PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=412640}

Boski chillout

Pineapple Express
2008
6,3 32 tys. ocen
6,3 10 1 32249
6,2 17 krytyków
Boski chillout
powrót do forum filmu Boski chillout

Poniżej oczekiwan 4/10. Rozśmieszyła mnie dosłownie jedna scena, szkoda czasu i pieniędzy.

ocenił(a) film na 4
Aleks_4

a mozna wiedziec ktora? Bo ja tez sie tylko na jednej usmialem :) a reszta to niestety syf ;/

ocenił(a) film na 4
lain_coubert

Niestety, film mnie totalnie rozczarowal myslalem ze bedzie smieszny i mimo ze bylem lekko wstawiony i poszedlem na seans po totalnym spontanie to mialem ochote wyjsc juz po 20 min. Najciekawsze w calym seansie to byly zapowiedzi innych filmow. Nie polecam!!! Szkoda pieniedzy, lepiej wybrac inny seans.

lain_coubert

Kiedy ten zjarany matoł wsadził buta w szybę i nie mógł go wyciągnąć ;) Dodam jeszcze, że gadka na temat męskiej przyjaźni pod koniec filmu jest tak mdła i żałosna, że po finale lepiej już spakować manatki i wyjść z kina...

Aleks_4

Aha, żeby nie być gołosłownym (co do mojego pierwszego posta) to film przede wszystkim jest totalnie nieprzekonywujący - jointy nie wyglądają w ogóle jak jointy, a konopie wyglądają jak jakieś fikusy lub inne palemki... Najgorsze jest to, że nawet gdybym był podpity i zjarany jak świnia to ten film by mi nie podszedł zupełnie. No i główny bohater jest naprawdę antypatyczny i odrażający :/

ocenił(a) film na 3
Aleks_4

Też jest to jedyna scena, w której na mojej twarzy pojawił się uśmiech, a nie grymas znudzenia...