I co sądzicie, lepiej iść na Ghost Rider`a, na Avengers czy na Battleship ??? 3D nie bierzcie pod uwagę -_-
między Battleship i Avengers mam lekki dylemat co lepsze, ale na pewno odradzałbym Ci Ghost Rider`a.
a dlaczego Ghost`a odradzasz ? Też tak właśnie myślę, że będzie gorszy od I części.
dlaczego nie polecam Ghost`a to sam sobie odpowiedziałeś, w Battelship będą napewno znakomite efekty, jedno co mi się aby nie podoba, to obsadzenie w tym filmie Rihanny, no ale jeszcze zobaczymy, może mnie zaskoczy i wbrew oczekiwaniom dobrze się sprawdzi, a co do Avengers, no to jest to film dla osób, które obejrzały przynajmniej po części wcześniejsze filmy z tej serii (np. Hulk, Thor, Iron man, czy też Kapitan Ameryka).
Iron Man`a dwie części obejrzałem i wg mnie był bardzo superowy :P dzięki, a Ty na co idziesz lub na co chcesz iść ?
na pewno wybiorę się na "Avengers", bo na ten film czekam już od roku, a na Battelship, jeżeli w ogóle pójdę to tylko i wyłącznie ze względu na efekty specjalne.
Z tych trzech to chyba jedynie The Avengers wydaje się być sensowną propozycją, ale tylko wersja z napisami.
Ghost Rider 2 to porażka. Nie ma w nim tego czegoś. Avengers takie sobie. Battleship jest zajebiste. Super efekty. Polecam :)
potwierdzam, Ghost 2 to porażka, szkoda bo komiks jest całkiem fajny, widzę tylko jedną nadzieje dla tego filmu, powinien trafić do wytwórni MARVELA, oni by może coś jeszcze z niego fajnego wyciągneli.
efekty to nie tylko 3D, kiedyś nie było 3D i też były efekty specjalne, chodzi o sam sposób nakręcenia i wygląd animacji komputerowych.
Także polecałbym Avengers. Ghost Rider 2 jest bardzo sztuczny i nie tak fajny jak pierwsza część. Mocno się na dwójce zawiodłem. Z kolei Battleship - obsadzenie Rihanny w tym filmie automatycznie powoduje u mnie apopleksję, i jak na początku chciałem toto obejrzeć, to teraz ze względu na Rihannę chyba sobie odpuszczę...
lubię filmy, w których dużo się dzieje i film jest wciągający , jakie jeszcze filmy polecacie ? zastanawiam się nad John`em Carterem i Gniewem Tytanów (chyba, że Battleship jest lepszy) . Co wy na to ?
Od tych wszystkich radziłabym ci Battleship. Wszyscy (prawie) piszą że John Carter to g****o. Tak się zapowiadało a nici z tego. A Gniew Tytanów ? Nie wiem. Jak cię kręci Mitologia to chyba polubisz. Ale Battleship naj! A do tego 3D. Super efekty pewnie będę. Więc Battleship.