PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485629}

Bóg zemsty

Seeking Justice
2011
6,5 38 tys. ocen
6,5 10 1 38076
4,4 10 krytyków
Bóg zemsty
powrót do forum filmu Bóg zemsty

Nick Gerard nie był świadkiem morderstwa żony bo nikt jej nie zabił :D została brutalnie zgwałcona i w założeniu na nikim się nie mści a głównie ucieka i próbuje wybronić z oskarżenia o zabójstwo dziennikarza śledczego...

ocenił(a) film na 7
don_Zimek

Opis tragiczny chyba filmy pomyliłeś kolego albo nie wiem :P

ocenił(a) film na 6
DonAdam1984

a widziales? :)

ocenił(a) film na 6
DonAdam1984

ok, nie zauważyłem, że oceniłeś:) no c'mon, gdzie tam żona jako punkt wyjścia ginie? :) i czemu ma się mścić jak na początku dowiadujemy się, że zabijają odpowiedzialnego za gwałt ? mścić to się chce na organizacji, która go wkopała :) chyba, że wyszły dwie wersje filmu :D tak jak było np. z I am Legend :)

ocenił(a) film na 9
don_Zimek

wyszły dwie wersję Jestem Legendą? jakie gdzie je można zoabczyc?

ocenił(a) film na 6
agahub37

nie wiem, fanem filmu nie jestem :) pamiętam, że z kumplem z dobre pół h rozkminialiśmy o co chodzi? okazało się, że on był w kinie i miał kompletnie inne ostatnie 15 minut filmu aniżeli ja, ogladając na kompie. Dlatego się pytam czy czasem z seeking justice nie jest przypadkiem to samo :)

ocenił(a) film na 6
agahub37

a jesli bardzo chcesz to poszukaj w necie, sciagnij pare roznych wersji filmu i porownaj je:)

ocenił(a) film na 6
agahub37

zeby nie byc gołosłownym :

http://www.youtube.com/results?search_query=i+am+legend+different+ending (jest kilka alternatywnych zakończeń)

don_Zimek

dokładnie - zgadzam się z: don_Zimek -Twój opis jest dokładniejszy!!!

ocenił(a) film na 7
pawel_horek

don Zimek chodziło mi o opis filmu stworzony przez werow, a nie Twój :P Ja zgadzam się z Tobą w 100%.

ocenił(a) film na 6
DonAdam1984

no wlasnie sie troche skonsternowalem ;d bo napisales "kolego" a opis zamiescila kobitka :D

ps. ktorys z nas zerznal pomysl na nicka... :)

pozdro

ocenił(a) film na 6
don_Zimek

Całkowicie się zgadzam. Przed obejrzeniem filmu przeczytałam opis i potem przez cały czas poddenerwowana czekałam aż ją zabiją.

lillith96

SPOILER!!!
Ja podobnie sądziłem jak ty. Opis wprowadził mnie w błąd i zadawałem sobie do końca filmu pytanie. Czy ta zmasakrowana kobieta w szpitalu na początku filmu była faktycznie żoną Willa skoro nie została zgodnie z recenzją zamordowana. A tu zaskoczenie i jak to zwykle w filmach bywa "happy end".Trochę się rozczarowałem. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
don_Zimek

i nie ma na imie Nick, tylko Will ^^

don_Zimek

Zgadzam się z Tobą Don. Gdyby faktycznie jak w opisie żona Nicka Gerarda została zamordowana, to kim byłaby ta zmasakrowana kobieta, którą odwiedzał w szpitalu na wstępie filmu? Pozdrawiam.