"Zadawałem ci wcześniej pytania to nie odpowiadałaś to jak tam dziś? "
Schrodinger88, odpowiadałem już na twoje pytania. Pytałeś, czy wierzę w Boga, i owszem, wierzę. Innych pytań nie pamiętam więc o co chodzi?
Tulekpi3 - Nie, nie na tej stronie... Miałem go na dysku :-).
Schrodinger88 - To nigdy nie było "normalne" forum a to dlatego, że brak tu moderacji :-). I to się szybko nie zmieni.
Wspaniale, widzę, że wszyscy moi chłopcy do bicia oraz błazny i worki treningowe już zeszły się w tym temacie i gotowi raz jeszcze ubawić mnie do łez... Jest już Dziobaczek, jest FutBolFajterek, jest Cytrynka, sorry, Limoneczka... Brakuje tylko tego psiego pomiota MilesQuartiszka oraz Pimpusia2811. Poczekam sobie, aż zlezie się cała hałastra i hołota i wtedy się zabawię, póki co spadam coś zjeść.
:-*
Ale ja nie mam zamiaru się dzisiaj z Tobą przepychać :) Jeśli masz ochotę to możemy sobie spokojnie porozmawiać, ale jak zaczniesz mnie wyzywać w swój "wyrafinowany" sposób to nie omieszkam Cię olać.
"Ale ja nie mam zamiaru się dzisiaj z Tobą przepychać :) Jeśli masz ochotę to możemy sobie spokojnie porozmawiać, ale jak zaczniesz mnie wyzywać w swój "wyrafinowany" sposób to nie omieszkam Cię olać."
No OK, zaskakujesz mnie coraz bardziej z dnia na dzień. Ale zastanawiam się, co konkretnie chcesz ze mną umówić. Remont starej ulicy w Bydgoszczy? Perspektywy polskiej gospodarki pod rządami obecnego premiera? A może moje gusta muzyczne, filmowe bądź światopogląd?
"Petroniuszu dlaczego wszystkim nie powiesz , że lubisz w kakao ?"
Z uwagi na takie właśnie robaczki, jak idiota, który podpisał się pod powyższym postem uważam normalne dyskusje na tym portalu za totalny bezsens. Sam widzisz, Dziobaque - jak tutaj można normalnie porozmawiać? Nie da się, tak po prostu.
Dziobaque - Uwierz mi na słowo, moglibyśmy normalnie porozmawiać, widzę po twoich postach że na pewno stoisz poziom wyżej od takiego natrętnego, homofobicznego kundelka, jakim jest MilesQuartich, także mam pewną propozycję.
Wpłyń tak na swojego "podwładnego" żeby nam nie przeszkadzał w rozmowie, bo będą z tego nici. Ciężko mi będzie jednocześnie pisać z tobą, jeść spaghetti i jednocześnie ganiać z klapką na muchy za tym brzęczącym, nieznośnym komarem, jakim jest MilesQuartich, upierdliwie brzęcząc mi koło uszu.
Dziobaque - "Naprawdę myślisz, że mam na kogokolwiek tutaj jakiś wpływ? "
Myślę, że masz. Widzę po prostu, że te prymitywne kundle jak Miles - Pojebus Quartich oraz ta wąska piczka Pimpulek2811 dostrzegają, że masz nad nimi przewagę intelektualną i robią tutaj za kogoś w rodzaju twoich podwładnych.
Tak więc nakłoń ich, żeby przestali się kompromitować i ukazywać swoje małomieszczaństwo, to pogadamy.
Miluś - Ciapuś - Quartuś: Synu, czemu nie powiedziałeś mi wcześniej, że uprawiasz seks oralny ze swoją babcią? Trzeba było uprzedzać, wtedy bym wiedział, żeby tak ostro cię nie traktować, bo widzę, że głęboko weszły w ciebie baty ode mnie :-).
"PEtero masz cos jeszcze do powiedzenia ? Fikasz kozi dołku ?Weź sie chłopcze ogranij bo Ci słoma z butów wystaje "
Pimpek2811, ty ośla łąko, po co powtarzasz moje powiedzonko o słomie z butów? To ja pierwszy do ciebie to napisałem już tydzień temu, gówniarzu.
A tak w ogóle to załóż sobie ten śliniaczek, co ci mama dała, uświnisz zaraz z podniecenia całą klawiaturę.
"Bzzzz , bzzzzz mendo .
Lepiej weź packę albo jakiś Raid bo jeszcze Ci sporo krwi upie...olę :D "
Miles - Pizdes - Quartich czy uświadomiłeś już sobie, że pisząc coś takiego, i jeszcze się pod tym podpisując, poniżyłeś tylko siebie, nie mnie?
Lubię patrzeć, jak ogromnych cierpień przysparzają wam te rozmowy ze mną :-). Niebywałe zjawisko - ja praktycznie w ogóle się nie wysilam, dziś nawet mało co piszę, a wy i tak macie takie przeżycie, że zaraz po zejściu z kompa mama będzie was musiała uspokajać za pomocą smoczka do buzi :-).
Dobra, zrobimy tak - ja będę teraz rzadko odpisywał bo chcę zjeść kolację, a wy tu sobie piszcie, wylewajcie swoje żale i cierpienia, ja tylko czasem zerknę żeby mieć z was brechty.
