PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1052}
8,1 408 tys. ocen
8,1 10 1 407697
7,3 50 krytyków
Braveheart - Waleczne Serce
powrót do forum filmu Braveheart - Waleczne Serce

We wtorek 1 września na polsacie o 20:00 kto będzie oglądał ręka w górę to znaczy wpisywać się :)

Rorschach_

ja bede napewno!!!! na 100% hehe ciesze sie ze w koncu poleci w tv bo juz jakis czas nie lecial:) pozdrawiam

hibiscusek

fajnie że bedzie w tv (nawet mimo tych reklam). nie oglądałem ani razu i chciałem go ściągać niedługo.

ocenił(a) film na 10
hibiscusek

A ja na pewno nie obejrzę bo ten Polsat co 20 min. przerywa reklamami na czym tracą dobre wrażenia z oglądania filmu,zwłaszcza tak wyśmienitego.Ten film powinna puścić TVP ale nie puszcza bo ten film jest dla nich zbyt ambitny.Tak więc wole obejrzeć ten film z płyty DVD bo nie chce gdy Wallace badzie krzyczał "freedom" nagle przerwą i pojawi się reklama płynu do czyszczenia zlewu.

ocenił(a) film na 10
Grant83

No racja ale kto nie posiada na dvd to trzeba zobaczyć.

ocenił(a) film na 10
Rorschach_

Ja nie mam ani na dvd ani żadnej innej płytce ale za to mam na vhs ale na bardzo starej kasecie która jak się domyślaćie już miga. nagrałem ten zajebiaszczy film kiedyś z polsatu i zamierzam kupić nową kasetkę i jeszcze raz nagrać mimo iż bedę musiał pauzować reklamy:/ jak myśliscie warto? he he:=

ocenił(a) film na 9
Rorschach_

ja, ja będę!!!;p i Gladiatora 6 wrzesnia na tvp 2 tez ;)

ocenił(a) film na 10
s_w

Wielkie dzięki za informację o Gladiatorze jak na tvp2 bez reklam to z radością obejrzę mimo że mam na dvd (rozszerzoną) więc teraz obejrzę kinową :)

Rorschach_

pewnie chetnie bym obejrzal Bravehearta :) wysmienity film jednak stacja POLSAT skutecznie umilac mi bedzie zycie spotami reklamowymi :) to juz wole obejrzec go za iles tam ;)

co do Gladiatora to napewno obejrze :

ocenił(a) film na 9
komorczak77

Moja nagrywarka dvd właśnie szykuje się na jutrzejszy seans :D Również posiadam tenże film na kasecie ale czas mieć to na nowym nośniku. Ciekawi mnie jakie będzie tłumaczenie niektórych kwestii, bo dotychczas widziałem trzy wersje.