PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=137747}

Bękarty wojny

Inglourious Basterds
2009
8,0 620 tys. ocen
8,0 10 1 619895
8,7 80 krytyków
Bękarty wojny
powrót do forum filmu Bękarty wojny

Wielka szkoda, ktoś powinien chyba jednak zastanowić się nad absurdem scenariusza.

ocenił(a) film na 10
goodfiles26

nie karminy trola =d?

ocenił(a) film na 1
goodfiles26

paczkę chusteczek pod język i wargi, i każdy śmiertelnik zagra tą rolę, dno sorry Pitt zajmij się dziećmi!

ocenił(a) film na 10
moveeman

O tak ! TROLLE atakują! Twoim zdaniem Pitt slabo zagral w Bękartach? Jezeli tak to otworz okno i wyskocz przez nie, potem wroc do kompa i powiedz jak bylo :)

ocenił(a) film na 1
Xedrios

twoim zdaniem zagrał dobrze? połóż sie na torach, poczekaj na pociąg i powiedz jak było, mały trolu

użytkownik usunięty
seboljabol

Co za baran w ogóle założył taki temat? Patrze na film o czym jest itd. zjeżdżam na dół a tutaj odp. "Niestety mordercą bękarta okazał się Brad Pitt.", to po jaki ch*j mam to oglądać? Debile!

ocenił(a) film na 1

powiedz mi jakiego bękarta zabił brad pitt? bękarty wojny odnosi się do wszystkich bohaterów w filmie, a Ty czytając komentarze powinieneś sie spodziewać, że może tu być jakiś spoil, pierwszy raz czytasz jakieś komentarze/forum? od wczoraj masz internet?

użytkownik usunięty
seboljabol

Milcz!

ocenił(a) film na 1

chyba Twój stary...
(tak, zamierzam dyskutować na Twoim poziomie)

użytkownik usunięty
seboljabol

Srał cie pies frajerze jebany

ocenił(a) film na 1

nawet nie wiem co taki zwrot miałby oznaczać, wracaj do śmietnika z którego wylazłeś :(

goodfiles26

Cholerne gimbusy, zasługujecie na kurację ołowiem.
Won.

Edit: Mam naturalnie na myśli użytkowników xedrios oraz bizzisquad.

użytkownik usunięty
Baelnorn

To zrób sobie przeszczep mózgu

Teraz to rzeczywiście lepiej nie oglądaj filmu, bo już niema po co. Też nie lubię, kiedy ktoś mi zdradza zakończenie, ale w przypadku "Bękartów wojny" to już przegięcie. Swoją drogą do końca nie spodziewałem się, że to Pitt okaże się zabójcą bękarta.