PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=687215}

Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Batman v Superman: Dawn of Justice
2016
5,8 130 tys. ocen
5,8 10 1 129800
4,4 44 krytyków
Batman v Superman: Świt sprawiedliwości
powrót do forum filmu Batman v Superman: Świt sprawiedliwości

Zwiastun

ocenił(a) film na 6

Czy ktoś ma pojęcie kiedy będzie zwiastun ?

Krzysiek2000

Nie wiem ale myślę że około listopada

wort801

Lepiej na wrzesiwń albo sierpień.

ocenił(a) film na 6
Krzysiek2000

Ja myślę że będzie w czerwcu.

ocenił(a) film na 8
Krzysiek2000

Teaser marzec a trailer - stawiam czerwiec - lipiec

użytkownik usunięty
nea_filmweb

Wątpię. Teaser pewnie gdzieś okolice marzec-maj, a pełny zwiastun dopiero na jesień.

ocenił(a) film na 8

Jak by nie przełożyli premiery i miała by się odbyć w 2015 to już na tyg. pojawił by się trailer :(

ocenił(a) film na 6
Krzysiek2000

Użytkownik @Miszel_filmweb znalazł na stronie The Projection List datą teasera. Ma to być 1 maja, wraz z premierą "Avengers: Czas Ultrona" [ http://projectionlist.com/#/site/trailers ].

ocenił(a) film na 5
ash_williams85

Ta...Oni też podawali , że teaser miał wyjść przy Jupiterze...

ocenił(a) film na 6
Tomas505

Smuteczek [ http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20130225130810/glee/images/7/78/Jack_sad.gif ]

Nie, żartuje. Faktycznie. Teraz zaczynam sobie coś przypominać.

ocenił(a) film na 5
ash_williams85

Dzisiaj Junkie XL spotkał się ze Snyderem i Zimmerem tak więc prace nad muzyką już ruszyły... Może w Marcu dostaniemy ten teaser i może muzykę przygotuje pod tą zapowiedź właśnie Holkenborg.

ocenił(a) film na 8
Tomas505

ohhh oby w ten marcu się pojawił bo nie wytrzymam , muszę coś dostać w końcu , przez te zapowiedzi napaliłem się okropnie ;/

ocenił(a) film na 6
ash_williams85

Ta strona zajmuje się przewidywaniami kiedy trailery mogą wyjść. Nie podaje faktu kiedy tak naprawdę zostaną upublicznione. Mają nawet taką informacje: "ONLY AN INDICATION AS TO WHEN CERTAIN TRAILERS WILL/MIGHT BE RELEASED. NOT AN OFFICIAL OR COMPLETE SCHEDULE."

Na zagranicznych forach było to już powtarzane z milion razy, ale ludzie nadal wiedzą swoje i raz za razem wyskakują z wieściami kiedy będzie miał premierę trailer (oczywiście przywołując tą stronę).

ocenił(a) film na 5
zombie001

Ta ale z drugiej strony wszystkie daty trafili :D tylko pomylili się oczywiście w przypadku BvS...tak dla zasady.Mam wrażenie , że Snyder z litości chyba wrzucił to zdjęcie Aquamana dla takich ludzi jak ja , którzy nie mogą się doczekać tego teasera , który zapewne już jest gotowy od miesiąca.