PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1052}
8,1 408 tys. ocen
8,1 10 1 407684
7,3 50 krytyków
Braveheart - Waleczne Serce
powrót do forum filmu Braveheart - Waleczne Serce

WSZYTSKO BEZNADZIEJNE EFEKTY GRA AKTORÓW KOSTIUMY CHARAKTERYZACJA CIĄGLE MI SIE WYDAJE ŻE ONI SĄ WKLEJANI NAWET WTEDY GDY SCENY KRĘCĄ NAPRAWDE

ocenił(a) film na 10
xyz_6

Marna prowokacja. Nawet mu nie odpisujcie.

ocenił(a) film na 10
xyz_6

Nie mogę normalnie nie mogę co za paranoja! Wklejony to jesteś chyba Ty do tego świata, tylko ku*** kto Cie do niego wkleił)Sory Loszo Nie mogłem sie powstrzymać ale ten pajac mnie wkur*** i to z samego rana w sobote!!

użytkownik usunięty
ble_ble_ble

Myśle, że każdy, kto natknął się choć raz na xyz, nie lubi go. On rozsiał prowokacje po całym filmwebie. Nie jesteś osamotniony w swoim wzburzeniu. Najlepiej go ignorować i udawać, że on nie istnieje. czasem marzenia się spełniają:)

ocenił(a) film na 10
xyz_6

nie chce mi się już komentować, nie ma tu takiej opcji, żeby nie widzieć postów tego użytkownika???

ocenił(a) film na 10
Gelu_2

.............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. ............................
a jego ulubionym filmem to Dziewczyna z Jersey hahahaha
wiec jego iloraz inteligęcji jest równy numerowi własnego buta
on mnie jush nie denerwuje poprostu Gelu olej go tak samo i tyle nic nie poradzimy ...

ocenił(a) film na 10
gazdus_2

Wiem, że kiedyś zjedziesz jakiś film, który ja lubię a wtedy będziesz mój prosiaczku.

ocenił(a) film na 10
opoz

Opoz wątpie czy on wogole wie co to sa filmy gore jeszcze jest zamłody zeby zrozumieć to słowo:]:]:]

ocenił(a) film na 9
xyz_6

Ojciec chresztny, Powrót Króla, Skazani na Shawshank i Braveheart to są u niego marne filmy koleś jest jeb***** i tyle.

Rimmi87

napisze to bez zadnego zalu ale sadze ze ten koles jest zdrowo pojebany. zly dotyk boli przez cale zycie.

xyz_6

oj tak....zły dotyk(lol2).....może tak do psychologa na wizyte

xyz_6

Koleś, w szkole cie bili? Matka cie nie lubi? Co z tobą? A może lubisz czytać jak cie inni z błotem mieszają? Ot, takie zboczenie... Jak chcesz zabłysnąć na forum to może napisz wreszcie coś mądrego.

gorylek22

tak, to marna prowokacja... panie i panowie, nie dajmy sie zwariowac debilowi, i olejmy go wspolnie (cieplym moczem :) )

Ander

AAAAahahhaha, dlaczego go olewać XD. Ja nie wierze że można być na tyle durnym żeby lubić takie filmy jak on i mieszać z błotem tytuły jakie już wymieniliście :D. On chyba faktycznie lubi być bluzgany, i chyba się pałuje przed tym swoim 5-calowym monitorem na korbkę :D XYZ, specjalnie dla ciebie, 'mała' wiązanka bluzgów :D................

Vladimir_Smirnoff

1. Dziwię się że się wogóle urodziłeś, na miejscu lekarza odbierającego poród wsadziłbym cię z powrotem do pizdy.
2. Księża czytający twoje posty piszą do papieża listy z prośbą o przyzwolenie na aborcje.
3. Twój Ryj ma wkrótce posłużyć za logo TV Trwam.
4. Filmy które masz w ulubionych to te, w których sam zagrałeś główne role (z cat-woman i legalna blondynka na czele).
5. Masz więcej tatusiów niż freddy kruger.
6. Kiedy Ash Lambert spierdalał przes las i goniło go 'coś', to byłeś właśnie ty.
7. Nie lubisz Powrotu Króla Bo kiedy 3 lata temu mamusia zabrała cię do cyrku to zgwałciło cię stado afrykańskich słoni.
8. Ed Wood nie pisał swoich scenariuszy po pijaku. To ty mu je pisałeś.
9. Byłeś ósmym pasażerem Nastromo.
10. xyz to twoje prawdziwe imię.

dziękuje za uwage :]

ocenił(a) film na 8
Vladimir_Smirnoff

hiehie, Vladimir Smirnoff nieźle :) podoba mi się ta Twoja 'mała wiązka bluzgów' do tego debila ;)

ocenił(a) film na 10
chrismanson

3 i 10 jak dla mnie najlepsze. Cała reszta tworzy smutna prawdę :)

ocenił(a) film na 10
xyz_6

Mam nadzieję że jesteś zadowolony że aż tyle osób odpisało na twój komentarz?

ocenił(a) film na 10
xyz_6

ty psie (xyz), nie wpisuj się już na filmwebie... zamknij się w swojej cieciówce i tam siedź!!!. Jak się będzie tobie nudziło to włącz sobie swój ulubiony film - Ace Venturę!!! Bez poważania!!!!

olafik87

Ace Ventura to za lekki kaliber dla tej klasy kmiota, niech lepiej raczy sie przy popołudniowej herbatce takimi klasykami kiczu i tandety jak filmy Uwe"sparciały szfabski kloc" Boll'a ;) w tej swojej, cuchnącej trolim łajnem, cieciówce.

ocenił(a) film na 10
xyz_6

ble, bardzo dobrze że zjechaliście tego gościa, należało mu się. Ja lubię ten film i taki typek jak on nie zmieni tego swoim durnowatym postem.

ocenił(a) film na 7
Kotwl

Wszyscy jestescie siebie warci jak jedna wielka banda idiotów. Może to i jest prowokacja ale typ ma troche racji. Ten film był moim ulubionym gdy miałem 7 lat, teraz potwornie mnie znudził...nawet rozlew krwi nie wciąga tak jak kiedyś :) Ale nadal podoba mi się postac David O'Hary...Stephen jest genialny ;d

ocenił(a) film na 10
xyz_6

LUDZIE !!!!!PROWOKACJA!!!! CIąGLE. A GOść MA UBAW.

ocenił(a) film na 10
xyz_6

a juz wiem dlaczego twierdzisz ze to beznadzieja bo poprostu nierozumiesz tych filmow nie kapujesz o co chodzi w tych filmacz twoje ulubione to same komedie ktore sa dosc proste chociaz nie powiem niektore smiesza