Nie rozumiem po co ten film, skoro Batman i Supergacie walczyli ze złem, by pomagać ludziom, to po chuja walczą między sobą. Takie polityczne myślenie, po co zjednoczyć siły skoro można się na wzajem obrzucać gównem.
Boże, ile razy jeszcze powstaną podobne tematy?! Film jest na podstawie komiksu, tak właśnie wyglądały początki Batmana/Supermena. NAPRAWDĘ MIEJCIE LITOŚĆ LUDZIE..
Jacob ma rację. 90% wątków na tym forum to pytanie czemu Batman i Superman walczą ze sobą.Miejcie litość ludzie i popatrzcie na niektóre tematy.
Przeczytaj "Batman - Powrót Mrocznego Rycerza" (albo jeśli jesteś w ch*j leniwy obejrzyj dwuczęściowy film "Batman DCU: Mroczny rycerz - Powrót"). Dalej, obejrzyj dokładnie "Człowieka ze Stali" i porównaj go z drugim trailerem. Jeśli dalej nie zrozumiałeś, to znaczy, że nigdy nie zrozumiesz i tylko zmarnowałem czas odpisując kolejnemu trollowi, który musi się dowartościować, czy coś tam...
Po stylu twoich wypowiedzi można śmiało wywnioskować, że to ty jesteś debile (i do tego strasznie złośliwym). Ludzie na górze mają ABSOLUTNE prawo być poirytowani tego typu entym postem. K*rwa, ile można zakładać ten sam temat!
Ja mam absolutne prawo by założyć taki temat, nikogo nie zmuszam by go odwiedzał i pisał swoje wypociny, jaki jest już zmęczony odpowiadaniem kolejnej osobie o co chodzi, tak jakby to była wasza misja. Błędnie uważacie się za najmądrzejszych w internecie.
Mówię Ci obejrzyj zwiastuny. Staraj się je zrozumieć, a nie będziesz musiał więcej zadawać tego typu pytań.