PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687215}

Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Batman v Superman: Dawn of Justice
2016
5,8 130 tys. ocen
5,8 10 1 129797
4,4 44 krytyków
Batman v Superman: Świt sprawiedliwości
powrót do forum filmu Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Nie rozumiem po co ten film, skoro Batman i Supergacie walczyli ze złem, by pomagać ludziom, to po chuja walczą między sobą. Takie polityczne myślenie, po co zjednoczyć siły skoro można się na wzajem obrzucać gównem.

lubiecycki_filmweb

Boże, ile razy jeszcze powstaną podobne tematy?! Film jest na podstawie komiksu, tak właśnie wyglądały początki Batmana/Supermena. NAPRAWDĘ MIEJCIE LITOŚĆ LUDZIE..

jacob_filmweb

Kto ci kazał to czytać a tym bardziej odpowiadać?

lubiecycki_filmweb

Nie mogę przejść obojętnie czytając takie rzeczy od których słabo mi się robi.

lubiecycki_filmweb

Jacob ma rację. 90% wątków na tym forum to pytanie czemu Batman i Superman walczą ze sobą.Miejcie litość ludzie i popatrzcie na niektóre tematy.

Gargamel9998

W najpopularniejszych nie ma takiego wątku. Nie podoba się, więc nie czytajcie tego.

ocenił(a) film na 6
lubiecycki_filmweb

Przeczytaj "Batman - Powrót Mrocznego Rycerza" (albo jeśli jesteś w ch*j leniwy obejrzyj dwuczęściowy film "Batman DCU: Mroczny rycerz - Powrót"). Dalej, obejrzyj dokładnie "Człowieka ze Stali" i porównaj go z drugim trailerem. Jeśli dalej nie zrozumiałeś, to znaczy, że nigdy nie zrozumiesz i tylko zmarnowałem czas odpisując kolejnemu trollowi, który musi się dowartościować, czy coś tam...

ash_williams85

"... musi się dowartościować, czy coś tam..." kolejny debil,

ocenił(a) film na 6
lubiecycki_filmweb

Po stylu twoich wypowiedzi można śmiało wywnioskować, że to ty jesteś debile (i do tego strasznie złośliwym). Ludzie na górze mają ABSOLUTNE prawo być poirytowani tego typu entym postem. K*rwa, ile można zakładać ten sam temat!

ash_williams85

Ja mam absolutne prawo by założyć taki temat, nikogo nie zmuszam by go odwiedzał i pisał swoje wypociny, jaki jest już zmęczony odpowiadaniem kolejnej osobie o co chodzi, tak jakby to była wasza misja. Błędnie uważacie się za najmądrzejszych w internecie.

ocenił(a) film na 6
lubiecycki_filmweb

Mówię Ci obejrzyj zwiastuny. Staraj się je zrozumieć, a nie będziesz musiał więcej zadawać tego typu pytań.

ocenił(a) film na 7
lubiecycki_filmweb

Oni będą walczyc tylko na początku, zresztą chyba domyslasz sie jaki jest powód ich pojedynku a jak nie to cóż.... Ich przeciwnikiem bedzie Lex i Doomsday przeciez i bedzie im pomagac Wonder Woman. Zreszta odsyłam do komiksu Powrót Mrocznego Rycerza