PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1052}
8,1 408 tys. ocen
8,1 10 1 407666
7,3 50 krytyków
Braveheart - Waleczne Serce
powrót do forum filmu Braveheart - Waleczne Serce

ponownie nie obejrzę

użytkownik usunięty

czy ten film miał przesłanie? miał, ale zostało ono przytłoczone przez (nie przeczę) niesamowite sceny batalistyczne. nie wiem nawet czy nie zbyt realistyczne, bo ja oglądanie tego filmu przypłaciłam nocnym koszmarem z górą trupów.
film robi wrażenie, mi jednak nie o takie wrażenia chodzi...
nie dziękuję, nie polecam, ponownie na pewno nie obejrzę.

użytkownik usunięty

krytyka
Nie mam zamiaru za bardzo cię krytykować ale jeżeli po obejrzeniu tego filmu miałaś koszmary ze stertą trupów to nie radze ci oglądać "Jeepers Creepers" bo napewno popuścisz i zaczniesz odwiedzać psychiatrę.

ocenił(a) film na 2

sorry, ale...
jeśli cały film to głównie sterta trupów, to potem mogą mi się takie rzeczy śnić... mi nie przeszkadzają truposze w filmach, pod warunkiem, że jest ich sensowna ilość... chyba źle mnie zrozumiałeś, ja nigdzie nie napisałam, że się bałam na tym filmie... haha, dobre sobie... mnie po prostu ten film trochę zniesmaczył... a straszne filmy lubię i lubię się bać -- ale to nie trupy wywołują we mnie sreach, a odpowiedni nastrój grozy. i myślę, że do psychiatry z powodu obejrzenia jakiegoś filmu raczej nigdy nie pójdę, bo umiem odróżnić rzeczywistość od fikcji. dzięki za radę, ale nie skorzystam --- jak będę miała okazję, to sobie ten filmik obejrzę -- chyba, że też są tam sterty trupów ... LOL

użytkownik usunięty
mychaha

brak
Nie próbowałam w żaden sposób wmawiać ci że boisz się trupów zdziwiły mnie tylko twoje słowa ale jeżeli piszesz że cię ten film zniesmaczył to ok. idzie to zrozumieć bo przyznam sceny bitewne tam przedstawione to istna rzeź.Sorry jeżeli cię w jakikolwiek sposób obraziłam a ten film o którym wcześniej ci napisałam radze obejrzeć bo jeżeli lubisz się bać to jest w sam raz dla ciebie pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8

jestes ..........
mel jest zajebisym aktorem a ty poprostu jestes ........ ile ty masz lat zeby go ocieniac? z twojej wypowiedzi wnioskuje ze nie masz wiecej niz 10 lat!! wiec smarku pojebany nie wypisuj zadnych nieprawdziych opini o melu dobra?