PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=412640}

Boski chillout

Pineapple Express
2008
6,3 32 tys. ocen
6,3 10 1 32249
6,2 17 krytyków
Boski chillout
powrót do forum filmu Boski chillout

Choć do amatorów marihuany nie należę, to muszę powiedzieć, że na filmie bawiłem się świetnie. Rogen i Franco fantastycznie zagrali dwóch wciąż będących na mniejszym lub większym haju facetów. Film w najlepszej slapstickowej tradycji plus teksty takie jak: vagina of God, red eyes like a devil's cock czy suck cock of karma, które po prostu zwalają z nóg. Świetna zabawa i kolejny przebój ze stajni Apatowa. Już nie mogę się doczekać wersji DVD, która zapewne będzie jeszcze bardziej rozbudowana.

torne

Rogen wyrasta na gwiazdę takich filmów, a stajnia Apatow'a kolejny raz odświeża gatunek komedii trochę upadający w ostatnich latach.
Do kina ze znajomymi warto się wybrać. Satysfakcja gwarantowana.
A do perełek można dorzucić też teksty o kuskusie i aerodynamice w czasie walki :D

omar

Coraz bardziej się napalam na ten film i zazdroszczę wszystkim, którzy już go widzieli ;)) My już mamy bilety na piątek, mam nadzieję, że nie bedzie wielkiego rozczarowania!!

ocenił(a) film na 7
torne

a wiesz moze kiedy bedzie to wydanie DVD ?

ocenił(a) film na 8
Krismeister

biorąc pod uwagę, że dopiero wszedł do kin, to w Polsce na DVD pewnie nie wcześniej niż za pół roku będzie

użytkownik usunięty
torne

ale koledze chodzi kiedy w ogóle wyjdzie na DCD żeby sobie mógł pobrać ripa z torrentów. do kina marsz a nie piracić:)