PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1052}
8,1 408 tys. ocen
8,1 10 1 407697
7,3 50 krytyków
Braveheart - Waleczne Serce
powrót do forum filmu Braveheart - Waleczne Serce

Ten film to ohydna prowokacja godząca w nasze katolickie wartości i naszą młodą demokrację. Mel gibson to wróg chrześcijan , należy go spalić na stosie , a jego prochy dać świniom na pożarcie.

ocenił(a) film na 10
Potezny_szescianin

Aloha obronco wolnosci.
Niestey nie moge dac Ci tej satysfakcjio i obrzucic Cie blotem (zamądrym dle Ciebie ). Mam tylko jedną prosbę - nie mieszaj Walleca (postać autentyczna, którą boje sieeee ze twoje pojecie histotyczne nie bedzie potrafilo uszanowac), daruj sobie wiec przekomarzania historyczne, policz ciezko zarobione pieniądze i idz pozmywac.

ocenił(a) film na 9
Potezny_szescianin

Masońska prowokacja hahaha, a to dobre czy ty w ogóle wiesz kto to byli masoni czy tylko powtarzasz po pewnym księdzu w pewnym toruńskim radiu. I ten teks:"prowokacja godzącą w nasze katolickie wartości i naszą młoda demokracje". Skonam ze śmiechu

ocenił(a) film na 10
piesiec

Potezny szescianinie...ale z ciebie komik.Ej on chyba faktycznie nie ma pojecia o czym pisal...

ocenił(a) film na 10
Potezny_szescianin

Spójrzcie na nick tego cwaniaka. Przecież ten post jest prowokacją. Tym bardziej, że autor wspomina o masonach, co byłoby w ogóle bez sensu, gdyby traktować ten post poważnie :D

Butch

No oczywiście. Kolejna osoba, której się nudzi, nie ma własnego życia, poczuł misje, i teraz będzie wypisywał takie głupoty. O nieszczęsna Twoja dola :\

użytkownik usunięty
MR_ciachciach

Trolle, trolle, trolle... cóż rzec! <br/>

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
TheJ4ck4L

Wybacz, jestem katoliczką, i Twoja wypowiedź powoduje u mnie odruch wymiotny.

Potezny_szescianin

zwykla prowokacja ..................................

-100/10

ocenił(a) film na 10
gex221

ludzie dajcie dzieciakowi spokój. Pewnie nawet nie obejrzał 10 min tego filmu. Nienawidzę prowokacj, a miałem z nią do czynienia lata.

ocenił(a) film na 9
kamil_morawski1

fakt to jest prowokacja a najbardziej mnie bawi w niej fakt że Walleces był katolikiem co widać w kilku scenach w filmie, więc żeby był niby antykatolicki. śmiech na sali :D

ocenił(a) film na 10
Potezny_szescianin

Gibson i masonizm ha ha. Przecież on z tym walczy. Tak samo jak z żydami człeku.