ile jeszcze razy będziecie składać hołd temu skurwielowi, co po chwila jakiś nowy film o nazistach to bękarty wojny, tam więzień nienawiści i jeszcze pare innych filmów co tytułów nie znam bo jak ino sobaczyłem to od razu tv wyłączyłem, nawet w kryminalnych zagadkach CSI już jeden odcinek ludzie bez przesady, przestańcie kręcić takie filmy bo to już nawet śmieszne nie jest, to jest żałosne!
to się nazywa "swastyka" i poszukaj innych plakatów, a na pewno ją znajdziesz, w honorowym miejscu przebitą bagnetem
hołd? a widzisz tu ludzi 4 ever Quentin, umrę dla Cb?
tak, swastyka co na dodatek trochę inaczej odwrócona co innego wyraża.
Kto Ci każe oglądać te filmy? Według mnie to bardzo dobrze, że producenci chcą pokazać okrucieństwa II wojny światowej, nazizmu, Hitlera - może nie tyczy się to "Bękartów Wojny" ale np. takich filmów jak: "Lista Schindlera", "Pianista", "Dzieci Swinga" itp. - dzięki temu ludzie są bardziej przewrażliwieni na punkcie min. bezpodstawnych uprzedzeń, rasizmu. Dużo filmów doskonale obrazuje te sytuacje - dzięki temu dużo osób, które nie widziały tego na własne oczy mogą sobie to lepiej wyobrazić albo zobaczyć na takowym filmie. Mogę wymieniać same zalety kręcenia takich filmów. Wady mogą widzieć tylko znacjonalizowani Niemcy i Neonaziści!!!
Dokładnie. Poza tym taka tematyka pozwala na odtworzenie strasznych warunków życia ówczesnych ludzi oraz ich postawę, odczucia i próby normalnego funkcjonowania mimo tego, co się działo naokoło. Jeśli ktoś chce właśnie to pokazać, łatwiej jest sięgnąć po realia wojny niż wymyślać własne.
W sumie to po co reagować na bzdurne wywody zapodane przez kolesia, który ma ewidentne problemy ze zrozumieniem kwestii ??? Dla tego ciężkiego przypadku jakikolwiek film związany z wojną jest oddawaniem hołdu Hitlerowi, więc jaki jest sens komentować debilizmy produkowane przez takiego zawodnika??? I taki kolo zabiera się za Tarantino :DDD Lekcje odrabiać, brzdącu, a nie na fora wbijać...
ps.
Pewnie dałeś 1/10, bo to 'największa żenada jaką w życiu widziałeś', co?? :))
A pewnie, że damy "hitlerowski krzyż". A w następnej odsłonie to nawet twój awatar damy ! A w CSI opowiemy jak to "hitlerowski krzyż" położył na łopatki twojego awatara i poraził go prądem!
Wybaczcie wszyscy inteligentni czytelnicy, ale zapewne tak rysuje się fabuła wymarzonego filmu założyciela tematu ;).