Do momentu czekałem z niecierpliwością na ten film ale trochę się zastanowiłem i jedyne co w tym filmie będzie dobre to efekty specjalne
Ponieważ w tym filmowym "hicie" Batman ma mieć ponad 50 lat. Snyder chyba nie wie co robi bo pod tytuł filmu to Dawn of Justice Świt Ligi czyli powstanie początek itd a w filmie liga ma być tylko że skłócona i podzielona na 3 różne drużyny z czego 1 drużyna składać się ma z samego Batmana i jego dronów. Jak chcesz to sobie poszukaj i poczytaj ja ten film obejrzę tylko z ciekawości...
NO CHYBA NIE.
http://www.filmweb.pl/news/Batman+nie+a%C5%BC+taki+stary%2C+jak+wcze%C5%9Bniej+m y%C5%9Blano-106720
No to chociaż tyle że nie zniszczy Batmana ale zostaje jeszcze ta rozsypana i skłócona liga, no i ogólnie Batman ma mieć focha na wszystkich nawet na Robina który też będzie w tym filmie. Ja już to widzę przez cały film będzie liga skłócona i rozsypana, oprócz tego przez cały film będą nam ujawniać plan czarnych charakterów no i oczywiście będzie kilka ciekawych walk, i na końcu bohaterzy rozpracują plan złych zjednoczą się i skopią im zadki xd mój tekst można zamieścić jako oficjalną fabułę tego filmu szkoda...
NIE BĘDZIE ŻADNEJ SKŁÓCONEJ LIGI SPRAWIEDLIWYCH. SKĄD TY MASZ TAKIE INFORMACJE W OGÓLE? O ROBINIE TEŻ NIC NIE WIADOMO, CZY WYSTĄPI W FILMIE, CZY NIE.
A informacje o "skłóconej lidzie" nie wiem skąd ty to bierzesz, serio. Snyder w życiu nie posunąłby się na taki ruch. Ma być to pierwszy film o Justic League i o takim czymś jak "podzielona liga sprawiedliwych" nie ma w ogóle mowy.
Wziąłem to z filmweba i są to niby oficjalne informacje. Mam nadzieje że nie są bo chciałbym obejrzeć porządny film ale jutro mogę poszukać tego co czytałem chociaż dawno to było i wyśle ci linki
Jestem na 99,9% pewny że to bzdury. O podzielonej Lidze Sprawiedliwych pierwsze słyszę. Pomyśl logicznie, przecież to bujdy na resorach.
Też chciałbym ale to co czytałem to były wypowiedzi producentów filmu itd, chciałbym żeby w końcu Snyder się wypowiedział coś więcej, dużo czytałem o tym filmie i natrafiłem tylko na to co pisałem wcześniej więc póki co jestem słabo nastawiony na ten film.
A ja jestem nastawiony bardzo pozytywnie. Będzie epicko, Batman i Superman na dużym ekranie RAZEM, Wonder Woman, Lex Luthor, czego chcieć więcej. I obsadzenie Afflecka w roli Batmana bardzo mi odpowiada. Widziałeś może teaser filmu z Comic-Con'u?
I to nie będzie pierwszy film o lidze, Dawn Of justice świt ligi czyli ten film będzie pokazywał zjednoczenie ligi a pierwszy oficjalny film o lidze to Justice League Part 1 więc jest duże prawdopodobieństwo że to co pisałem okaże się prawdą..
Dokładnie o tym wiem, jestem na bieżąco z informacjami odnośnie tego filmu.
http://www.batcave.com.pl/2014/10/nowe-plotki-na-temat-batman-v-superman-dawn-of -justice-i-justice-league/
hehe jakbyś mógł to napisz jeszcze swoje wizje na temat Star Wars i Avengers i wtedy dam sobie spokój z pójściem do kina. Spokojnie jakbym to było takie proste do przewidzenia to by nawet nie powstawały filmy na podstawie komiksów. Skłócona to może nad wyraz co zobaczymy. Ujął bym "brakiem zaufania" wśród herosów a jak to będzie przestawione. Polecam Justice League War w tej animacji fajnie jest pokazane zjednoczenie ligi. Utalentowani twórcy tworzą ten film więc nie wierzę że będzie kiepski i taki prosty do przewidzenia.
No ale żeby nie było ja się nie bawię w krytyka filmowego, lubię oglądać dobre filmy i ostatnio dużo czytam o nowych produkcjach, i BvS jest jednym z filmów na które się nie mogę doczekać i zacząłem czytać o ich produkcji i wyczytałem to co pisałem. I widziałem ten teaser Affleck daje rade ale nie sądzę że spodoba mi się bardziej nić Bale
w internecie jest dużo plotek i zmyślonych informacji przez redakcje aby sobie podbić popularność. Tak więc jak coś przeczytasz nie bierz bardzo tego do serca chyba że plotki ujrzą potwierdzenie przez twórców.
Ja Osobiście czuję że film będzie wyjątkowy w swoim gatunku. Terrio napisał scenariusz zdobywca oscara za Argo. Jak sam wypowiedział się Ben Affleck scenariusz jest inteligentny i wyjątkowy. (co prawda przecież by nie powiedział że jest prosty i debilny) ale jakoś mu wierzę tym bardziej że Warner Bros zatrudniło Terrio do napisania Justice League. Za reżyserko stoi Zack Snyder który jak ma dobry scenariusz to potrafi zrobić fajne widowisko Watchmen jest tego przykładem. W MOS trochę za dużo było widać Nolana ale i tak dla mnie film był udany. Obsada jest kontrowersyjna ale może wypalić. Batmobil na plus, stroje bohaterów na plus.