PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=540909}
5,9 76 tys. ocen
5,9 10 1 75996
4,9 21 krytyków
Battleship: Bitwa o Ziemię
powrót do forum filmu Battleship: Bitwa o Ziemię

Nie wiem, dlaczego ale zwiastun przypomina mi transfomers.
Ps. RIHANNA BĘDZIE TU GRAŁA?!

urinmyveins

Pewnie dlatego, że statek obcych świeci się jak transformery, budową przypomina transformery i chyba za efekty specjalne odpowiada IL&M, czyli to samo studio, co w Transformerach. Pewności nie mam. Co do Rihanny, to przecież widać ją na trailerze. Jest na łodzi pontonowej i stoi za minigunem. Chyba, że mnie oczy mylą. :D

A.MacGyver

Zapomniałem dodać, że wydaje dźwięki, jak transformery.

A.MacGyver

ludzie nei rpzesadzajcie statek nie przypomina tego w transformerach ! nic sie nie zmienia w nim procz ustawienia do poruszania sie po wodzie! za efekty odpowiada ILM ale ekipa inna je robila! ps to ruhana fakt i mam nadzieje ze raczej porobi tam jako 3planowa rola

Syrinx

Mam nadzieje że zginie jako pierwsza :)

Syrinx

Nikt nie mówi, że przypomina jakiś tam statek z transformerów, tylko wizualnie transformery. Nikt też nie mówił, że ma się zmieniać i dzięki temu będzie przypominał transformery. Widać na pierwszy rzut oka, że wyszedł z tego samego studia i tyle.

A.MacGyver

chodzi o jakosc obrazu i swietne odzworowanie wody wiadomo ze pod Trans robili technike oswietlenia i odblyskow i tyle

Syrinx

No i właśnie o to mi chodzi, o technikę i jakość obrazu. A to sprowadza się do tego, że statek mógłby latać w transformerach i nikt by nie zauważył różnicy. Plus dźwięki, jakie wydaje.