PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=412640}

Boski chillout

Pineapple Express
2008
6,3 32 tys. ocen
6,3 10 1 32249
6,2 17 krytyków
Boski chillout
powrót do forum filmu Boski chillout

Jedna z lepszych komedii sensacyjnych ostatnich! Świetne zwroty akcji, atmosfera przeniesiona i pomieszana z paplaniną młodych wiecznie how high :) Film troche przesadzony musze przyznać! Sytuacje pro gejowskie są za bardzo wyniosłe a strzelaniny albo zbyt nagięte (magazynek w klatke piersiową a gość żyje:)) albo przesadzone (odstrzelenie stopy!). Lecz ogólnie baaaardzo fajnie się oglądało! Zakręcona i zwariowane 8/10 ode mnie!

ocenił(a) film na 6
Adash

Hot Fuzz - Ostre psy - jednak Komedia Kryminalna ktora wspominal miło i przypomniala mi sie jak zobacyzlem forum tego filmu

chillout 6/10

ocenił(a) film na 6
Adash

Co do jednego sie zgadzam, że jest to naprawde dobra komedia o kolesiach na haju z dobrymi wkrętami. Jednak wszystko mi sie podobało do czasu, gdy nie zaczeli sie strzelac i zgrywać chojraków... Szkoda że, nie zostali przy zwykłej komedi tylko musieli dorzucic do niej slaba i bezsensowna akcje. Jak widać nawet w komediach amerykanie musze sobie postrzelac ;) na chilloucie sie go ogląda :D 6/10

bannQ

też go oglądałem na chilloucie tak na marginesie i może dlatego tak fajnie się oglądało:D I zgadzam się z tym co powiedział główny bohater że po ziole wszystko smakuje lepiej a szczególnie filmy i sex :)