Ten film to ohydna prowokacja godząca w nasze katolickie wartości i naszą młodą demokrację. Mel gibson to wróg chrześcijan , należy go spalić na stosie , a jego prochy dać świniom na pożarcie.
Aloha obronco wolnosci.
Niestey nie moge dac Ci tej satysfakcjio i obrzucic Cie blotem (zamądrym dle Ciebie ). Mam tylko jedną prosbę - nie mieszaj Walleca (postać autentyczna, którą boje sieeee ze twoje pojecie histotyczne nie bedzie potrafilo uszanowac), daruj sobie wiec przekomarzania historyczne, policz ciezko zarobione pieniądze i idz pozmywac.
Masońska prowokacja hahaha, a to dobre czy ty w ogóle wiesz kto to byli masoni czy tylko powtarzasz po pewnym księdzu w pewnym toruńskim radiu. I ten teks:"prowokacja godzącą w nasze katolickie wartości i naszą młoda demokracje". Skonam ze śmiechu
Potezny szescianinie...ale z ciebie komik.Ej on chyba faktycznie nie ma pojecia o czym pisal...
Spójrzcie na nick tego cwaniaka. Przecież ten post jest prowokacją. Tym bardziej, że autor wspomina o masonach, co byłoby w ogóle bez sensu, gdyby traktować ten post poważnie :D
No oczywiście. Kolejna osoba, której się nudzi, nie ma własnego życia, poczuł misje, i teraz będzie wypisywał takie głupoty. O nieszczęsna Twoja dola :\
ludzie dajcie dzieciakowi spokój. Pewnie nawet nie obejrzał 10 min tego filmu. Nienawidzę prowokacj, a miałem z nią do czynienia lata.
fakt to jest prowokacja a najbardziej mnie bawi w niej fakt że Walleces był katolikiem co widać w kilku scenach w filmie, więc żeby był niby antykatolicki. śmiech na sali :D