PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=577581}
6,0 15 tys. ocen
6,0 10 1 14815
Bal maturalny
powrót do forum filmu Bal maturalny

Film jak wiele komedii romantycznych i tego typu gatunkowych dzieł, ale niestety nie lubię takich filmów bo zawsze gdy oglądam je myślę sobie czemu ja nie miałem takiej historii, takiej miłości i tak dalej. I nie myślcie tu że pisze to jakiś nastolatek, bo ten wiek minął już parę lat temu a w mojej głowie nadal jest ten sen ;/

dladek_2

Hehe :), No tak, skąd ja to znam :p. Musisz się nauczyć, tak jak ja musiałam, że świat w takich filmach jest wyidealizowany na wszystkie możliwe sposoby. Film akcji pobudza, horror straszy, a komedie romantyczne też muszą przyciągać ludzi, dlatego single lub osoby zranione uczuciowo zazwyczaj czują się po takim filmie gorzej.
Ale głowa do góry. ;) To, że nasze życie nie jest jak z filmu, nie znaczy, że jest złe. To, że bezgraniczna miłość, taka na zabój, czy ta od "pierwszego wejrzenia" nie istnieje, nie zanczy, że życie jest mało ciekawe. :D
"Carpe Diem..."

elo_tu_justina

Wiem, wiem Justyno. Znam życie już trochę. Dlatego nie dziwię sie że już tak jest, przecież nie zmienię nic na siłę. A czasem szkoda . Jak to mówią nadzieja umiera ostatnia.