wazka666,chyba nie wiesz co piszesz i masz 12lat,choc i w tym wieku powinnas rozumiec fenomen tego filmu.(tym bardziej ze piszesz ze dla dzieci,hehe..)
Moim zdaniem ten film powinien znajdować się na 1 miejscu w top 100. ARCYDZIEŁO!!!
Powiedzial fan mappetow i przyklasnal mu 16 latek. Tylko potwierdzacie moja teorie
Jak ktoś ma 16 lat to jest gorszy ?
A co do Braveheart to dla mnie jest to najlepszy film jaki powstał.
No widzę że ktoś jednak docenił ten przykład mistrzostwa kina jak najbardziej 10/10 tak trzymać panie i panowie.
Zgadzam się jest to arcydzielo :) tutaj jest na 14 miejscu u mnie jest na 1 miejscu i zawsze bedzie !!!
KOCHAM TEN FILM !!!
Drodzy filmowi wyjadacze nie denerwujcie się;) każdy ma prawo do swego osądu:) . P.s ; Film dla mnie idealny, już nie będę sie rozpisywać co mi się w nim podoba , w sumie to 100% filmu mi sie podoba....p.s : kto dzisiaj robi takie soudtracki?:)
"Powiedzial fan mappetow i przyklasnal mu 16 latek. Tylko potwierdzacie moja teorie" No, jak zwykle dojżała postawa! Ale Ty musisz mieć bracie kompleksów!
Tak po prawdzie to fan muppetów i 16-latek też mogą mieć coś w głowie, a ich opinie na temat jakiegoś filmu wcale gorsze być nie muszą. Jesli chodzi o film to dla mnie jest naprawdę dobry. Uwielbiam muzykę Jamesa Hornera i jestem mu dozgonnie wdzięczny że nią uraczył ów obraz...
Jeden z najlepszych filmów w historii kina, o ile nie najlepszy! 11/10.
P.S. Obejrzyjcie "Spartakusa" z Kirkiem Douglasem - zobaczycie ile Gibson z niego nabrał inspiracji (żeby nie powiedzieć zmałpował) :-)