PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485629}

Bóg zemsty

Seeking Justice
2011
6,5 38 tys. ocen
6,5 10 1 38076
4,4 10 krytyków
Bóg zemsty
powrót do forum filmu Bóg zemsty

Dobry film

ocenił(a) film na 7

nie był gorszy od Człowiek na krawędzi a ma słabą ocenę :/ uwielbiam filmy z Nicolasem Cagem:PPP dobry z niego aktor. Moja miłość do tego aktora zaczęła sie wraz z filmem "Skarb narodów" Wszystkie części obejrzałam i byłam zachwycona. Potem oczywiście kolejna przygodówka "Noc w muzeum".

ocenił(a) film na 5
binkusi

Jeszcze z 3 lata temu Cage w obsadzie filmu gwarantował mi że film będzie bardzo dobry, jedna teraz po zobaczeniu Boga zemsty, anatomii strachu, ucznia czarnoksiężnika, i Kick Ass to stwierdzam że chyba zaniżył trochę loty i poszedł w ilość a nie w jakość swoich filmów. Pozdro!

ocenił(a) film na 7
Nosferatu8

Jesli chodzi o Anatomie strachu z jego udziałem to byłam niemile zaskoczona po obejrzeniu filmu rzeczywiście nieciekawy Uczeń czarnoksiężnika nie był najgorszy podobał mi się a co do Kick ass to trochę się usmiałam na tym filmie ale nie należał do ambitnych niestety. Nicolas cage to dobry aktor i sam musisz to przyznać jedynie filmy w których gra(nie mówię o wszystkich) są słabo zrobione mają durną fabułę. Ale choćby Ghost rider jak dla mnie spoko.

binkusi

Dno dna i metr mułu.
Cage ssie.