PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687215}

Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Batman v Superman: Dawn of Justice
2016
5,8 130 tys. ocen
5,8 10 1 129797
4,4 44 krytyków
Batman v Superman: Świt sprawiedliwości
powrót do forum filmu Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

wreszcie przyzwyczaiłam się do Chrisa Bale'a, to musieli go zamienic Benem Affleckiem.. Why?

Nouvelle

Ponieważ to nowa seria o batmanie poza tym planują ligę sprawiedliwych w której wizja postaci batmana pana Nolana by nie pasowała ponieważ był zbyt realny

wort801

Aaaaa... Jak tak to spoko ^^

Nouvelle

jednym słowem batman teraz będzie walczył z nadludźmi i ok spoko :)

wort801

Affleck jest generalnie dobrym aktorem, ale w 'Daredevilu' był po prostu BEZNADZIEJNY.. On się nie nadaje do grania ról komiksowych.

Nouvelle

Daredevil był trudny do zagrania poza tym ponad 10 lat już minęło

wort801

Ale cały ten film był do dupy.. Affleck, przerysowany Farrell, no i jeszcze ta nieszczęsna Jennifer Garner.. Jak dla mnie to jeden z najgorszych (jeśli nie najgorszy) film komiksowy..

Nouvelle

Też tak myślę ale trzeba dać mu szanse

wort801

A tak już abstahując, 'Strażnicy galaktyki' to też dzieło marvela? Bo widziałam ostatnio w kinie zwiastun tegoż.

Nouvelle

Strażnicy galaktyki tak to też dzieło marvela

wort801

Oo, no to wrzucę sobie do zakładki 'do obejrzenia' :)

Nouvelle

Ok spoko :)

Nouvelle

Boże, chce mi się płakać......... to jest reboot!!!!!!!!!!!!!! Bale nic tu nie pomoże, trylogia mrocznego rycerza zamknięta, to inne uniwersum.

ocenił(a) film na 4
hr_dooku

Tłumacz dalej to może w 2016, idealnie na premiere filmu załapią :)

Bartonson12

To robi się nudne. Tłumaczenie tego w kółko. Martwię się, że po premierze też załapią się tacy "inteligenci"

hr_dooku

Nie skomentuję tego.

ocenił(a) film na 5
hr_dooku

Nic z tym nie zrobisz...Jeszcze masa osób zada to samo pytanie...Ehhh Po prostu nie wszyscy się jeszcze pogodzili z faktem , że Batmana zagra teraz znienawidzony przez wszystkich Ben Affleck - a ja uważam , że to będzie najlepszy , najbardziej zbliżony komiksom Batman.

Tomas505

Pytanie zadałam z czystej niewiedzy. Filmy na podstawie komiksów nie należą do moich ulubionych. Ale nie trzeba zaraz (bo sie coś wie) robić z innych pytających użytkowników głupich..

ocenił(a) film na 5
Nouvelle

Po prostu czasami warto sprawdzić czy takie pytanie już nie padło na forum.Uwierz mi takich tematów jest masa.