PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687215}

Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Batman v Superman: Dawn of Justice
2016
5,8 130 tys. ocen
5,8 10 1 129800
4,4 44 krytyków
Batman v Superman: Świt sprawiedliwości
powrót do forum filmu Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Ciekawe kiedy pojawi się jakiś teaser czy coś takiego, ja myśle że gdzieś tak w maju.

ocenił(a) film na 10
Ben_Szpia

Każdy wie, że pierwsza zapowiedź będzie w lutym.

matrix142

OK. Oczywiście ja mądry zamiast trochę poczytać to od razu dodaje temat. dzięki za odpowiedz

ocenił(a) film na 7
matrix142

Szczerz mówiąc to nie nastawiałbym się, że teaser wyjdzie w lutym. Już miał wyjść przy Hobbicie i to było ''pewne''. Nie było żadnego potwierdzenia, że teaser ma wyjść w lutym, a jedynie tylko pogłoski tak jak to było przy Hobbicie. Ten lutowy teaser podobno ma wyjść 6 czy 7 lutego, ale nie nastawiam się na to, najbardziej prawdopodobny wydaje się maj.

ocenił(a) film na 4
Heines

Trailer wyjdzie dokładnie w piątek (06.02'15) wraz z premierą filmu Jupiter Intronizacja:)

ocenił(a) film na 7
Coyotman

A skąd takie info? Bo ja jedynie spotkałem się z pogłoską, że teaser ma być przy Jupiterze. Nie widziałem żadnej oficjalnej informacji. Z

ocenił(a) film na 4
Heines

Gdzieś czytałem, że tak ma być - tu jest info jeszcze ze znakiem zapytania.

http://screenrant.com/batman-v-superman-trailer-release-date-jupiter-ascending/

Nie pamiętam dokładnie z którego portalu wziąłem tą informacje. Za kilka dni się przekonamy czy jest w niej coś z prawdy.

ocenił(a) film na 6
Coyotman

Już dawno to zdementowano:

"(...) Another rumor that isn’t true is the one that said a trailer would debut next week with Jupiter Ascending. Don’t count on that. Let’s just hope the wait for a Batman v Superman: Dawn of Justice trailer isn’t too much longer (...)".

[ http://batman-news.com/2015/01/31/watch-super-bowl-katy-perry-dont-expect-batman -v-superman-commercial/ ].

Fajnie by było, jakby jakimś cudem wypuścili zajawkę, ale lepiej nie robić sobie zbędnej nadziei.