Czyli wg Ciebie kazdy, kto nie jest fanem tego filmu jest trollem? Doprawdy dziwne podejście.
Wypraszam sobie tego szatana! ;P Wiem wiem, broni tego forum swą piersią, nogą, ręką, sledzioną.
Sam wielki P mnie mianował, dziękuję. Wczoraj nawet parę miłych słów do mnie skierował - czuję się wyróżniony.
nic mi nie przychodzi do głowy. Jestem wewnętrznie wypalony, a moje serce
krwawi.
Widzę że niestety nigdzie nie da się pogadać. Szkoda:(
Może później;)
pozdrawiam
Hmmm... na "tamtym"? Tzn gdzie ;)? Ale jakby co to tak to ja... Prawdziwy
national ;]
Ahhhaaaaa... Ja tem juz dosyc dawno nie wchodzilem ;]... Ale fakt mam tam
konto zalozone ;]
hmm to nie wiem ja chyba tam zaczne pisac bo tutaj raczej nie moge choc wy macie bardziej konfortowa sytuacje(Blog)wiec jak tutaj sie uspokoi to wroce :)
Ja tu nikogo nie wyzywam :P No może zdarzyło mi się z dwa razy z pryszczami i grubasami, ale więcej nic - naprawdę!
Schrodinger88 - Ja nic nie chcę mówić, ale już blisko od dwóch stron tej dyskusji tracisz nad sobą kontrolę, emocjonujesz się, pienisz, i rzucasz jak pies na smyczy, któremu ktoś zdjął kaganiec. Mówiłem ci, NIE WYTRZYMASZ :-).
Dziobaque - To zdjęcie z profilu jest twoje? Tak myślałem - koleś na jednego liścia :-).
Po części metaluchem ale takim bardziej rockowym ;p Czyli w sumie hipisem... wydało się.
Nie lubię się wpisywać w schematy bo zazwyczaj ciągnie to za sobą jakąś ideologię ;)
"Wygrałeś,mnie tu już wszyscy mają w dupie poległem na własne życzenie! "
Schrodinger88 nie załamuj się, jak na pierwszy raz to nie było tak źle. Załóż po prostu nowe konto i ucz się od podstaw, jak należy radzić sobie z kolegami z FilmWebu, jak rozbijać ich falangę, linię obrony oraz dowódców. Ja również nie od razu byłem w tym mistrzem, trzeba chociaż paru miesięcy praktyki :-).
Ty chyba sam nie wiesz co mówisz :D
Zresztą dzisiaj pokazałeś poziom podbijając tematy.
Gratuluję Petroniuszku, przeszedłeś sam siebie :D
Nie podskoczysz do Dziobaka synku, bo chłopak ma solidne plecy.
Nie chciałbyś mieć chyba na karku kaszubskiej mafii? ;)
"Zadowolony?????????????????????????????????????????????????? ???????????????? "
Schrodinger88 - Uspokój się, napisałem ci już wyżej, że wcale nie było tak źle jak na pierwszy raz. Podszkolisz się jeszcze ;-). Nie bądź takim masochistą, który teraz sam sobie chce zadawać cierpienia. Głowa do góry chłopie.
Schrodinger88 - Ej, uspokój się OK? Już ci napisałem, że nic takiego się nie stało. Pisz normalnie i spokojnie, bo w taki sposób to się nie da rozmawiać, jak wklejasz tylko spam. Wyluzuj troszkę, a będzie dobrze.