... ale jak dla mnie to ten film jest beznadziejny... sztuczny , marnie zagrany , kupy się nie
trzyma. Przypomina mi słabe produkcje Seagala kręcone w Rumunii. 1/10
nie no pojechales z ta ocena nie ma co, film to klasyka kina, na poczatku filmu gra na saxofonie jest genialna, to jak siedzac mysli o swoim zyciu, albo koncowka filmu, piekne ujecie, w ogole zdiecia sa bardzo dobre w tym filmie,
cieszę się, że znalazłeś coś co Ci się podobało w tym filmie... ja jednak nie widzę w nim nic. A do kolegi Abraxusa to jak przejrzysz mój profil zobaczysz, że trolla tu żadnego nie ma. Pozdro.
No tak!
Czego można było się spodziewać po kimś kto ogląda filmy z Segalem! :):)
Próba porównywania czego kolwiek do tego typu filmów (chodzi mi o Segala, Dolfa Lundgrena czy Jeana van "Cloud'a" - chociaz ten ostatni to od biedy ma się jeszcze czym bronić) to wyraźna oznaka, że mamy do czynienia z totalnym bezguściem i miłosnikiem kina kopanego. :(
Acha! Bym był zapomniał.
IDŹ KARMIĆ TROLLA!!!! :):):):)
Chociaż nie wiem na dobrą sprawę co to znaczy. :):) Ale zapewne nic dobrego.
Ja daję Bandycie 8/10.
Jak wejdziesz na moj profil i zobaczysz ile i jakie filmy oglądałem , a także jak je oceniałem to może wtedy coś zrozumiesz. Jak dla mnie ten film to DNO i mam prawo do takiej oceny a w wasze głupie komentarze i w was wbijam. nara.
Oczywiście, że masz rację że każdy ma prawo do własnej oceny filmu. Tylko jestem ciekawy jak ocenisz np. polskie wielkie produkcje, które powstają w ostatnich latach. Ujemnych ocen nie ma
napier.dolić 9,10 w ambitnych filmach każdy sobie morze.hehe.nie wiem co się niektórzy tym profilem podpierają.bez kitu mam takie wrażenie że ludzie oceniają sobie te filmy i nawet nie obejrzą.tylko żeby ktoś zobaczył że oo ten to dobre filmy oglądał arcydzieła same,wysokie oceny postawił,to musi być jakiś koneser kina.
sprawdzilem twoj profil, ostro oceniasz, ja inaczej troche do oceniania podchodze, jak film obejrzalem w calosci to znaczy ze juz ma od 5 do 10 u mnie , potem mysle czy film zapamietam, w tedy 8, jak do tego sa ujecia genialne i muza 9 natomiast 10 to dla mnie film ktory zawiera to co wymienilem ijest to film do ktorego wracam, przegladajac najlepsze momenty, dialogi itp.
zdarza sie ze film obejrze ale juz w trakcie jestem bardzo zniesmaczony i w tedy jest 4, a jak film wylaczylem to w tedy jes 1 bankowo ewentualnie 2 jak dobry pomysl zostal zmarnowany :D
w ogole powinna byc mozliwosc zaawansowanego oceniania filmow tu na filmwebie, w tedy mysle ze za same ujecia dalbys 8....