PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=412640}

Boski chillout

Pineapple Express
2008
6,3 32 tys. ocen
6,3 10 1 32249
6,2 17 krytyków
Boski chillout
powrót do forum filmu Boski chillout

Dosłownie w połowie filmu wyszedłem z kina. Nic specjalnego. Nie polecam oglądania tego filmu.

ocenił(a) film na 6
lukazlukaz

Nie znasz sie koles, nie jestes w "temacie" :))))

doodeek

To może zacznij chodzić na 'specjalne' filmy. Żebyś na normalnych nie musiał wychodzić z kina.

arundell

Haha dobra riposta, naprawdę :) [a na film wybiorę się dzisiaj i ocenię]

ocenił(a) film na 6
arundell

Skoro ide na cos do kina to wiem na co wiec mi to nie grozi :)

lukazlukaz

Dokładnie jak ja ;]. Dobra gra aktorów i na tym się film kończy. Początek zapowiadał się nieźle. Jednak się rozczarowałem. Niski poziom żartów i w ogóle żenada.

ocenił(a) film na 8
igo4

Moim zdaniem poczatek słaby, potem się rozkrecil. choc byly slabsze momenty. Mimo wszytsko od dawna tak się nie bawiłam na zadnym filmie.

Rzecz jasna film przeznaczony dla konkretnej grupy odbiorców. wiec dla ludzi którzy nie są w temacie faktycznie moze się wydac przeciętny xD

lukazlukaz

po 1 nie rozumiem jak mozna wyjsc w połowie seansu z kina?!...żeby ocenić film trzeba go najpierw obejrzeć DO KOŃCA. ocenianie filmu na podstawie pierwszych 30 min świadczy tylko o tym jak ktoś sie "dobrze zna" na filmach.

a po drugie: humor w komediach to kwestia gustu. Jeżeli ktoś wymaga od filmu naprawde duzo to powinien przed kupieniem biletu na komedie zapoznac sie z poprzednimi filmami danego reżysera który zrobił ten film zeby wiedziec czy jego komedia trafia w nasz gust. Wtedy nie wychodzisz w polowie filmu z kina.

a tak pare słow ode mnie na temat filmu: jak dla mnie zajebisty. humor czesem mocno idiotyczny ale w tym filmie taki własnie ma być hehe
no generalni komedia ktora śmieszy od poczatku do końca ;)

ocenił(a) film na 7
lukazlukaz

yhy ... bo te wszystkie "specjalne" i "ambitne" filmy na pewno ci się podobają, są zasze bardzo ciekawe....