wreszcie przyzwyczaiłam się do Chrisa Bale'a, to musieli go zamienic Benem Affleckiem.. Why?
Ponieważ to nowa seria o batmanie poza tym planują ligę sprawiedliwych w której wizja postaci batmana pana Nolana by nie pasowała ponieważ był zbyt realny
Affleck jest generalnie dobrym aktorem, ale w 'Daredevilu' był po prostu BEZNADZIEJNY.. On się nie nadaje do grania ról komiksowych.
Ale cały ten film był do dupy.. Affleck, przerysowany Farrell, no i jeszcze ta nieszczęsna Jennifer Garner.. Jak dla mnie to jeden z najgorszych (jeśli nie najgorszy) film komiksowy..
A tak już abstahując, 'Strażnicy galaktyki' to też dzieło marvela? Bo widziałam ostatnio w kinie zwiastun tegoż.
Boże, chce mi się płakać......... to jest reboot!!!!!!!!!!!!!! Bale nic tu nie pomoże, trylogia mrocznego rycerza zamknięta, to inne uniwersum.
To robi się nudne. Tłumaczenie tego w kółko. Martwię się, że po premierze też załapią się tacy "inteligenci"
Nic z tym nie zrobisz...Jeszcze masa osób zada to samo pytanie...Ehhh Po prostu nie wszyscy się jeszcze pogodzili z faktem , że Batmana zagra teraz znienawidzony przez wszystkich Ben Affleck - a ja uważam , że to będzie najlepszy , najbardziej zbliżony komiksom Batman.
Pytanie zadałam z czystej niewiedzy. Filmy na podstawie komiksów nie należą do moich ulubionych. Ale nie trzeba zaraz (bo sie coś wie) robić z innych pytających użytkowników głupich..