PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687215}

Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Batman v Superman: Dawn of Justice
2016
5,8 130 tys. ocen
5,8 10 1 129800
4,4 44 krytyków
Batman v Superman: Świt sprawiedliwości
powrót do forum filmu Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Mogli by nakręcić serial na podstawie filmu wtedy moglibyśmy zobaczyć więcej postaci np
Kara, Konor, Jimmy Olsen, Zielona Strzała, Brainiac, John Jones / Martian Manhunter (ten marsjanin)

michael325

Jeszcze Zielona Strzała,postacie z Teen Titans,Darkseida,inne korpusy latarni(także te rzadkie jak czarne,białe i Indygo),wiele głównych wrogów naszych bohaterów,Hawki(chodzi mi o np.Hawkmena,to ja wymyśliłem tą nazwę Hawki),Shazama,innych Flashów,Atoma i nawet Króla Przypraw(to jest wróg Batmana,jeśli grałeś w Lego Batmana 3).Niech będzie najlepiej sezonów 5-9.

michael325

Tylko kto tam by zagrał, Cavil i inni na pewno nie. Pomysł bardzo dobry ale koszta jak na serial ogromne (efekty spec.). Dziadowskich seriali jak Smalvil i Flash już powstało.

ocenił(a) film na 10
superxxx

To chociaż mogli by nakręcić więcej filmów z tej serii oprócz Batman vs Superman i Ligi Sprawiedliwych

ocenił(a) film na 6
michael325

[ http://www.filmweb.pl/news/Oto+plany+Warner+Bros.+i+DC+Comics+do+2020+roku!!!-10 7829 ]

michael325

Tym biznesem żądzą tylko i wyłącznie pieniądze a co za tym idzie kombinatorzy z WB wymyślają "strategię". Już dawno pozbyłem się złudzeń że nakręcą super filmy o superbohaterach.

ocenił(a) film na 8
superxxx

Zgadzam się , jak mają takie efekty robić jak w smalv czy flash to niech odpuszczą

ocenił(a) film na 9
nea_filmweb

Akurat we Flashu są niezłe efekty (jak na serial oczywiście)

ocenił(a) film na 8
oscilek

Powiem ci mamy 2015r , dla mnie są jak na serial 5/10 nic więcej = cianke , jeżeli miał bym supermena oglądać z takimi efektami - odpuścił bym przy 1 odc.

nea_filmweb

Już był jeden serial o Supermanie z Cainem w latach '90, szkoda oczu :D

ocenił(a) film na 8
superxxx

haha omg .... tamte lata to było kompletne nieporozumienie a co dopiero dziś , każda min razi w oczy.

ocenił(a) film na 6
michael325

[ http://www.filmweb.pl/news/Zanim+pojawi%C5%82+si%C4%99+Superman%2C+by%C5%82+%22K rypton%22-108016 ]