PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=412640}

Boski chillout

Pineapple Express
2008
6,3 32 tys. ocen
6,3 10 1 32249
6,2 17 krytyków
Boski chillout
powrót do forum filmu Boski chillout

sa podzielone zdania ci co daja niskie oceny i podchodza do tego filmu na powaznie to chyba sa dretwymi chujami bo w tym filmie glupie rzeczy tak bawia nawet rzut popielniczka^^ czy noga w szybie samochodowej a Red i jego wytrzymalosc jakby nigdy nic <Lol> przed odpaleniem filmu naczytalem sie roznych komentarzy teraz wiem ze film jest naprawde dobry!!!

ocenił(a) film na 3
razielospl

Mnie się film nie podobał bo chyba trzeba być zjaranym żeby był on śmieszny, jedyna scena przy której się pośmiałem to scena z noga w szybie, a nie jestem osobą poważną i mam spore poczucie humoru, tak przynajmniej twierdzą moi znajomi. To, że film się komuś nie podobał nie jest powodem abyś mu wymyślał od chujów, a swoje pseudopsychologiczne rozważania pozostaw sobie.

ocenił(a) film na 7
uki1985

ja byłam od początku do filmu bardzo dobrze nastawiona, jego wizję popsuli mi trochę marudzący pod jego adresem znajomi, co i tak nie odwiodło mnie od pomysłu obejrzenia go - i nie żałuję. z cyklu jeszcze głupszy, niż głupi, że aż śmieszny, ale dla roli Jamesa Franco zniosłam nawet największe kwasy z uśmiechem na ustach.

ocenił(a) film na 5
razielospl

mi sie film podobał i nie. zrażała mnie glownie rola glownego bohatera - nie lubie po prostu tego aktora
duzo smiesznych scenek i glupich tak bardzo, gdzie trzeba byc chyba zjaranym zeby cieszyły
ode mnie 5/10

yaros22

ten film jest glupi?haha to jak okreslisz filmy takie jak "jay i cichy bob kontraatakuja" czy "chlopaki na ibizie"?;p to sa dopiero popiepszone filmy a boski chillout jest przy nich normalna komedia;p

blowingbubble

Nie ma wyznaczników głupoty. Ja lubię komedie które mogą być pokrecone (nazwane przeza kogoś głupimi...)
Ale również taka głupkowata komedyja może mi nie przypaść do gustu..
A Boski Chillout to akurat średnio, ale pozytywnie :) pozdrawiam

RealKalps

w sumie to sie nie zgodze z tymi wyznacznikami;p moglbym podyskutowac.ale wole posiedziec na forum 300,gdzie ludzie nie wiedza co pisza.eh.pozdrawiam:):)

ocenił(a) film na 10
razielospl

uwazajcie bo kazdy z was moze zostac zabity przez Daewoo Lanos :D