PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=381336}
5,4 5,7 tys. ocen
5,4 10 1 5654
5,5 2 krytyków
Boogeyman 2
powrót do forum filmu Boogeyman 2

niezły

ocenił(a) film na 6

przynajmniej lepszy od części pierwszej...

ocenił(a) film na 6
koza_

zgodzę się. nie jest to wielkie kino, ale trzyma w napięciu. choć końcówka jest słaba.
no i tobin bell:)
6/10

koza_

ja też się zgadzam że 2 jest lepsza. trochę tak pod piłę podchodzi. no i ten sam aktor ;)

ocenił(a) film na 2
Babrza

2 część w porównaniu z pierwszą, to żenada kompletna.
W jedynce był jakimś klimat, nawet ciekawa fabuła, tajemniczość, a tutaj zwykła masakra, zero klimatu, masę krwi i wnętrzności na wierzchu.

Zdecydowanie nie polecam 2/10
Pierwsza część 6/10

ocenił(a) film na 3
koza_

Popieram kolegę CRANK-a. Dwójeczka to żenua. spodziewałem się jakiejś ciekawej kontynuacji ala groźniejszy duch a tu typ zarzynający wszystkich na około. 2/10. Jedynka 7/10.

użytkownik usunięty
jarroq

Jedynka- 6/10 i w miarę dobra, dwójka 3/10 i słabizna.

ocenił(a) film na 8
koza_

widzę, że człowiek to gust - jedynka przeciętna do bólu - 5/10. Po dwójce więc nie spodziewałem się niczego, a dostałem moim zdaniem bardzo sprawnie, szybko i ciekawie zrobiony solidny slasher - 8/10.

ocenił(a) film na 2
faziee

dwójka jest kompletnie beznadzieja w porównaniu z jedynką. Brak napięcia pełno krwi i tyle.

koza_

2 to najlepsza czesc trylogi, i Zdecyfdowanie lepsza od Beznadziejnej 1ki, pierwsza czesc jest zenujaca nudna i niema NIC ciekawego. Druga czesc w przewiwienstwie do kontynuacji wszystkich innych horrorow jest czyms zupelnie innym, Redefiniuje pojecie ktore i tak jest zmienne co do samej postaci Boogeymana. A jak sie nie zgadzacie to znaczy ze sie nie znacie.

ocenił(a) film na 2
Katsper

Tak, nie znamy się. Wytłumacz mi dlaczego to właśnie TY się znasz?

Każdy przedstawia swoją opinię o filmie i pisanie " A jak sie nie zgadzacie
to znaczy ze sie nie znacie" jest całkowicie idiotyczne.

ocenił(a) film na 5
CRANK

Zastąpienie tytułowej postaci zwykłym psychopatą to największy błąd...Zupełnie jak w przypadku Halloween 3 - tytuł ten sam...jest motyw święta Halloween ale niema Michaela---> Co wyszło ? Gniot
A skoro niema postaci nadprzyrodzonej niema najfajniejszego (według mnie) motywu połączeń między szafami czy łóżkami do innych w zupełnie innym miejscu ;(

ocenił(a) film na 5
Matt_19_

Aha i zauważyliście że w jedynce gra Xena(Lucy Lawless) a w dwójce Gabriella(Renée O'Connor) ?:D Hehehe