Kompletnie was nie rozumiem. Też nie przepadam za jej piosenkami, ale to nie jest powód, by filmowi z góry dawać 1!
To po prostu jakaś choroba polskiego społeczeństwa ...
Wydaje mi się że każdemu trzeba dać szanse może akurat wywrze lepszą reakcję na jej przeciwnikach jako aktorka niż piosenkarka .
A przede wszystkim jak można nie lubić kogoś kogo się nie zna .
No właśnie. Pierwsze obejrzyjcie film, ale TUTAJ was zaskoczę, bo krytycy po specjalnych pokazać tego filmu chwalili grę aktorską Rihanny:P
Ja mam, każdy jej teledysk to wiarygodny dowód jaką jest aktorką, nie to żebym się czepiał ale jest 2000 innch aktorek które spokojnie mogłyby tę role odegrać i nie odstraszać wachającej sie publiki.
Prawda jest taka, że dobry film sam potrafi sie wybronić, nie potrzeba mu gwiazd estrady by przyciągnąć publiczność do kin, no ale w ameryka to się sprzedaje, stąd różowy kit w czarnych ramach okiennych.
No wiesz. Film z tego co się orientuję kosztował 200 mln $. Nie jest kontynuacją żadnej serii filmowej, więc bez znanych nazwisk byłoby duże ryzyko, że się nie zwróci. A co do Rihanny. Może i 1% osób odstraszy, ale inne 10% przyciągnie.
Domyślam się. Ostatnio była reklama filmu i mocno zaakcentowano w niej rolę Rihanny. Nawet nie powiedzieli, że występuje w nim Liam Neeson. Lekko mnie to zniesmaczyło, jednak postanowiłem dać szansę Rihannie. Nie jestem taki jak ci, którzy dają filmowi z góry 1 tylko dlatego, bo ona tam występuje.
Ale przyznać musisz, ze nieładnie tak nie wspominać w reklamie o Neeson'ie i innych... Nie wróży to dobrze filmowi, bo będzie gniotem robionym dla kasy.
Zwróci się na pewno bo jest na takie filmy coraz większe zapotrzebowanie. Wniosek smutny ale sam się nasuwa.
Juz obejrzalam, bylam na premierze w niemczech i naprawde polecam. Rihanna jak na pierwsza role dobrze sobie poradzila i miala naprawde fajna role. Jednak widac bylo roznice miedzy nia, a jej kolegami z planu, ale moze to tylko dlatego ze wiem, ze jest nowa w tym biznesie. Napewno zobaczymy ja jeszcze w jakims filmie, i masz racje. Nie powinno sie z gory oceniac filmu, tez z powodu kogos, kogo moze sie nie lubi. Moze bylo by co innego, gdyby grala role glowna, no ale nie wiadomo. Moze nastepnym razem bd miala role glowna i zagra ja swietnie. Pozyjemy, zobaczymy :)