Dialogi super!Chyba główny atut tego dziełka.Brad Pitt świetnie zagrał.Najlepiej jak po włosku coś tam dukał.Masa!No i Waltz,najlepiej chyba zagrał.Ogólnie to Baardzo polecam!
Świetny film! Pitt mnie powalił:) A gdy na ekranie pojawiał się Landa, dosłownie miałam dreszcze!
Dzięki za podobne opinie:)co do Bękartów .Bo co niektórzy na filmwebie to nie wiem skąd się urwali i wystawiają takim filmom jedynki.Paranoja!
Pozdrawiam:)
Absolutnie się zgadzam. Ten film jest po prostu niesamowity, nie mam pojęcia jak można mu dać 1!
A jednak. Filmweb nawiedzają wszystkie możliwe typy oglądaczy filmów (także tych najmniej ambitnych i różnej maści trollów) co sprawia że nie ma filmu wybitnego bez komentarza w stylu- dno, nudny i ocena 1/10. Najlepszy przykład to np. forum Ojca Chrzestnego czy obywatela Kane'a.
Zresztą ocena 1 powinna być zarezerwowana dla wyjątkowego gniota, złego filmu itd. np. ostatnie dokonania b-klasowe Seagala mogą zasługiwać na taką ocenę (kto widział takie hiciory jak np. Zatopieni, Szalony lot czy Ruslan ten rozumie) , albo kolejne części American Pie, które nagromadzeniem głupoty na milimetr kwadratowy taśmy przekraczają wszelkie dopuszczalne normy). Coś w tym stylu.
Najbardziej jednak irytują ludzie celowo zaniżający oceny świetnych filmów by windować swoje ulubione produkcje. Stąd u niejednego użytkownika Avatar ma 10, a Bękarty 1.
Cóż, każdy ma swoje kryteria oceniania filmów... Nic na to nie poradzimy. Grunt to się nie przejmować opiniami, z którymi się nie zgadzamy i nie tracić na nie naszych cennych nerwów:) Ja oceniam po swojemu i mam gdzieś czy ktoś mnie popiera, czy nie. A niech dają "Bękartom" nawet zero, i tak mojego zdania na ich temat nie zmienią :))))
Podobne odczucia :) Tylko mnie z początku denerwowała gra Pitta i ciut przydługie momentami dialogi. Ale postać Hansa Landy rewelacyjna :)
O ile Kill Bill nie przypadł mi zupełnie do gustu to ten film ma u mnie 9/10, może nawet zmienię na 10 :)
Jeszcze muszę nadrobić Pulp Fiction, bo nie widziałem jeszcze