PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485629}

Bóg zemsty

Seeking Justice
2011
6,5 38 tys. ocen
6,5 10 1 38076
4,4 10 krytyków
Bóg zemsty
powrót do forum filmu Bóg zemsty

problem

ocenił(a) film na 6

Mam straszny problem z N.C. i jego filmami z jednej strony gra w filmach które powalają z nóg z drugiej zagrał już w tylu gniotach, że aż strach. Co do Seeking Justice umieściłabym go gdzieś pomiędzy Kultem, Polowaniem na czarownice,a Zapowiedzią..... czyli jest nie najlepiej (patrzać na 1 tytuł nawet kiepsko), ale coś cię ciągnie zeby zostać i obejrzeć do końca. patrząc na ten film masz nadzieje, że nastapi jakiś niesamowity zwrot akcji a tu lipa. Przeciętny amerykański film z happy endem, w którym od początku możesz domyślać sie finału. Tym razem wyątkowo bez trzepoczącej flagi w tle, ale za to jest przytulająca sie odchodząca w glorii para. jedyne co mogę dać to 5-ewentualnie 6 na 10 ( 6 z szacunku do ukochanego Memento i symatii do Cage' a z dawnych lat)

biesoir

To proste N.C już się wypalił grając w samych tandetnych filmach jak np:Polowanie na czarownice (co to wogóle był za film kolejna część Herry Pottera czy co?).Mam nadzieje że się odbije w kolejnej odsłonie Ghost Raidera.

ocenił(a) film na 6
Lukotoni

Najgorszy z najgorszych to był Kult..., ale chyba bardziej chodzi o kase i znane nazwisko niż o scenariusz czy gre aktorską.

biesoir

...ja też mam wielką sympatię do Cage'a i oglądam wszystko z jego udziałem, nawet "gnioty" :D, coś tam kiedyś czytałem, że przestał być postrzegany przez Hollywood jako nr.1 za swoje libacje alkoholowe, awanturnictwo i nie krycie się z tym. Sądzę więc, że ratuje się grając w czym popadnie, żeby lamus go nie wciągnął, więc widać go tu i tam, ale mam wielką nadzieję, że wyjdzie z dołka i ktoś mądry da mu rolę na jaką zasługuje pomijając fakty i mity. Oby Ghost Rider okazał się jedną z tych ról (jw.)

ocenił(a) film na 6
donbobasso

Co do Ghost Rider'a to dostał ode mnie tylko 5 na 10 ale moze dlatego że jakoś film mnie nie zachwycił (ale ogólnie mało filmów w ostatnich latach powala mnie na kolana:) ), bardziej wole jego wcześniejsze filmy typu Rumble Fish, Raising Arizona czy Lord of War....ale mogę sie mylić i Ghost Ridera 2 oczywiście obejrze, ale pełna obaw.