PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=540909}
5,9 76 tys. ocen
5,9 10 1 75995
4,9 21 krytyków
Battleship: Bitwa o Ziemię
powrót do forum filmu Battleship: Bitwa o Ziemię

Nareszcie dostaliśmy zwiastun który pokazuje ''trochę'' więcej i w sumie trochę to jest minus, bo za dużo fajnych scen pokazali, ale jeśli będzie takich więcej to super.

I byłoby miło jakby wypowiadali się tutaj tylko fani rozrywki, bo niektóre tępaki nie rozumieją pojęcia ''rozywka'' i zaraz zleci się tu masa cwaniaczków i znafców kina.

The_Fallen

Ja tylko nie rozumiem tej nagonki na tą grę planszową bo to główny powód ataków na ten film jakby miał on opowiadać o dwóch gościach grających w statki kiedy ta produkcja będzie najprawdopodobniej czymś w stylu Battle Los Angeles albo Skyline. Atak kosmitów dzielne wojsko, czyli rozwałka w najczystszej postaci bez żadnej głębi nad, którą można by się rozwodzić. Typowe kino dla fanów scen batalistycznych. Pewnie znajdzie swoje miejsce w moim kalendarzu po premierze bo taki film tylko w kinie będzie się fajnie oglądało. Na małym ekranie pewnie wiele straci.

reese

Patrząc po zwiastunie to jest bardziej Trasformerso-2012-to-Skylino-crysiso-battle los angeloso-haloso-rozdupcz!

The_Fallen

wlansie ja widze wiecez podobienstwa do halo niz do transow! i mam nadzieje ze bedzie sie dzialo!