PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1052}
8,1 408 tys. ocen
8,1 10 1 407697
7,3 50 krytyków
Braveheart - Waleczne Serce
powrót do forum filmu Braveheart - Waleczne Serce

Ja kumam że to sie dzieje dawno temu i wtedy klamek nie było ale krencono to kiedy jusz były ja z ziomami jak jedziemy na mecza czy ustawke to nikt giwery nie taha liczom sie pienści czasem wienkszy kozak bierze kija czy kose ale to zwykła nabitka nie wojna gdy oni kogoś tam kasowali to pierdel im niegroził a nam tak

ocenił(a) film na 10
Qarku

Nie ma co, faną zrobłeś podpuche dla mas!!!!!!!!!!!!

Qarku

Wzruszenie odbiera mi mowę. Powinni nakręcić niskobudżetowy polski remake z tobą w roli głównej.

ocenił(a) film na 9
Gladka

Troche pokory Quarku dla rzeczy którcyh nie rozumiesz!

Gdybym posiadał twoją filozofię zyciową, to bym sie z nią tak nie manifestował! A wrecz przeciwnie znalazłbym sobie jakis cichy odizolowany kawałek do egzystowania. Ba, najpewniej zostałbym pustelnikiem. Tak byłbym pustelnikiem! Gdyz posiadając sumienie, nie pozwolilbym aby cywilizowane społeczenstwo, które mnie otacza dłuzej musiało cierpiec umysłowosc takiej osiłkowatej patologii! Dla dobra ludzkosci to bym sie chyba wykastrował, bo a nóz w chwili pijackiego upojenia, gdy moja silna wola zostalaby nadwątlona promilami, strzeliłoby mi do głowy uprawiac sex z kobietą, a wiez czym to grozi bez zabezpieczenia?! Nie daj Boze ze nauka sie myli o niemozliwosci genetycznego prolongowania głupoty w lini mych przyszłych dzieci! Nieufny obiegowej, naukowej opini na ten temat, na wszelki wypadek przyciołbym sobie kuśke, aby nie kusic losu. Bo wiec ze potencjalne zdublowanie sie takich poglądów u mojego oseska na ziemi, groziłoby powaznym zachwianiem odwiecznej równowagi miedzy pokorną mądroscią, a patologiczną głupotą!

Jesli myslisz, ze pisze to aby Cie obrazic to sie myslisz! Napisałem to aby unaocznic Ci fakt, ze Człowiek to nie istota z wrodzoną skłonnoscią do bezmyslnego sprawiania drugiemu Człowiekowi cierpienia, lecz zycia w harmonii ze swiatem i do realizowania duchowej wolnosci. Ale bynajmniej nie kosztem dobra i wolnosci drugiego Człowieka! I ten film własnie to pokazuje !!!

Be free in wise way !!!

ocenił(a) film na 9
Francez

Bo wiedz* ze potencjalne zdublowanie sie takich poglądów u mojego oseska na ziemi, groziłoby powaznym zachwianiem odwiecznej równowagi miedzy pokorną mądroscią, a patologiczną głupotą!

ocenił(a) film na 3
Francez

Co ? Nihuja skumałem stwej gatki

Niemoge znowu zamało liter

ocenił(a) film na 9
Qarku

Gdy wychodzisz na mecze BŁAGAM!!!! weź ze sobą słownik poprawnej polszczyzny xD xD xD

Tak swoją drogą kiedyś przysypiałem oglądając "Ojczyzna Polszczyzna" czy jakoś tak na jedynce, dziś gdy ten program gdy go już zdjeli z anteny i patrzę na wypowiedzi innych lub na forach, blogach czy nawet grając online uświadamiam sobie jak ten program był wartościowy :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
Qarku

Buahahah, rzeczywiscie, twardy kozak z ciebie. Doslownie;).

Co do filmu.

Miodzio. Ogladalem jak bylem mlody, zakupilem wtedy kasete VHS. nastepnie soundtraczek, a potem przyszla pora na dvd;). Film kultowy, bez dwoch zdan...

Freeedooom!!

ocenił(a) film na 9
Qarku

JAk dla mie kolo zrobil zajebista prowokace. Usmialem sie nieco. Troche chumoru panowie.
Czytajac jego zdania mozna sie skupiac na wyszukiwaniu coraz to ciekawszych bledow.
Brawa dla niego jeszcze raz, rzadko kto juz sie daje nabrac na prowokacje, ta chyba odniosla sukces.
:)))))))

ocenił(a) film na 9
ReDevil_2

Obawiam sie ze po wejsciu na jego blog mit o prowokacji idzie na dalszy plan i pozostaje smutna oczywistosc ze to wszystko prawda.

ocenił(a) film na 3
Francez

znowu dauny pisałem jusz o tej prowokacji w kilku tematach to psy niemy ale morze niezajorgliście bo mi kasujom komenty

ocenił(a) film na 9
Qarku

dauny...?
jusz...?
niezajorgliscie...?
kasujom...?

listosci.. blagam...
mozemy zorganizowac jakas ogolnokrajowa zbiorke charytatywna na zakup slownika, leksykony, slownika wyrazow obcych (tudziez trudnych) oraz podrecznik poprawnej polszczyzny dla tego ewenementa?
prooooooooooooosze....

Miodek! Wroc...!

ocenił(a) film na 3
rafael_0210

nieno cwaniak sie znalazł
patrz na swojego komenta

prooooooooooooosze.... nie daje sie tyle o
listosci.. blagam... pisze sie bes s i ś
ogolnokrajowa niepisze sie o tylko u
zbiorke tu sie pisze ó
slownika tu pszes ł
wyrazow znowu ó
polszczyzny a to zaczyna sie z duzej litery

ocenił(a) film na 9
Qarku

zdziwisz sie...
pisze z Angli i posiadam angielski system.
wiem,moglem zainstalowac polski, tudziez polskie czcionki, jednak w wielu innych programach wyskakuja wtedy smieszne hielogrify.
i to by bylo na tyle.
jak chcesz tak strasznie pokazac wyzszosc intelektualna to popraw tez kulture osobista.

chcesz sie obrazac?
prosze:
6 dni Ci zajelo sprawdzenie mojego postu ze slownikiem?

ocenił(a) film na 10
silenthill4

Ten post wyżej to był do tego Qarku, czy jak on tam się wabi.

ocenił(a) film na 9
silenthill4

Quarku poprostu słucha hip-hop... i ma swoje mądrości życiowy <hahaha>
nie nawidze go jak psa!!!!! hip-hopu i tego niedorozwoja też... a co do filmu to świetny jest ;]

ocenił(a) film na 10
Qarku

ludzie! sprawdźcie tylko ulubione filmy tego Quarka... czegóż innego można by się spodziewać po takiej personie...? wiem że mamy dziś demokrację i każdy może pisać co chce... ale na Boga!!! są pewne granice którą Quarku właśnie przekroczył w ugnojonych onucach... a wracając do wolności słowa - dobra rada dla tego ''zioma'' - strzel sobie w oczodół zanim spłodzisz kolejnych podobnych sobie renegatów...

ocenił(a) film na 8
eisenstein

Quarku wybacz ale nie rozumiem zadnego twojego zdania.Mozesz napisac to "jusz" po polsku?

ocenił(a) film na 3
Qarku

http://www.filmweb.pl/topic/656386/Wr%C3%B3ci%C5%82em.html