PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687215}

Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Batman v Superman: Dawn of Justice
2016
5,8 130 tys. ocen
5,8 10 1 129797
4,4 44 krytyków
Batman v Superman: Świt sprawiedliwości
powrót do forum filmu Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Obsada...

ocenił(a) film na 5

Jeremy Irons, Jesse Eisenberg ? Naprawdę? Czy to potwierdzone? Nie jestem pewna, czy to
wypali...

Shadow Devil

Jeremy Irons, czemu nie ??? to dobry aktor

ocenił(a) film na 5
wort801

Ale jako Alfred? :D Wiem, że dobry aktor, ale na razie ciężko mi to sobie wyobrazić...

Shadow Devil

I tak to już potwierdzone

ocenił(a) film na 9
Shadow Devil

Akurat Irons i Eisenberg to chyba dwa najmniej kontrowersyjne wybory obsadowe. Mniej najbardziej martwi Gal Gadot.

DarthDream

Wszystko się rozstrzygnie w momencie, gdy pojawi się pierwszy trailer. Zwykle nie należy ufać trailerom i opierać się wyłącznie na nich, ale w tym wypadku udany trailer pokaże, czy dziwne castingi okazały się misterną układanką ku filmowemu wydarzeniu dekady, czy też jej klęską.

ocenił(a) film na 5
DarthDream

Też prawda. Na filmową WW u mnie już od dłuższego czasu prowadzi Bridget Regan. A ta Gal.... Zobaczymy :D

ocenił(a) film na 6
Shadow Devil

Nie wiem co ludzie widza w tej Bridget Regan. Jak dla mnie ona wygląda jak typowo celtycka dziewoja, nadająca się bardziej do jakiegoś Asterixa. Gabot nie jest idealna, ale przynajmniej ze swoja żydowską "urodą" (jakoś nie wszystkie Żydówki mi się podobają, ale akurat Gal jest miłym wyjątkiem) wygląda jakby faktycznie pochodziła ze wschodniej części basenu Morza Śródziemnego. Jedynie musi ona jeść, pakować, jeść i jeszcze raz jeść. Poleciłbym jej porządnego schaboszczaka, ale z tego wiem to Żydom nie wolno jeść wieprzowiny :p.