PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485629}

Bóg zemsty

Seeking Justice
2011
6,5 38 tys. ocen
6,5 10 1 38076
4,4 10 krytyków
Bóg zemsty
powrót do forum filmu Bóg zemsty

Głodny królik...?

użytkownik usunięty

Kiedy włączałem Boga Zemsty, czytając tytuł miałem nadzieję na film wyższych lotów. Nie
wiem do końca dlaczego tak się stało, ale akcja wraz z rozwojem wątku, choć stara się
przyspieszyć i rozbudzić widza, zwyczajnie go usypia. I nie pomagał fakt, że jakiś głodny królik
ciągle skakał, że główny bohater ledwie powstrzymywał się, by nie kimnąć w jakże
niebezpiecznym pościgu, w którym był ofiarą. Nicolas Cage po prostu mnie zawiódł. Film
zdecydowanie na piątkowy wieczór, kiedy jest się tak zmęczonym, że już nic się nie wymaga.

ocenił(a) film na 7

Oglądałem wczoraj ten film i kompletnie nie wiem o co chodzi z tym głodnym królikiem. To jakaś aluzja, metafora czy na prawdę tam był jakiś królik ?

użytkownik usunięty
Sebikk

Pytanie: Głodny królik...? Odzew: Skacze - hasło na które reagowali członkowie owej organizacji. Jeden z motywów filmu, dosyć trudny do przegapienia

ocenił(a) film na 7

Aa, fakt. Było. Miałem słabe napisy, dlatego tego nie dałem rady wyłapać. U mnie było jakieś inne zwierze.

ocenił(a) film na 5
Sebikk

Rzeczywiście musiały być słabe, bo słówka "rabbit" to się już w podstawówce dzieci uczą ;)