PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687215}

Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Batman v Superman: Dawn of Justice
2016
5,8 130 tys. ocen
5,8 10 1 129800
4,4 44 krytyków
Batman v Superman: Świt sprawiedliwości
powrót do forum filmu Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

WHAT THE F**K???? Lubie tego aktora lecz do tej roli nie nadaje się zupełnie. Jest za młody.

ocenił(a) film na 6
TymekBR

To że ktoś wygląda młodo wcale nie znaczy że tak jest w rzeczywistości. Jest tylko o rok młodszy od Cavill'a, który gra Supermana- Więc tutaj w ogóle nie widzę problemu. Moim zdaniem to zdolny aktor i w jakikolwiek sposób będziemy mogli ocenić go najwcześniej gdy dostaniemy jakąś próbkę na trailerach.

ocenił(a) film na 3
Kruchy_serious

Z wyglądu też niezbyt mi pasuje.

ocenił(a) film na 6
TymekBR

Mnie on też z początku nie przekonywał, jednak u mnie jego wygląd w ogóle mi nie przeszkadzał. Jesse Eisenberg mi nawet przypomina młodego psychopatycznego Luthora z "Superman: Secret Origin" [ http://static3.wikia.nocookie.net/__cb20120902124709/dcmovies/images/9/93/Lex_Lu thor8.jpg ]. Wygląda niepozornie, ale z drugiej strony taki Józef Stalin wyglądał jak miły, uśmiechnięty wujaszek, a jakbyś spojrzał na zdjęcia wielu seryjnych morderców to byś powiedział, że jak ktoś kto wydaje się być przykładnym obywatelem, może dopuścić się takich zbrodni. Nie za bardzo lubię Eisenberga, bo wnerwia mnie jego sztuczny głos.

ocenił(a) film na 5
ash_williams85

Ja na początku byłem załamany tym wyborem ale z czasem zrozumiałem dlaczego Snyder wybrał tego aktora do roli Lexa.Akurat jego głos do tej roli będzie świetny.Dostaniemy młodego Lexa jeszcze z takim ,,durnym" , fałszywym głosem.Eisenberg wykreuje świetnego przeciwnika , który od razu zostanie znienawidzony przez widzów - o to właśnie chodzi.On jeszcze swoją rolą skradnie ten film :)

Tomas505

Snyder wie co robi, Eisenberg jest dobrym aktorem i właśnie jest młody.

ocenił(a) film na 6
jacob_filmweb

Eisenberg jest w podobnym wieku co Henry Cavill. Nie zdziwię się jeśli Snyder zafunduje nam historię, w której Superman i Luthor znali się z czasów młodości jak w "Superman: Secret Origin".

ash_williams85

kurde to było by ciekawe! ;)

ocenił(a) film na 9
jacob_filmweb

Jeśli tak by miało być to byłoby jakieś wspomnienie o tym w MoS. Moim zdaniem nic takiego nie będzie.

ocenił(a) film na 7
TymekBR

Wiesz ze w filmie bedzie pewnie zupelnie inaczej wygladal nie?

ocenił(a) film na 6
TymekBR

Nie ma się co przejmować, zagra twórcę FB i przy okazji zrobi w konia najpotężniejszego superbohatera świata

TymekBR

A nie lepiej poczekać na film i zobaczyć jak będzie wyglądał i jak się sprawdzi? Ja widzę tutaj duży potencjał u tego aktora i myślę że to dobry wybór.