PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=847}

Blair Witch Project

The Blair Witch Project
1999
6,3 127 tys. ocen
6,3 10 1 126765
6,4 34 krytyków
Blair Witch Project
powrót do forum filmu Blair Witch Project

Co Heather znajduje w paczce? Zęby?

ocenił(a) film na 2
Kompan90

wydaje mi się, że to kawałki jelita cienkiego krowy

ocenił(a) film na 9
Kompan90

Też mnie to interesuje. Na początku myślałem, że to kości nadgarstka :D

ocenił(a) film na 9
Kompan90

Też mi to nie daje spokoju.

ocenił(a) film na 2
nihilism

przecież mówię, co znalazł.

użytkownik usunięty
szyszka411

ale co co ? napisz jeszcze raz bo poprzednio nie przeczytałem

ocenił(a) film na 9
szyszka411

oo widzę, ze jesteś weterynarzem.. doskonałe rozeznanie ;) (joke)

--Cyc3k--

A to nie było czasem serce?

ocenił(a) film na 7
gocha0391

nieeeeeeeeeee to było prawe ucho ;/ ogladajcie filmy ze zrouzmieniem

ocenił(a) film na 2
ewanela

skąd wiesz, że to prawe ucho?

ocenił(a) film na 7
szyszka411

to był język-.-

ocenił(a) film na 2
vrubson

skąd wiesz, że to był język?!

ocenił(a) film na 6
szyszka411

Skąd wiesz, że to nie był język!?

ocenił(a) film na 3
AdWienc

Skąd wiesz, że to nie był róg jednorożca!?

ocenił(a) film na 7
ewanela

też tak myśle, josh krzyczał ale nie odpowiadał więc całkiem możliwe chociaż niewiadomo

ocenił(a) film na 8
piotr19940

Równie dobrze mógł nie mieć zębów albo języka skoro niczego konkretnego nie dał rady wyartykułować ;P

ocenił(a) film na 7
inferno_22

no tak. Ale takie było moje pierwsze skojarzenie

ocenił(a) film na 3
Kompan90

Mi się wydawało, że widziałem tam ucho i palec ale równie dobrze to mogły być jakieś wnętrzności(za duże te rzeczy były na zęby).

nikike

przeciez to bylo oko, to jasne wystarczy zatrzymac podczas tej akcji i zobaczyc

drhouse1993

Mi też się wydaje, że to oko ;)

użytkownik usunięty
Ahnessa

ja już kilka razy oglądałam ten film i też mi się wydaje, że to ucho

ocenił(a) film na 6
drhouse1993

dla mnie to był język

ocenił(a) film na 8
Kompan90

Przeterminowany Big Mack, w końcu nic innego nie może tak strasznie wstrząsnąć i przerazić Amerykanina.

Kompan90

wedlug mnie jest to skalp.

Kompan90

Mi się wydawało, że to odcięte palce, ale oglądałam kiepską kopię filmu, więc trudno powiedzieć:)

użytkownik usunięty
Kompan90

Także miałem wrażenie, ze to zęby.

ocenił(a) film na 7
Kompan90

Ja na początku myślałam że to język czy coś, ale teraz mi się wydaje że chyba jakieś wnętrzności O.O

ocenił(a) film na 6
Kompan90

ja bym rzekł, że palec, język i oko, można by było też na siłę się dopatrzeć ucha i wtedy byśmy mieli 4 z 5 zmysłów.

valmar

No ja na słabej kopii myślałam, że to obcięty nos :)

ocenił(a) film na 9
Kompan90

według mnie to były palce

adriano93

Oglądałem kilka razy film i też sie zastanawiałem, teraz ściągam go właśnie w fhd, także mam nadzieje że uda mi się dostrzec ;P

ocenił(a) film na 8
Movie_boy

Też oglądałam kilka razy i zawsze byłam przekonana, że tam jest język. Pod wpływem tej dyskusji obejrzałam jeszcze raz końcówkę i chyba zostaję przy języku (choć może to też być jakiś narząd wewnętrzny), dość wyraźnie widać palec, włosy, coś białego i całkiem sporego, więc możliwe, że oko no i dużo krwi :P Wikipedia znowuż podaje, że to włosy i zęby (ja zębów dopatrzyć się tam nie mogę). A prawda jest taka, że to kupa niewyraźnego gó*na, w którym każdy będzie widział coś innego - kolejny sposób, żeby wywołać między widzami dyskusje i sprowokować powstawanie różnych teorii ;)

inferno_22

Oglądałem wczoraj wersje fhd na tv , i klatka po klatce przyjżałem się dokładnie , i faktycznie wikipeda nie kłamie, są tam zęby i troche włosów, widać do dokładnie dopiero jak Heather całkowicie na chwile otworzy paczke, bo na początku cały zakrwawiony ząb przypomina różne rzeczy, dodatkowo zwróćcie uwagę na zakrwawiony materiał w krate , który naokoło zawartości daje mylny obraz jakiś flaczków. Tak czy inaczej to zęby we krwi z której też wystają kłaczki włosów.

Movie_boy

Aha i jeszcze zapomniałem wspomnieć że istotne rzecza w tej kwesti jest zblirzenie kamery które daje efekt czegoś większego niż jest faktycznie, a tak naprawde paczka była mała, jak ją Heather rozwijała to była jak połowa jej dłoni.wiec nie mogło to być nic duzego jak serce albo język.