najbardziej ekstrawaganckie tłumaczenie tytuły filmu z jakim się spotkałem od bardzo dawna no ale zwiastun świetny to może być jeden z lepszych filmów z paleniem zielonego w tle :P
Polacy po raz kolejny wykazali się pomysłowością przy obsadzaniu polskiego tytułu do zagranicznego filmu - jakby "Pineapple Express" nie mogłoby tak pozostać. Respekt na melinie!
No już nie przesadzajmy.. nikt nie wie co to jest Pineapple Express bo to wymyślona nazwa. Więc tytuł jest bardzo trafny w tej sytuacji :)
Tytuł kozacki! Choć raz jak tytułu nie tłumaczyli to fajny wyszedł.
Pineapple Express za nic w świecie by mnie nie zainteresował, a Boski chillout zapewne zobaczę.
Mi też się polski tytuł bardziej podoba, szczerze przyznam, że w oryginale nie wiedziałabym zupełnie o co chodzi!! I chyba sporo osób też nie, nie mylę się? :)
No dokładnie :D z tytułem to panowie tłumacze jak zwykle pojechali, ale choć raz w dobrą stronę :D:D:D barawo :D:D:D:D
film nazywa się ''Pinneaple Express'' i tak go będę nazywał, ale pozdrawiam fanów ''Boskiego czilautu''.
No właśnie, dobra robota :). Wyobraźmy sobie co by było gdyby zdecydowano się na dosłowne tłumaczenie?? :) A i tak czasem niestety bywa.
z tego co sie orientuje to pineapple express w filmie to poprostu rodzaj bardzo mocnej trawy. własnie jade na seans więc jeżeli byłoby inaczej to dam znać.
potwierdzam. film świetny.jeżeli podobał ci się supersamiec wpadka, lub bakasz :P jak najbardziej.pozdro