PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=540909}
5,9 76 tys. ocen
5,9 10 1 76157
4,4 15 krytyków
Battleship: Bitwa o Ziemię
powrót do forum filmu Battleship: Bitwa o Ziemię

Zanosi się na drugą "Bitwę o Los Angeles". Jeśli tak, czym zawiniliśmy, że tak nas karze filmowy bóg.

ocenił(a) film na 7
annawanna

Czemu wypowiadasz się za wszystkich tak jakbyś wiedział co kto lubi,pomyśl zanim coś napiszesz

ocenił(a) film na 4
wisniorzech

nie wiem czy jest na FW osoba kora lubi bitwę o L.A :D

ocenił(a) film na 9
peeszet

Ja lubię, podobał mi się bo był podobny do War of the world.

ocenił(a) film na 4
Shadow_5

podobny? dobre żarty :D

ocenił(a) film na 4
peeszet

to jest fakt :D!!!

wisniorzech

wyluzuj człowieku, to po pierwsze, po drugie- moje sformułowanie nie implikuje dużego kwantyfikatora, po trzecie nie wypowiadam się na temat lubienia- nielubienia, więc po czwarte- to lepiej Ty pomyśl zanim coś napiszesz, a jeszcze wcześniej, czytaj ze zrozumieniem

ocenił(a) film na 7
annawanna

Przecież wyraźnie napisałeś "czym zawiniliśmy" jak dla mnie to zwracasz się do "wszystkich" .A że tobie się nie podobała Bitwa to już jest twoja sprawa choć nie wiem czy wiesz ale są ludzie którym się ten film podobał np. mnie i na pewno wielu innym

wisniorzech

żeby zdanie "czym zawiniliśmy" miało sens wystarczy liczba mnoga, czyli dwie osoby i więcej; to, że Tobie wystarczy, żeby wyczytać tam "wszystkich" znaczy, że masz problem z nadinterpretacją

annawanna

A ty masz problem by się zamknąć i przestać robić durne tematy.

The_Fallen

na pewno nie ty będziesz decydować kiedy mam się zamknąć, bucu mały, a temat zdecydowanie mniej durny niż twoje "5 groszy", bo na temat filmu

annawanna

jak na Bitwe o LA jak nikt kto robil ten film nie robil Bitwy o LA.... ogarnij się !

prison111

to chyba nie jest najlepszy pomysł, aby reagować na każdy irytujący post, ale nie mogę się powstrzymać, tak wstrząsnęła mną logika Twojej wypowiedzi, a więc zakładam, że również Twojego toku rozumowania; filmy mogą budzić skojarzenia, w jakimś stopniu być podobne do siebie, tylko wtedy, gdy wychodzą spod ręki tych samych twórców, tak? ile Ty masz lat? z drugiej strony, teraz mi przyszło na myśl, że chodziło Ci o "Bitwę o LA 2":) całkiem śmieszne, ale ciągle się zastanawiam ile Ty masz lat:) i dziękuję za ten wzruszający apel:)

annawanna

wystarczający wiek mam pederasto by nie porównywac tych dwóch filmow

annawanna

Ktoś Ci każe to oglądać, że musisz pierdoły pisać pół roku przed obejrzeniem filmu??

ocenił(a) film na 5
annawanna

Dobrze gada.