Jesteście na tym forum przeziębieniem, a ja aspiryną :-).
Łeeeee, póki co słabiusio wam idzie, pokażcie co potraficie! Chcę, żebyście zagotowali się ze złości przed tymi kompami, macie bluzgać, pluć jadem, spocić się jak trzoda chlewna i na koniec cisnąć monitorem o ziemię! No już gówniarze, to rozkaz! Macie go wykonać bez pyskowania!
Kurczę, powiem wam coś jeszcze - poziom tego forum, kreowanego przez wasze wypowiedzi, jest wręcz wizytówką tego, jak zjebane i prymitywne jest polskie społeczeństwo. Wszędzie dookoła męty, chamstwo, pustactwo, zacofanie i ubóstwo słownictwa. Piszcie sobie dalej, piszcie, plugawe wyrostki, mam kupę śmiechu, czytając wasze mądrości podczas spożywania spaghetti :-).
Albo jabol pankiem ;P
dziobak, jak lubisz ciężkie brzmienia to musisz to obejrzeć;)
http://www.youtube.com/watch?v=zH_WXFwliZk
dobra kaszubska załoga. :)
Ja się bardziej skłaniam w stronę trashu i r'n'r ;p Ale jak na death są nieźli (jeśli to w ogóle jest death bo miejscami brzmi jak punk nawet gdyby nie ten wokal ;o)
Hahahahahaha!! Ale mam polewkę z FootBallFightera, Pimpusia2811 i innych zjebanych ciołków. Prawie się zlałem w portki :-).
Piszcie dalej, piszcie :-). Bądźcie moimi darmowymi błaznami, jak zawsze :-).
a tutaj jak zwykle...
psychiczni jesteście.
że wam się tak chce.
ile można?
nie wiem czy kiedykolwiek spotkalem się z czymś podobnym.
Stilnes - absolutnie cię popieram, ja już wchodzę na to forum tylko po to, żeby się ponabijać z tych popierdolonych indyczych móżdżków, które kreują poziom tego forum, a głównie chodzi o Pimpusia2811 i inne bydło z pastwiska, takie jak FootBallFighter. Oni nie wiedzą, że są tylko kukiełkami w moich rękach i służą mi za błaznów ;-).
widocznie maja duzo problemow na innych tematach(inncyh filmow)choc chyba powinna byc okreslona liczba adminow dla Avatara aby kontrolowala caly czas co tu sie dzieje -nie wiem moze jest ale Spam i wyzwiska sa jescze:)
Teraz z filmwebu zrobiła się fotka i onet- pimpek i footballfighter możecie być z siebie dumni, należy wam się medal z krowiego gówna
nie pmp to nie bylo to pytanie i widze ze nie ma sensu ciebie pytac.A co do Owner2 fajnie ze masz 5 ale fajniej by bylo jakbys wykorzystal ta wiedze do madrych celow a nie to tego hasla up :)
"Najgorsze jest to że zamiast o Avatarze ,,dyskutuje" się tu o tym kto jest gejem. Żal "
ObiWan - Święte słowa. A wiesz, dlaczego tak się dzieje? Bo to forum tworzą głównie pokurwione pokolenie gimnazjalnych, prymitywnych skunksów, których jedynym zajęciem jest latanie po mieście i wypisywanie "CHWDP" na murach oraz wyzywanie się nawzajem od "pedałów", co dla pierdolniętych szczurków w wieku 14 lat stanowi wielką obrazę i mega upokorzenie. Czego tu więc więcej wymagać od tych zjebanych ptasich odchodów? Ja właśnie tego się po nich spodziewałem i miałem rację.
Najlepiej tu wchodzić tylko po to, żeby ich trochę sprowokować, tak jak ja to robię. Mam potem furę śmiechu, jak czytam ich szczeniackie wynurzenia i domysły co do mojej orientacji seksualnej :-). Zwłaszcza moja partnerka ma z nich polewkę :-).
pewnie pozwalają, bo jest ruch na forum, ale na dłuższą metę to prowadzi donikąd.
analogicznie jest z knajpami.
można wpuszczać kupę dresiarstwa i innego prostactwa, ale trzeba liczyć się z tym że prędzej czy później ludzie, coś sobą reprezentujący, zaczną omijać takie miejsce szerokim łukiem.
w moim odczuciu ten portal się stacza.
kiedyś bardziej chciało mi się produkować, ale z czasem doszedłem do wniosku że im więcej dyskutuję z niektórymi typami osób, tym głupszy się staję.
potem zawsze jestem zdołowany myślą o poziomie wiekszości i tym że traciłem na nich czas.
Owner2 - Filmy erotyczne nie są dla ciebie, nic takiego ci nie wyślę. Ty powinieneś wracać do swoich czytanek i kolorowanek, dzieciaku. Filmy dla dorosłych, jak sama ich nazwa sugeruje, nie są przeznaczone dla ciebie.
Limonkaa - Zanim zamieściłaś swoje nowe zdjęcie, trzeba mnie było wpierw uprzedzić, bo właśnie zajadam kolację i ups! Chyba połowę spaghetti zwróciłem na talerz... Co za obrzydlistwo...