Dziwią mnie opinie że ten film jest najlepszy. Arcydzieło, niestety nie zgadzam sie z tymi komentarzami. Owszem film ogląda się bardzo fajnie. Lecz jest to czysta rozrywka. Nie ma w tym filmie niczego odkrywczego. Natomiast przepiękna w tym filmie jest muzyka.
A ja się dziwię ludziom, którzy się dziwią...
Arcydzieło przez duże "A". W kinie rozrywkowym również jest miejsce na arcydzieła. W tym filmie wszystko jest przepiękne, jak w prawdziwym malarskim dziele sztuki.
pablos85 zgadzam sie z Toba w 100%, ten film jest jak dzieło sztuki - wszystko w nim jest piękne. To tak jak by patrzec na obraz wiszacy w galerii i podziwiać mistrzowskie pociagniecia pedzlem po plotnie. Jesli chodzi o muzyke to oczywisciev rowniez jest mocna strona, mam nawet soundtracka:)
pablos85 zgadzam sie z Toba w 100%, ten film jest jak dzieło sztuki - wszystko w nim jest piękne. To tak jak by patrzec na obraz wiszacy w galerii i podziwiać mistrzowskie pociagniecia pedzlem po plotnie. Jesli chodzi o muzyke to oczywisciev rowniez jest mocna strona, mam nawet soundtracka:)
A ja się dziwię ludziom, którzy się dziwią...
Arcydzieło przez duże "A". W kinie rozrywkowym również jest miejsce na arcydzieła. W tym filmie wszystko jest przepiękne, jak w prawdziwym malarskim dziele sztuki.
ludzie proszę przestańcie! błagam ... możecie zabrać mi życie ale nigdy nie zabierzecie mi moich skarpetek!!!!