"Nie. Ale skoro dalej będziesz się upierał, że po raz kolejny wcale ale to wcale mnie nie obraziłeś to informuję cię że nie będę szczędził epitetów "
:P

"jesteś kopiarką, ale oczywiście zapominasz o tym gdy ktoś ci zwraca uwagę, dlatego nie pamiętasz że ci zwróciłem na to uwagę ze 100 razy.."
O czym ty znowu klepiesz?O jakim kopiowaniu piszesz?
Masz niedobrze poustawiane w głowie?

ocenił(a) film na 6
Huang_jiaoshouTai

I Ty się jeszcze dziwisz? Przecież Plantum jest nienormalny.

ocenił(a) film na 9
Huang_jiaoshouTai

Huang, obraziłeś mnie po raz kolejny, i po raz kolejny nie poczuwasz się do winy. Pieprznij się w łeb, masz kiepską znajomość języka polskiego, tobie się wydaje że jak coś jest pozbawione logiki to nie powinno obowiązywać i tak sobie sam ustanowiłeś co jest obraźliwe a co nie. Masz nasrane w tym chińskim łbie.

"O czym ty znowu klepiesz?O jakim kopiowaniu piszesz?"

kopiujesz moje teksty

"Masz niedobrze poustawiane w głowie?"

wracaj to swojej pieprzonej ojczyzny zawszony ryżojadzie

ocenił(a) film na 10
plantum

"kopiujesz moje teksty"
Pokaż gdzie.
"wracaj to swojej pieprzonej ojczyzny zawszony ryżojadzie"
O pomyłka - znak zapytania się wkradł.
Prawidłowo powinno być:
Masz niedobrze poustawiane w głowie.
I teraz jest dobrze.

ocenił(a) film na 9
Huang_jiaoshouTai

"Pokaż gdzie."

oto

Ja: ooo o_O
pan "chińska pierdoła" się odezwał.

Ty: ooo o_O
pan "plantum pierdoła" się odezwał.

na jedenastej stronie tego tematu, ty imbecylu. Trzeci raz już ci powtarzam.

a teraz

JA: "(zacytuję bo, jak Boga kocham, w życiu byś nie wpadł na to o czym mówię ) "Jesteś psychiczny?"

Ty: " (zorientujesz się o jakie pytanie chodzi ,czy ci od razu napisać?Napiszę od razu ,bo byś za 1000 lat się nie zorientował"

ocenił(a) film na 10
plantum

"na jedenastej stronie tego tematu, ty imbecylu"
A ja w myślach czytać nie umiem sobie wyobraź.
"Trzeci raz już ci powtarzam."
Trzeci?To ciekawe...wspominałeś o tym przecież pierwszy raz dzisiaj.

<"JA: "(zacytuję bo, jak Boga kocham, w życiu byś nie wpadł na to o czym mówię ) "Jesteś psychiczny?"

Ty: " (zorientujesz się o jakie pytanie chodzi ,czy ci od razu napisać?Napiszę od razu ,bo byś za 1000 lat się nie zorientował">
Hahahaha!!!
Ty chyba na schizofrenię cierpisz i widzisz coś innego niż jest napisane - tu nie ma żadnej kopii.

ocenił(a) film na 9
Huang_jiaoshouTai

"A ja w myślach czytać nie umiem sobie wyobraź."

A to rzeczywiście przepraszam.

"Trzeci?To ciekawe...wspominałeś o tym przecież pierwszy raz dzisiaj."

A co ty kurvva, masz pamięć złotej rybki?
Twoje idiotyczne podejście &gt; ignorować w czym plantum ma rację i udawać że nic się nie stało. &gt; Dlatego głupcze Huangu, trzeci raz ci powtarzam a ty nadal się wypierasz.

" tu nie ma żadnej kopii."

No jawne ty bęcwale, wyśmiewasz coś czego nie rozumiesz. Ty nigdy nigdzie nie widziałeś kopii, bo jesteś kretynem które nie rozumie słowa kopia. Może byś kopia posta, kopia pomysłu, kopia ideii. Kopia wcale nie oznacza że dwa posty muszą być identyczne, ty imbecylu.