PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751878}

Bękarty

Father Figures
2017
5,5 9,8 tys. ocen
5,5 10 1 9819
4,8 6 krytyków
Bękarty
powrót do forum filmu Bękarty

Ten jakiś Helms i Owen Wilson to nawet jak bracia nie wygladają, a co dopiero jak bracia-bliźniacy

maciekb80

maćku b urodzony w 1980 r.
Nie zrozumiałeś mnie. Ja pytałem czy jest jakaś trzecia możliwość? A więc nie że wierzyć lub nie, tylko coś jeszcze. Bo nie pozostawiasz mi wyboru.
Ale słuchaj, teraz są facebooki, nasze klasy. Może te bliźniaczki dostawiły swoje zdjęcia tam? Nie byłoby to naruszeniem ich prywatności.

Shadow_dawnego_ggggggg

Skad mysl ze urodzilen sie w 1980 r ? Przeciez 80 moze znaczyc wszystko a Ty zalozyles bezpodstawnie ze sie wtedy urodzilem . Nie ladnie jest weryfikowac ludzi po cyfrach :) . Ja nie mam fejsa itp . bo dla mnie to strara czasu . Wole w tym czasie poczytac cos co wzbogaci moją wiedze badz wyjsc do kina , teatru na wystawe czy od tak pomedytowac a nie siedziec na tych " zapchajczasach" by go marnowac :-). I Juz . Sam zdecyduj o trzeciej , czwarten , piatej ... mozliwosci ;-)

Shadow_dawnego_ggggggg

film bardzo nierówny, mimo świetnej obsady. Można było wycisnąć z niego dużo więcej powodów do śmiechu. szkoda, że jeszcze nie można oceniać. 5/10

kam48

gdzie ty to ogladałeś, skoro premiera w uSa dopiero 21 XII?

Shadow_dawnego_ggggggg

maraton w Multikinie :)