PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1052}
8,1 408 tys. ocen
8,1 10 1 407666
7,3 50 krytyków
Braveheart - Waleczne Serce
powrót do forum filmu Braveheart - Waleczne Serce

Filmik był trochę przerysowany i sztuczny - za bardzo Hollywoodzki ;-) Ale po za tym spoko da się obejrzeć, no i trzeba wspomnieć o rewelacyjnej (no może trochę przesadziłem) muzyce. Tylko Gibson mi tu trochę niepasuje tak rzec "z innej bajki". Ale ogólnie 7+ :-)

ocenił(a) film na 10
Szlifara

Nastepny zawiany ekspert sie odezwał... Sztuczny to jest tutaj tylko i wyłącznie twoj mały pogląd. "Da sie obejrzec" to hity pokroju spidermana i innych megawypasionych produkcji, ktorych w ciemno zakladam ześ wielkim fanem. Znajdz mi muzyke tak klimatyczna w innym filmie to ci postawie litr wódki. I ogórki. Podsumowujac, chyba tak naprawde nie wzruszyl cie ten film i po prostu nie trafil do ciebie jak nalezy skoro piszesz takie bajki, wspolczuje wiec.

To samo sie tyczy zalozyciela tematu pod spodem, ten juz jest kompletbnym głąbem, ktoremu filmy o murzynach tylko zapuszczac.... "I bounce ziom, bounce...."

Szlifara

Spider-mana i innych takich produkcji nie nawidzę a Braveheart mnie nie wzruszył bo nie za bardzo lubię takie filmy i Gibsona ale nie używam słów typu "debilny" czy "głupi" bo film moim zdaniem nie był zupełnie skończony ale szanuje zdanie innych a o tym co się wypowiadał niżej też mam nie miłą opinię