Po BvS pojawią się:
‘Suicide Squad’ – 08/05/16
‘Justice League’ – 06/23/17
‘Wonder Woman’ – 11/17/17
‘The Flash’ or ‘Aquaman’ – 03/23/18
‘The Flash’ or ‘Aquaman’ – 07/27/18
‘Shazam’ – 04/05/19
‘Justice League 2′ – 06/14/19
http://screencrush.com/warner-bros-justice-league-dates-aquaman-flash/
Damn, gdzie solowy Batman! Gdzie MOS 2? Wincyj filmów! :D
Mogą pojawić się jeszcze inne filmy, solowy Batman i MOS 2 na przykład, ale nie wiadomo czy w tych latach, czy już później. Mam nadzieję, że dadzą po 3 filmy rocznie, żeby wszystko zmieścić. :D
Jest potwierdzenie, że będzie solowy Batman i Superman kolejny!
And, in a massive expansion of the Studio’s DC Entertainment-branded content, Warner Bros. Pictures and New Line Cinema will release a slate of at least 10 movies—as well as stand-alone Batman and Superman films
MIAZGA! :D
Tutaj jeszcze takie coś:
5 sierpnia 2016: Suicide Squad
23 czerwca 2017: Wonder Woman
17 listopada 2017: Justice League
23 marca 2018: The Flash
27 lipca 2018: Aquaman
5 kwietnia 2019: Shazam
14 czerwca 2019: Justice League 2
3 kwietnia 2020: Cyborg
19 czerwca 2020: Green Lantern
Proszę, i Momoa jako Aquaman
http://www.empireonline.com/news/story.asp?NID=42485
Kurde, słabo strasznie. Mamoa jako Aquaman to rewelacja, ale Ezra... no nic, pocieszam się, że do filmu jeszcze kupa czasu i może mu się wygląd zmieni, a opróćz tego przypakuje. :D
Zmiana wyglądu to przecież nie problem, a Flash i tak nie może prezentować się identycznie jak Superman czy Batman. Flash powinien być wysportowany, ale szczupły i pewnie taki będzie. Nie wiem czym się martwicie. W końcu Ezra przejdzie przez reżim treningowy Snydera...
Co do aktorstwa, to gość w ciągu dwóch lat zagrał tak dwie skrajnie odmienne role: kompletnego psychola oraz nastoletniego homoseksualisty wesołka, oraz w obu był niezwykle przekonujący, że nie ma powodów do paniki.
Uroda jego coś mi zupełnie nie pasuje do Flasha... już bardziej odpowiada mi uroda kolesia z serialu. :)
E tam.. zobaczymy jak wyjdzie w praniu. Affleck praktycznie wszystkim przeszkadzał, a teraz ma spore grono zwolenników, którzy mu kibicują.
Byłbym spokojniejszy gdyby oprócz tytułów podali jeszcze nazwiska reżyserów i scenarzystów. Widmo Goyerowskiej ręki wisi nad tymi produkcjami i to jest bardzo niepokojące...
No i "Suicide Squad" wyjdzie przed "Sinister Six". Lol. Sony pewnie się podłamie, ale niestety w tym przypadku wyczuwam pośpiech ze strony WB.
Mnie wszyscy nie interesują, dla mnie Affleck był świetnym wyborem od samego początku. ;)
Za to nie mogę przełknąć Eisenberga. Suicide Squad ma dobrego reżysera, więc myślę, że wyjdzie porządny film. Plany odnośnie tego filmu są już od dawna, więc zobaczymy. Może Batek się pojawi na chwile...
Mi na początku Affleck przeszkadzał,wręcz hejtowałem wybór.Z czasem zacząłem się przekonywać,o gre aktorską już się nie boje,a wygląd ma idelany na Batmana.Eisenberg nadal mnie martwi a wybór Ezry dziwi bo ziomek urodą bardziej na nightwinga pasuje,tutaj zdecydowanie wyglądem lepiej serialowy wygląda,tak bardziej przyjaźnie jak to Flash :).
Co do planów,to świetnie,w końcu coś wiemy :D.Jedynie szkoda mi Zielonej Latarni że na końcu jest :(.
E tam. Mnie strasznie cieszy, że wszystkie postacie dostaną swoje filmy solowe, niesamowita wiadomość. A i tak najbardziej czekam na Batmana. :D
Nie chodzi o samą grę aktorską, bo o to sie nie martwię. Chodzi mi o jego wygląd.
Eh, dalekosiężne plany. Ciekawe ile z tego powstanie.
Solowy Batman pewnie zależy od terminarza Afflecka, a z MoS 2 to wiadomo - Snyder będzie następne 4 lata siedział kolejno na planach -> BvS -> JL:Part One -> JL: Part Two.
Podoba mi się wybór Millera na Flasha. Tzn. jest dość kontrowersyjny, bo gość nie przypomina ani Allena, ani Westa, ale przynajmniej wybrano młodą i utalentowaną osobę z którą można ciągnąć uniwersum jeszcze kilka lat.
Wszystko będzie zależeć of Flasha, Aquamana i Shazama. Jak te filmy nie sprzedadzą się dobrze, to uniwersum skończy się na Justice League 2. Bo o to, że BvS czy Justice League się nie sprzeda, nie ma co się martwić.
Podsumowanie nowych wieści tutaj:
http://www.batcave.com.pl/2014/10/tak-wygladac-bedzie-filmowe-uniwersum-dc-suici de-squad-flash-wonder-woman-aquaman/