PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687215}

Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Batman v Superman: Dawn of Justice
2016
5,8 130 tys. ocen
5,8 10 1 129797
4,4 44 krytyków
Batman v Superman: Świt sprawiedliwości
powrót do forum filmu Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Jak myślicie czego możemy spodziewać na tegorocznym CC? Potwierdzenia nie których, nieoficjalnych informacji? Może kostium Wonder Woman? Potwierdzenia rozpiski filmów? jakieś pomysły?

matias_7

kostium Wonder Woman ja bym chciał :)

matias_7

Ostatecznej informacji, czy to "Batman i Superman", czy "Liga Sprawiedliwych: Początek"... Jak dotąd lawirują i wciskają coraz to nowszych herosów, których nam jak na razie nie potrzeba.

ocenił(a) film na 6
Ketosz

Tak właściwie to potwierdzono na razie 3 bohaterów - Batmana, Supermana i WW. Aquaman czy nawet ten Cyborg to nadal spekulacje i nieoficjalne informacje bardziej/lub mniej prestiżowych portali internetowych.

ocenił(a) film na 6
zombie001

Po przeczytaniu twojego posta miałem taką minę [ http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/203/685/conspiracy-keanu.jpg?13 21901003 ]. Właśnie, a jeśli się okażę, że wcale nie obsadzili Cyborga i doniesienia Variety były wyssane z palca. Właściwie od tamtego czasu to słuch o nim zaginął. Z tego co pamiętam, to nie było jakiegoś oficjalnego potwierdzenia ze strony WB albo Snydera. Jaja jak berety.

ocenił(a) film na 5
ash_williams85

A tam...Na pewno gra tego Cyborga.Tak samo się tyczy Jasona w roli Aquamana.Zapewne czekają do Comic Conu żeby to wszystko oficjalnie ogłosić + daty premier.

ocenił(a) film na 6
Tomas505

A jeśli się jakimś cudem okaże, że to wszystko była ściema (w co zaczynam niestety pomału wierzyć, zwłaszcza jeśli chodzi o Jasona) to chyba my wszyscy będziemy mieć takie miny, o [ http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/173/576/Wat8.jpg?1315930535 ]. Powiem, że ja nawet nie obraziłbym się jakby się okazało, że Jason wcale nie zagra Aquamana (wiem, że Ty masz zupełnie odmienne zdanie na ten temat), ale co do Raya Fishera to byłaby dla mnie katastrofa. Kiedy słyszę, że w superprodukcji ma grać aktor typowo sceniczny (lub aktorka), który wcześniej nie miał szans zaistnieć na dużym ekranie, to jest dla mnie pozytywny sygnał, że filmowcy chcą wziąć na pokład prawdziwego aktora, a nie hollywoodzką gwiazdeczkę. Zawsze jestem ciekaw jak on/ona zagra.

Dla mnie po prostu takiego Aquaman nie muszą wprowadzać już w "Batman v Superman: Dawn of Justice". W "Justice League" to co innego, tam już ta postać musi się pojawić i nie ważne kto ją zagra (no, byle nie Jon Heder! [ http://www.comicbookmovie.com/fansites/McGee/news/?a=101956 ] D:).

ocenił(a) film na 5
ash_williams85

Pewniakiem nazwę Jasona bo źródła , które podawały te informacje były wystarczająco wiarygodne.Ostatnio pojawił się też wywiad w który właśnie Momoa został zapytany o rolę w BvS.Odparł dość niechętnie , że to tylko plotka ale stwierdził , że byłaby to ciekawa opcja i zobaczymy co się wydarzy... Co do Fishera...Do tej informacji podchodziłbym bardziej z dystansem bo pojawił się ten news przypadkowo i bach - Ray Fisher jako Victor Stone.Dla mnie Aquaman nie jest priorytetem ale jak już go wprowadzają to nie mam nic przeciwko.Bardziej martwię się o GL i Flasha.Nic o tych postaciach nie wiadomo - też nie wiemy czy Zieloną Latarnią będzie Hal Jordan czy John Stewart ale coś czuję , że to jednak będzie ten drugi pan...

ocenił(a) film na 6
matias_7

Patrząc realistycznie: plan na 2016 rok - ogłoszenie jakiegoś filmu/filmów reżyserów i być może obsady.
W przypadku BvS - pokazanie kostiumu Supermana, WW, Batman + jakieś ewentualne grafiki koncepcyjne.